מירוץ לפיד 07!!!

אני:)

איך היה? לא היה מרוץ יותר טוב מהמרוץ הזה!היה פשוט כיף! מה היה?שמיניות. 2 מסלולי הליכה-נחל צין ועין עובדת.בילוי ולילה בקיבוץ משאבי שדה עם גרעין שקד(הגרעין הנוכחי)היה כ"כ כיף איתםםם,מסלול אוםניים והתנדבות בב"ש בשכונת ד'..היו ש"ש מהחברה להגנת הטבע שהפעילו אותנו ואחד מהם היה ממש ממש חמוד,ועשיתי איתו ועם לילך משוך בגזר כדי לעקור צמח מהאדמה:)ואיך אפשר לשכוח את מרגול המלעונה?????. [אתם מוזמנים לציין שכבה ומה היה המסלול].. מה היה טוב?הכל,באמת הכל! מה היה לא טוב?הקטע עם הנגלות באוטובוסים..זה היה קצת לא מתחשב כי היו בוגרים שנשארו לבד,הפרידו אותנו ממש מחברים שלנו ומאנשים שאנחנו מכירים ולא איפשרו להם לחזור אחורה ולרדת מהאוטובוס אחרי שקלטו שיש שתי נגלות. מה צריך שנה הבאה לשפר?מה שכתוב למעלה,בנוסף לא היה לנו מקום באוטובוס(בדרך הלוך לנגהב מהסניף) והיינו צריכים לשבת בשלשות והיו אפילו כאלה שעמדו.בנוסף לא יזיק ריפוד לאופניים,כאב תחת רציני זה! מה חייבים לשמר?את המסלול אופניים,את הפעולת אוכל ואת הקוצ'מוץ'.ואת הלילה האחרון שישנים עם כל הסניף. איך היה לכם האוכל?נחמד...איציק... מה דעתכם על המסלול?בסדר גמור! איך הייתה העצרת?מלעונית ביותר! מה הכי אהבתם בטיול?את הביקור ברעין שקד..הם התייחסו אלינו ממש יפה מה הכי לא אהבתם?את הקטע עם האוטובוס במסלול. תצאו גם שנה הבאה? (כן שמיניות, זה כולל גם אתכם).אממממ נקווה

Retama

New member
תעלו תמונות!!

איך היה? הכי שווה בעולם
מה היה? אממ... אני בשישית, ואני לא ממש יודעת מה היה המסלול
היה מסלולים לא משהו למען האמת [אתם מוזמנים לציין שכבה ומה היה המסלול]..
מה היה טוב?המסיבה בלילה הראשונה הייתה מ ע ו ל ה! והכי כיף היה ההדלקת נרות הסניפית שעשינו כל ערב.. והלילה הראשון והאחרון- עם הסניף
מה היה לא טוב? המסלולים היו משעממים למדיי. ביום השלישי עוד היה בסדר, אבל יש לי פחד גבהים היסטרי אז זה לא בשבילי
והפעולות בבוקר של היום האחרון היו על הפנים :/
מה צריך שנה הבאה לשפר? את המסלולי הליכה...
מה חייבים לשמר? התה והמרק בלילה היו מעולים :p
איך היה לכם האוכל? אלוהים... איציק, זה כבר בלתי נסבל! לא אכלתי כלום בארוחות...
מה דעתכם על המסלול? אמרתי כבר את דעתי
איך הייתה העצרת? היה כיף :) אבל איפה היו פעמוני השלום?! ציפינו ליותר!
מה הכי אהבתם בטיול? את הלילות עם הסניף
מה הכי לא אהבתם? את הלילה השני... היה לי ממש קר, וסתם היה לילה מבאס מכל מיני סיבות... תצאו גם שנה הבאה? (כן שמיניות, זה כולל גם אתכם). ברור :) מי שלא יצא הפסיד בגדול!

assafein

New member
לעלכעלךפדשגךצהצ גךח

איך היה? היה מצויין!!! מה היה? הייתי לבד מהשביעיות בסניף שלי, אבל הסתדרתי מצויין!! היה הרבה ללכת.. היה הרבה קור, ויש לי הרבה כוויות... גם של קור וגם של חום
בסה"כ היה ממש ממש כיף... מומלץ לכל מי שלא הלך... מה היה טוב? נראה לי שהכל, אין כל כך מה לשפר לדעתי... מה היה לא טוב?כנ"ל מה צריך שנה הבאה לשפר? כנ"ל.. מה חייבים לשמר? בלילה שהיינו רק השביעיות לא נתנו לנו להדליק יותר ממדורה אחת... איך היה לכם האוכל? היה סביר... אולי אפשר לנסות לדאוג ללחמניות טריות יותר אבל זה סתם פינוק
מה דעתכם על המסלול? מצויין... הניווט היה גם טוב מאוד... איך הייתה העצרת? כיף חיים... שיחררתי את כל האנרגיות שנשארו לי, וישנתי הלילה כמו תינוק
מה הכי אהבתם בטיול? אממ לא היה משהו ספציפי... היו הרבה דברים טובים.. מה הכי לא אהבתם? ----- תצאו גם שנה הבאה? (כן שמיניות, זה כולל גם אתכם). אני מאמין שזאת שאלה רטורית

