שיר השבוע

loner in love

New member
../images/Emo186.gifשיר השבוע

מהו שיר השבוע שלכם?
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?
מהו אלבום השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם?
מהו סמיילי השבוע שלכם? הכל בחוץ גשום וקר ואפור
וחן אוכלת גלידה
חורף נעים לכולם

lollipop1

New member
MEEE

מהו שיר השבוע שלכם? good bye my lover מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?that girl מהו אלבום השבוע שלכם? וונדרלנד מהו משפט/בית השבוע שלכם? יפה מרחוק... רחוק מיפה. מהו סמיילי השבוע שלכם?

Humm Noa

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo113.gifאישלג|

מהו שיר השבוע שלכם? Eddie's song
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?Room On The 3rd Floor
מהו אלבום השבוע שלכם?האלבום הלבן של הביטלס
מהו משפט/בית השבוע שלכם?Cause I don't give it up, I don't give a damn What you say about that
מהו סמיילי השבוע שלכם?

D4Ever

New member
עונה

מהו שיר השבוע שלכם? Roxette - Listen To Your Heart Sum 41 - In Too Deep The Used - On My Own Bowling For Soup - Punk Rock 101 green day-Scumbag Three Doors Down - Here Without You SOD-Eddies song GooGoo Dolls - Iris מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?TCFC מהו אלבום השבוע שלכם?Son Of Dork - Welcome To Loserville מהו משפט/בית השבוע שלכם? Without it all I'm choking on nothing It's clear in my head And I'm screaming for something Knowing nothing is better than knowing at all מהו סמיילי השבוע שלכם?

Hip Hop star

New member
שלי../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע שלכם?Numb-לינקין פארק She Wants To Be Me-באסטד See The Day-גירלז אאלאוד Chuk Up On Me-דסטניז צ'יילד Mrs Robinson-וויזר מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?Down By The Lake מהו אלבום השבוע שלכם?אין מהו משפט/בית השבוע שלכם?מה הקטע שלך?! מהו סמיילי השבוע שלכם?

m i c k e y 15

New member
../images/Emo186.gifאני עונה../images/Emo186.gif

מהו שיר השבוע שלכם? relient k-who i am hates who i've been
מהו שיר השבוע של מקפליי שלכם? i wanna hold you
מהו אלבום השוע שלכם? simple plan-still not getting any
מהו משפט\בית השבוע שלכם? מהשיר של ה-click five She laughs at my dreams But I dream about her laughter -שורה מצחיקה..
מהו סמיילי השבוע שלכם?
בגלל שאני קפואה וממש קר לי

DesertRose7

New member
זה הכי מצחיק

פעם פעם פעם.. כשמקפליי רק יצאו וחיפשתי שירים שלהם במקומות לא חוקיים.. לא היו שירים שלהם אלא את השיר הזה HELLO MCFLY וכל פעם שאני רואה אותו אני נקרעת

DesertRose7

New member
יהיה ענק אם יהיה עוד

במיוחד שמייקל חכם ואמר שהוא לא יחזור לשחק את מרטי אלא אם כבר את הד"ר כי הוא כבר זקן ולא מתאים לו להתרוצץ על סקייטבורד
חולה על הסרטים האלה

למעלה