שרשור
....

חחח נועה כנסי

איפה קנית ת´פייק נזם? מממ כי מאז שהורדתי את שלי(בגלל שהבצפר שלי החליט שהוא מאמץ חוקים של ישיבה דתית)...אז חיפשתי פייק וגם בת"א ולא מצאתי...מאיפה זה? חח אגב אנשימ..עוד 4 וחצי חודשים אני עושה פירסינג בסנטר! --ורד--

SupeR BayB

New member
מהההההההההההההה../images/Emo35.gif

אתה עושה בסנטר
למה
טוב ואני מנצלת את השירשור הזה למשהו מגניב לאלה... הנה: הידעת… אתה לא יכול ללקק את המרפק שלך-
ה
של השרימפס נמצא בראשו- כשאתה מתעטש אומרים לך- "BLESS YOU", כיוון שבזמן ההתעטשות
ך מפסיק לפעום לזמן קצר (MILLISECOND) כמו טביעות אצבעות גם טביעת הלשון היא ייחודית לכל אחד-
שתן של חתול זוהר תחת אור שחור-
לגיעגוע של ברווז לא יוצר הד אף אחד לא יודע למה - אם תתעטש חזק אתה יכול לסדוק צלע. אם תנסה לעצור עיטוש אתה- עלול לקרוע וריד בראש או בצוואר ולמות
ו…… מעל 75% מהאנשים שקוראים את זה מנסים ללקק את המרפק שלהם...
חחח נכון מצחיק

SupeR BayB

New member
אפ´חד פה

לא מגיב להודעה של הידעת שעשיתי... אז אני יעשה שוב...
והפעם אני מקווה שתגיבו... הידעת... אתה לא יכול ללקק את המרפק שלך- ה
של השרימפס נמצא בראשו- כשאתה מתעטש אומרים לך- "BLESS YOU", כיוון שבזמן ההתעטשות
ך מפסיק לפעום לזמן קצר (MILLISECOND) כמו טביעות אצבעות גם טביעת הלשון היא ייחודית לכל אחד
- שתן של חתול זוהר תחת אור שחור
- לגיעגוע של ברווז לא יוצר הד אף אחד לא יודע למה - אם תתעטש חזק אתה יכול לסדוק צלע. אם תנסה לעצור עיטוש אתה- עלול לקרוע וריד בראש או בצוואר ולמות
ו…… מעל 75% מהאנשים שקוראים את זה מנסים ללקק את המרפק שלהם...
חחח נכון מצחיק

ורדיייי../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif

חנות מונסטון בקינג גו´ר´ג אבל בדיוק ניגמר להם לכי למונסטון בשנקין אגב... יש גם מונסטון בראשון לציון
לאאאאאאאאאאאא
פיסרסינג בסנטר זה דאיי ערסי כל הערסים עושים אלינו פירסינג בסנטר
בובה אני יהרוג אותך תעשי בבטן יתאים לך

נועוש חחחח

בנמונסטון בשינקין הייתי ביום שלישי ולא היה... ויש גם מונסטון ברחובות אבל גם שם אין... חחח אז מה אני לא ערסית...ואני רוצה גם נזם אמיתי

A d i d a

New member
קארין

אני יודעת שקוראים לזה נזם אבל אני קוראת לזה עגיל באף כי בכל זאת... זה עגיל באף. לא באתי למפגש כי לא יכלו להסיע אותי ומונית זה יקר מדי ואוטובוס- פיספסתי את השעה שהוא יצא מהתחנה המרכזית לכיוון תל-אביב
ואז לא חשבתי על זה שאפשר לאחר...

../images/Emo32.gif../images/Emo85.gif

הלכתי לחברה שלי כי יש לה יומולדת
ובטח אחר כך ידיד שלי כנראה לוקח אותי ואת חבר שלו למסיבה ושם יחכו לי חברות שלי ונירקוד ויהיה ס22ה מקווה למרות שאני גמורה מעייפות אוהבבבת אותך פורום
נועה

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo32.gif גמני ´צה.....

החופש הבא יומיים אחרי המומולדתתתת שליייי
יאאאאא

משעממם!!! יש לכם........???

תמונות של מזל תאומות מאחורי הקלעים? או איזה אתר על הסידרה? אבל לא האתר הרישמי! תודה מראש!!

f o x g i r l

New member
היי חבר´ס../images/Emo140.gif

מה קורה? דבר ראשון: שמעתי שהיה לכם מפגש בעזריאלי, לצערי לא יכולתי להגיע, וגם שחכתי מזה לגמרי, אבל אני בטוחה שנעשה עוד מפגשים כאלה
, ודרך אגב, איך היה במפגש, ומה עשיתם
דבר שני: מי שרוצה ומעוניין ואוהב את התוכנית רק בישראל מוזמן לבוא לפורום והוא יוכל למצוא אותי שם, הוא במסנג´ר: [email protected] דבר שלישי: אל תטעו את עצמכם, זה שלא הייתי פה הרבה זמן זה לא אומר שעזבתי את הפורום
יו אול

בלעעע../images/Emo122.gif../images/Emo187.gif

אנשים
אני לויודעת אם אני חולה או לא
חחח
אני נורא חלשה ואתמול נורא כאב לי הראש
והבטן
ויש סיכוי שאני מחר לא הולכת לבצפר
מרות שיש לי מבחן בהיסטוריה
ויש סיכוי שאני הולכת
חחח

למעלה