A m b a G a l

New member
אני אני :)

איך היה?מטורף, מצחיק מעייף ומתיש :) מה היה? ניווטים מעולים ! , מסלול כייפי ובדיוק במקום. מזג אוויר מצויין להליכה, ולא קר כמו שנה שעברה ללילה.. שכבה מדהימה ! מדריכים מצחיקים , המון ממתקים , והדלקת נרות חביבה :) מה היה טוב? הכל בערך :) מתהלוכת לפידים והמסיבה , ועד מרגוללל ! מה היה לא טוב? האוכל בבוקר . מה צריך שנה הבאה לשפר? את האוכל בבוקר.
מה חייבים לשמר? הכל הכל הכל. איך היה לכם האוכל? בערב אחלה, בבוקר לא משהו . מה דעתכם על המסלול? מעולה :) גם היום הראשון וגם הניווטים.. איך הייתה העצרת? מקפיצצצה !
מה הכי אהבתם בטיול? המון דברים.. באמת נהנתי :) מה הכי לא אהבתם? חזרנו לאוכל
תצאו גם שנה הבאה? (כן שמיניות, זה כולל גם אתכם). כן כן ! אופניים (:)

yaelula94

New member
גמניייי

איך היה?היהה גדוללל ביותרר!! מה היה? היו שני מסלולים קצרצרים וחביבים.. ממש נהנתתיי [אתם מוזמנים לציין שכבה ומה היה המסלול].. מה היה טוב?הלילה עם השכבותת
מה היה לא טוב?הלילה האחרון היה קצת דפוק, לא הרגשתי טוב.. למרות שהוא היה נחממד... מה צריך שנה הבאה לשפר?ההתנדבות לדעתי לא הייתה משהו... מה חייבים לשמר?את כל השארר איך היה לכם האוכל?בסדר מה דעתכם על המסלול?מעולהה איך הייתה העצרת?מדהימהה מה הכי אהבתם בטיול?את הערב עם השכבה מה הכי לא אהבתם?כלוםם תצאו גם שנה הבאה?בוודאי סניף נילי?! בחיים לא הייתי מאמינה שיהיה לי סניף מדהים כמוכם! ותמיד צריך לזכור זאת לא כמות זאת האיכות אמן ונמשיך להיות סניף מדהים שכזהההה והוכחנו לעצמנו בטיול הזה שגם בלי הוניגמן אנחנו מגובשיםם ואפילו יותר מזהה אממ.. ומערב?! תודה על האימוץ

sappirz

New member
../images/Emo15.gif אני גגגם (:)

איך היה? היה ממש ממש ממש טוובב. ממש!! מה היה? מסלולים מעולים, אחלה שביעיות, קצת קר- אבל בקטננה. מה היה טוב? המסלולים מה היה לא טוב? ארוחות הבוקר :X מה צריך שנה הבאה לשפר? את ההתנדבות... לעשות משהו כמו לארוז אוכל לנזקקים, בתי חולים וכאלה.. מה חייבים לשמר? ניווטים זה הדבר! איך היה לכם האוכל? סבבה, חוץ מהבוקר מה דעתכם על המסלול? עשר איך הייתה העצרת? מעולללה. מרגוללל הייתה סבבה מה הכי אהבתם בטיול? נראה לי הניווטים, הייתה לנו אחלה קבוצה (12) :) מה הכי לא אהבתם? ? תצאו גם שנה הבאה? (כן שמיניות, זה כולל גם אתכם). ב ר ו ר !

assafein

New member
בהחלט../images/Emo45.gif

אתן מודעות לזה שלמרות כל העיכובים שהגענו למקום רביעי?

sappirz

New member
../images/Emo15.gif רביעי?? לא ידעתי!

איזה תותחייים
כל הכבוד!! (:)

orlupo

New member
רואים אתכם מחר?../images/Emo13.gif

אני בא... וסימן זיהוי זה תחבושת ענקית בצוואר...

יוובלל

New member
היה טיול אדייר :]

יובל שישיט בנשמה סניף גדרה :] איך היה?היהה כייף לאללה!! מה היה? היה מסלול שדי היה נראה חסר מטרה שכבה מצוינת אוכל נחמד ואחלה של טיול מה היה טוב?המדורות המסיבה ההליכה מזג האוויר מה היה לא טוב?אמ לא משו מיוחד.. מה צריך שנה הבאה לשפר?את התרמה הלכנו לנקות איזה 40 בוגרים שטח נקי וחבל כי יכולנו לעזור הרבה יותר . מה חייבים לשמר?את המסיבה איך היה לכם האוכל? נחמד כרגיל מה דעתכם על המסלול? כתבתי כבר... איך הייתה העצרת?טובה ביותר ! מה הכי אהבתם בטיול? השכבה המדריכים מה הכי לא אהבתם?אממ היה משו אבל לא לפה :] תצאו גם שנה הבאה? (כן שמיניות, זה כולל גם אתכם). ברוווור !! דרך אגגב אם אני כבר פה- בבקשה למי שיש תמונות של אנשים מגדרה או נופים מסלולים לאמשנה איזה תמונות להוסיף אותי לאיסיקיו - 212450281 (אני רוצה לעלות לקומנה של הסניף שלנו..תודה!!)

למעלה