שיר השבוע

שלי../images/Emo108.gif

מהו שיר השבוע שלכם? Crazy-Simple Plan L.O.V.E-Ashlee simpson- מומלץ! Stand Up As People- Lee Rayen She Wants To Be Me- Busted Stupid Cupid-Mandy Moore Only Hope-Mandy Moore Without You- Busted מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Room On The 3RD Floor, Nothin, Memory Lane מהו אלבום השבוע שלכם? מאז שקניתי אמ.פי אין לי דיסק השבוע, אבל שמעתי הרבה שירים מהדיסק השני של מקפליי, אז נניח וונדרלנד. מהו משפט/בית השבוע שלכם? אין מהו סמיילי השבוע שלכם?אין

bar jones

New member
../images/Emo178.gif give me some ice cream! now

מהו שיר השבוע שלכם? the cardigans- my favourite game מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? tctc מהו אלבום השבוע שלכם? wonderland מהו משפט/בית השבוע שלכם? בא לי למות!! מהו סמיילי השבוע שלכם?
- כי זה די אירוני למזג האויר הנוכחי
לאב יו !

PunK RocK 1o1

New member
שלי

מהו שיר השבוע שלכם?Spin Doctors - Two Princes Taking back Sunday - Cute Without The E Oasis-Stop crying your heart out מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? פול קיי ו- On My Own מהו אלבום השבוע שלכם? Son of Dork- Wellcome to Loserville מהו משפט/בית השבוע שלכם?Being grown up isn't half as fun as growing up These are the best days of our lives. מהו סמיילי השבוע שלכם?
הו חורף

cami love benja

New member
../images/Emo139.gifשלי../images/Emo139.gif

מהו שיר השבוע שלכם? כל הדיסק של SOD
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? not alone
מהו אלבום השבוע שלכם? הדיוידי של באסטד
קיבלתי ליומולדת
מהו משפט/בית השבוע שלכם? מה את רומזת????
מהו סמיילי השבוע שלכם?

LovE BuSTeD

New member
אני..

מהו שיר השבוע שלכם?boy band-SOD מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?all about you מהו אלבום השבוע שלכם?wellcame to loserville-SOD מהו משפט/בית השבוע שלכם?לא דעת.. מהו סמיילי השבוע שלכם?לא משתמשת בהם:)

LovE BuSTeD

New member
בעצם..בית השבוע:

its all about you its all about you babe its all about you its all about you babe חיחיח:)

TalTal1492

New member
אנייי

מהו שיר השבוע שלכם? בלאק איד פיס - my humps busted - crashed the wedding מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? all about you מהו אלבום השבוע שלכם? מקפליי, וונדרלנד מהו משפט/בית השבוע שלכם? לא יודעת.... מהו סמיילי השבוע שלכם?

../images/Emo137.gifשליייי../images/Emo137.gif ../images/Emo80.gif

מהו שיר השבוע שלכם? Sick - SOD Wear Me Down - SOD Jesus of Suburbia - Green Day Are We the Waiting - Green Day
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Crazy Little Thing Called Love
מהו אלבום השבוע שלכם? של SOD
מהו משפט/בית השבוע שלכם? אין....
מהו סמיילי השבוע שלכם?

למעלה