מירוץ לפיד 07!!!

assafein

New member
../images/Emo186.gifמירוץ לפיד 07!!!../images/Emo70.gif../images/Emo122.gif

שפכו כל מה שאתם רוצים!!!

noamsheron

New member
ווווווווואו.

שמעו... לא יודעת מה איתכם... אבל לי היה אחד הטוביםםםםם
באמת שנהניתי כל הזמן. לא הייתה דקה שלא נהניתי... וזה פשוט כיף
לא היה קר כמו שחשבתי שיהיה, היה ממש סבבה מזג האוויר... ואומנם קצת נדפק לנו המסלול, אבל בכל זאת היה פשוט טווווווב. אללה מחר מירוץ חניכים
נתראה מחרררררר
אגב אסף... נסעת איתי באוטובוס בחזרה הביתה

assafein

New member
למה לא אמרת כלום???

לפי דעתי קל יותר למצא נילי--נעליסט אחד מתוך 4 מאשר גדרתית אחת מתוך 40
לא נורא.. תמיד יש עוד טיולים!!

noamsheron

New member
חחחח צודק../images/Emo3.gif

ובאמת הייתי צריכה להגיד משו
מחר אתה בא?

כתבו-

איך היה? מה היה? [אתם מוזמנים לציין שכבה ומה היה המסלול].. מה היה טוב? מה היה לא טוב? מה צריך שנה הבאה לשפר? מה חייבים לשמר? איך היה לכם האוכל? מה דעתכם על המסלול? איך הייתה העצרת? מה הכי אהבתם בטיול? מה הכי לא אהבתם? תצאו גם שנה הבאה? (כן שמיניות, זה כולל גם אתכם).

noamsheron

New member
עונה../images/Emo3.gif

איך היה? מעולה
מה היה? היה מסלול קצת חסר מטרה, היו אנשים נשמות, שכבת שישיות מעולה, מדריכים חמודים, ואוכל קצת מאכזב של איציק... חחח אבל בקטנה
מה היה טוב? שני לילות עם כל השכבות וששניהם היו בחניון הרועה... לא היה קר מידי וזה היה טוב... החברה הייתה טובה...ה"ילו" בסוף המסלול היה טוב
מה היה לא טוב? הזוהמה בשירותים
, המסלול שהתקלקל קצת...
מה צריך שנה הבאה לשפר? את האוכל של איציק, את הגיבוש השכבתי - יותר פעילויות שכבתיות שיגבשו אותנו עם הארצי, ואת יום ההתנדבות בקהילה - אם אנחנו כבר מתנדבים בקהילה, אז בואו נעשה משהו מועיל ולא סתם ננקה איזה איזור שהוא גם ככה נקי יותר מאיתנו...
מה חייבים לשמר? את המסיבה בלילה הראשון - היא ממש חיממה אותנו
, את הלינה בחניון הרועה, את "מאירים את הנגב".
איך היה לכם האוכל? אמרתי כברררררר.. חח מה דעתכם על המסלול? למרות שקצת שינו לנו אותו... היום הראשון היה בסדר, קצת חסר מטרה... אבל היום השני היה ממש אתגרי וכיפי
איך הייתה העצרת? ממ... נחמדה? מה הכי אהבתם בטיול? לא יודעת... את החברה נראלי. ואת זה שהוא עלה לי רק 90 ש"ח
מה הכי לא אהבתם? לא יודעת.. תצאו גם שנה הבאה? ווווווודאי
יאללה נתראה מחרררר

האוכל של איציק היה בסדר דווקא. ../images/Emo2.gif

כמו תמיד. רק הארוחות בוקר קצת באסה.. והשנה לא היו ביצים (למרות שאני אף פעם לא אוכלת..
). במבה לולו שליטע.

עונה

איך היה?היה כיף מה היה?ביום הראשון הלכנו סתם בלי מטרה הלכנו ראינו חול וזהו אפילו לא אמרו לנו איפה אנחנו הולכים. ביום השני היה כיף למרות שכאב לי בקרסול וחבשו לי אותו בתחילת המסלול...והיום האחרון היה סבבה
מה היה טוב?הלילה עם הארצי,המדורות,הקולה אחרי המסלול
מה היה לא טוב?המסלול הראשון לא היה משהו וגם לא אמרו לנו איפה אנחנו מטיילים ולא עשו ממש פעילויות גיבוש לשכבה מה צריך שנה הבאה לשפר?את הגיבוש לשכבות ואת ההתנדבות !! מה חייבים לשמר?את מאירים את הנגב את המדורות את בץ ולולי-שישיות- איך היה לכם האוכל?בסדר לא משהו מסעיר מה דעתכם על המסלול?סבבה
איך הייתה העצרת?כיף
צילמתי!!!!!!!!!!!!!היה לי את המצלמה של אסף ואת של דן!!!!!!!!!
מה הכי אהבתם בטיול?הכל.. מה הכי לא אהבתם?לא יודעת תצאו גם שנה הבאה?נראה לי שכן

את עדיין רוצה את התמונות שצילמת? P:

אם כן שלחי את הכתובת דואר,מסנג'ר,ICQ אם יש לך פה כתגובה או בהודעה פרטית D: זה דן :X

לא רואים את מרגול בחושך!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איך היה? אחד החזקים! הכי טוב בעולםםםם מה היה?שישיות
המסלול של החמשושים, עין עקב, עין סהרונים
מה היה טוב? האנשים, המסלול השני והלאה, מרגול המלעונה, המסיבה מה היה לא טוב? המסלול הראשון מה צריך שנה הבאה לשפר? מזג אוויר מה חייבים לשמר? המסיבה - חובה!!, כנ"ל מאירים את הנגב. איך היה לכם האוכל? איציק, נו. התרגלתי כבר
מה דעתכם על המסלול? אחלה נופים איך הייתה העצרת? הכי מלעונה בעולםםםםםם
מה הכי אהבתם בטיול? וואו, המסיבה, הכל כמעט מה הכי לא אהבתם? משהו קטן אבל אני לא אפרט פה.. וואו, מי שלא יצא בהחלט הפסיד את אחד הטיולים! (וחולצה וצמיד
) מזל שיצאנו.
שארון, תעבירי לי את התמונות

למעלה