שרשור יצירה

resputin

New member
אני מכיר את זה ממזמן, זה די עיוות

של מכתב אחר.. אבל לא נורא, המסר עובר.

TwelveEyes

New member
המחנכת שלי (יימח שמה!!!) קראה...

לנו את זה בוקר אחד בהיר (או שמא היו אלה צהריים חמימים? תצטרכו לתשאל מישהו אחר, מאחר ושפחתכם הנאמנה נוטה להעביר שיעורים כאלה בראש על השולחן, עיניים עצומות ופנטזיות מגוונות על יום שבת\ערב שישי\קבוצת צ´צ´ניים עצבנים שמתפרצת לכיתה ומרססת את מחנכתי החביבה עם מכונות ירייה\חתיך\ה אקראי\ת בהתאם למצב הרוח ומזג האוויר) בקול רועד מהתרגשות בעוד אחת מתלמידיה מגחכת מתחת לאפה העקום והטכנופובי, שרק בקיץ אשתקד הכיר את נפלאות האינטרנט (ותאמינו לי, אין יותר משעשע מאישה בת 50 שמביטה בכם בעיניים נוצצות ומבקשת בפה פעור לשמוע עוד עוד ועווווווד על חייכם הווירטואליים.) ולכן עדיין נוטה להתלהב מהעובדה שבעליו בכלל מקבלת מייל ממישהו (לא היה לי את הלב לספר לה שראיתי את האי מייל הזה עוד אי שם בשנת ´96 ואני יכולה לדקלם אותו מתוך שינה עם פה סגור.)

vinki lil vamp

New member
../images/Emo34.gifבתופים ובחצוצרות!

משהו קטן...
החיים שלנו...? הם תלויים על חוטים, ואנחנו כמו בובות על חוטים, מובלים בידי בן אדם ענקי שעושה בנו כרצונו, לפעמים איך שהוא רוצה ולפעמים איך שכח עליון מצווה עליו. אבל עדיין הוא עושה את רק בשביל לשעשע את עצמו, תאוריה מעניינת הייתי אומר, אתם לא חושבים? אז זה בעצם אומר שכל השטויות שאנחנו עושים, זה בעצם לא אנחנו, זה הוא, הענק ההוא ששולט בנו, וכל זה רק בשביל לגרום לעצמו לצחוק, איזה רשע הוא נכון? יושבל לו שם מעל כולנו ומושך לנו בחוטים, בחוט השמאלי בשביל שנוכל לחלום חלומות חופשיים, כל פעם שנירדם, בשביל שהוא יוכל לראות אותם ולצחוק. בחוט הימני בשביל לגרום לנו לעשות שטויות, והוא, במקום לעזור לנו כשאנחנו סובלים, מושך בעוד חוטים, רק בשביל להצחיק את עצמו, הרי כל אחד מאיתנו מחובר לאלפי חוטים, אבל הוא כבר למד לשלוט בכולם. למד לבחור איזה חוט משעשע אותו הכי הרבה, אצל כל אחד ואחד מאיתנו, אבל לפעמים כשהוא מגזים עם השטויות שהוא גורם לנו לעשות, הכח העליון מהאיש הענק מצווה עליו להפסיק, ולתת לנו לחשוב ולעשות דברים על דעת עצמנו, ואז הוא מפסיק לצחוק, ופשוט יושב לו שם ומסתכל על כולנו בעייני הענק המסתוריות שלו... אני כל כך כועס עליו לפעמים! הוא מושך לי בחוטים וגורם לי לעשות ולדבר שטויות! למרות שאותו זה ממש מבדר.. אותי זה מכעיס. אבל מצד שני, קצת מסכן הענק הזה, אתם לא חושבים? יושב לו שם למעלה, מעל הכדור הקטן הזה, לבד... כולו עם עצמו, ומושך לאנשים אחרים בחוטים וגורם להם לעשות שטויות ולעצמו לצחוק, עד שהוא מגזים, ואז הוא מפסיק, ונשאר לבד, הענק היחיד בכל היקום, לא מספיק שהוא לבד ברגעים אלה, הוא אפילו לא יכול לגרום לעצמו לצחוק. הזכויות שמורות לכותב שמעדיף להישאר בעילום! :)

למעלה