זכרונות מפפריקה....

yoavl1

New member
לגבי קפה סביון...

עשיתי היום כמה בירורים במכללה, עם חבר שלי, והוא לא זוכר את הקפה, אבל הוא הזכיר לי שאחרי שמק דיוויד נסגר נפתחה שם קונדיטוריה "אביב"... אני עדיין לא זוכר שום בית קפה שהיה שם...

yoavl1

New member
ודרך אגב....

נציגויות רחובותיות בבחירות ליכוד - עמי פיינשטיין ושלמה יפרח התמודדו אמנם על מקום ריאלי ברשימת הליכוד, אך שימו לב היכן הם ממוקמים... שלמה יפרח במקום ה-87 ואחריו במקום ריאלי לא פחות...
נמצא פיינשטיין במקום ה-110 העבודה - מיכאל לפידות ובני לוין התמודדו על מקומות ריאליים ברשימה. לוין היה המועמד היחיד על המקום ה-33 ששוריין לגימלאים ולכן זכה בו. לפידות התמודד במחוז מרכז מול ח"כ אבי יחזקאל, אמנון זך,שמעון בן ארי ומשה חבני, על המקום ה-24 ברשימה (על גבול הריאלי ע"פ הסקרים), אבל הגיע רק שלישי מביניהם ולכן כלל לא דורג. מרצ - אין נציגות לרחובות ב-22 המקומות הראשונים ש"ס - שני הח"כים הרחובותיים מש"ס שכיהנו בכנסת הקודמת, לא נמצאים ברשימה של ש"ס שוב, מאחר ומשתייכים למחנהו של אריה דרעי הזכאי...
אלו הם כמובן רחמים מלול ויצחק גאגולה שינוי - בשינוי יש נציגות נכבדה לעיר רחובות, אך רק אחד מהרחובותיים נמצא במקום על גבול הריאלי. זהו עו"ד אילן לייבוביץ´ המכהן כחבר מועצת העיר רחובות. רחובותים נוספים ברשימת שינוי - משה שגיא במקום ה-44, רועי רביב (שהוא במקרה שכן שלי) במקום ה-53, ואהרון בר במקום ה-102. למיטב ידיעתי בשאר המפלגות אין נציגויות רחובותיות. אנחנו עדיין לא על המפה. בוקר טוב.

yoavl1

New member
אין מה להרחיב...

פשוט ריכזתי כל מיני שרשורונים לגבי רחובות של פעם, וריכזתי את כולם תחת ההודעה של "זכרונות מפפריקה".... אני מניח שאת מכירה את הסרט "זכרונות מאפריקה" ואת הצגתו של ספי ריבלין "זכרונות מפפריקה".... בקיצור, סתם הודעה ראשית לשרשור...

yoavl1

New member
אין מה להרחיב...

פשוט ריכזתי כל מיני שרשורונים לגבי רחובות של פעם, וריכזתי את כולם תחת ההודעה של "זכרונות מפפריקה".... אני מניח שאת מכירה את הסרט "זכרונות מאפריקה" ואת הצגתו של ספי ריבלין "זכרונות מפפריקה".... בקיצור, סתם הודעה ראשית לשרשור...

למעלה