התפקדות חודש נובמבר

D4Ever

New member
דניאל../images/Emo127.gif

שם:דניאל תאריך לידה:4.5.89 איפה את/ה גר:ר"ג רינגטון בסלולרי:Green Day-Wake me up when september ends מה אתם שומעים עכשיו:Green Day-Jesus Of Suburbia

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|../images/Emo45.gif

שם:ענת תאריך לידה: 21.05.92 איפה אתה גר: י-ם רינגטון: Y3000
מה אתה שומע עכשיו: לי ריאן- HOW DO I

oriane0

New member
../images/Emo127.gifאוריאן

שם: אוריאן תאריך לידה: 12/3/1993
איפה את גרה: הוד השרון רינגטון בסלולרי: אין לי פלאפון מה אתם שומעים עכשיו?: eddie's song - son of dork יומטוב=]

bustedit

New member
מה???????????????????

מה אדיס סונג!?!?!?!?! מה??????!?!?!!?!?! אבל הוא עוד לא יצאאאאאאאאא הלו מה הולך פה! יש לך אותו?!?!?! שמעת אותו1?!!? אעאעאעעאעעעעעע!!!#%$^&)*&()*

sap sapir

New member
../images/Emo127.gifספיר

שם: ספיר תאריך לידה: 11.6.90 איפה את/ה גר: פ"ת רינגטון בסלולרי: wake me up when sptember ends מה אתם שומעים עכשיו: i wanna hold you

vered131

New member
ורד ../images/Emo127.gif

שם: ורד
תאריך לידה: 1.5 איפה את/ה גר: נווה סביון רינגטון בסלולרי: Green Day- Waka me up when september ends מה אתם שומעים עכשיו: No worries

M c F l y

New member
../images/Emo127.gifשיר

שם: שיר תאריך לידה:15.8 איפה את/ה גר:יבנה רינגטון בסלולרי:הקרייזי פרוג הזה מה אתם שומעים עכשיו:busted-loner in love

bar jones

New member
../images/Emo128.gifמור- יאללה צ'חרי בוא נראה אותך!

:):):):):):) צ/חר, חיחיחי... שם: מור תאריך לידה: 5.2.88 איפה את/ה גר: פ"ת, רוצות גם מפתח? רינגטון בסלולרי: עזבו... פאדיחות.. מה אתם שומעים עכשיו: bep- my humps פשוט הקצב מעולה..

just jenny

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo13.gif

שם:ג'ני תאריך לידה:27.5.90 איפה את/ה גר:חדרע רינגטון בסלולרי:יוק ביוטפול-ג'יימס בלאנט מה אתם שומעים עכשיו: Black Eyed Peas- Don't Lie

Rowdy Girl

New member
קורל../images/Emo127.gif

שם: קורל תאריך לידה: 6.3 איפה את/ה גר: הוד השרון רינגטון בסלולרי: סליפינג מה אתם שומעים עכשיו: אממממ כלום

ליטל../images/Emo127.gif

כן אני חיה... שם:אמ.... שניה תנו לי לחשוב... ניראלי לי ליטל תאריך לידה:27.7.1990 איפה את/ה גר:אמצע שומקום>?גבעת זאב>ירושלים>ישראל>העולם>כדור הארץ>היקום שמה אני גרה! רינגטון בסלולרי:אמ... לא יודעת של מי הוא... אבל לא יודעת סתם שיר.. מה אתם שומעים עכשיו: את הרעש של המחשב... (מוזיקה ממש טובה!!!)

MayLuvsDoug

New member
הא אני.

שם: מיי [וכמו בבאסטד: אתם יכולים לקרוא לי גם מייק צ'ארלי או פיליפ]. תאריך לידה: 4\4 איפה את/ה גר: צור יגאל. רינגטון בסלולרי: משתנה נו, אמממ blink 182- down.. אבל לכל מי שמתקשר יש משו אחר XDD מה אתם שומעים עכשיו: אמממ finch- untitled

cami love benja

New member
איילת../images/Emo13.gif

שם: איילת תאריך לידה: 22.12.93 איפה את/ה גר: רחובות רינגטון בסלולרי: ארץ נהדרת
מה אתם שומעים עכשיו: את הדיסק של
ג'סי מקרטני

בטלקאפ

New member
^^

שם:בת-אל תאריך לידה:1.11
איפה את/ה גר:ר"ג רינגטון בסלולרי::X מה אתם שומעים עכשיו:לא שומעת,בנתיים.

למעלה