שאלון

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifשאלון../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo186.gif../images/Emo26.gif

אוקיי אל תייחסו לסדר המספרים כי לשאלון היה 100 שאלות אז הורדתי כמה.... 1.שם: 2.גיל: 3. תאריך לידה: 4.כינוי: 5.תכונה טובה: 6.תכונה רעה: 7.חולשה: 8.אובססיות: 10.כאב: 11.משאלה: 15.געגוע: 16.פחד: 17.את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 19.החג האהוב עליך: 20.אוכל מועדף: 21.המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 31.ספר: 32.סרט דיסני מועדף: 34.שחקנ\ית: 35.זמר\ ת: 36.סדרה מעודפת: 37.מקום בעולם: 43.המצאה של כל הזמנים: 44.עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45.את\ה מאמינ\ה בגורל? 46.את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47.גלידה- בכוס או בוופל? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה: 100: הוסף תמונה מועדפת עלייך:

AsHtOn GiRl 3

New member
תשובות../images/Emo26.gif

1.שם:שרון 2.גיל: 14 3. תאריך לידה:14/4/89 4.כינוי:קוצ'ר,שהה 5.תכונה טובה:אני נחמדה 6.תכונה רעה:אין לי סבלנות ואני כנה מידי 7.חולשה: תינוקות 8.אובססיות:אשטון קוצ'ר!!!!!!!!! 10.כאב:אממממ לא יודעת.... 11.משאלה:שאני יפגוש את אשטון...... 15.געגוע:לראות את אשטון משחק במש"ה.. 16.פחד:למות ולראות מישהו מת...וג'וקים 17.את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:לואיסנה בארץ לואיסנה בארץ 19.החג האהוב עליך:פסח..... 20.אוכל מועדף: 21.המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:בשר חוץ מהמבורגר 31.ספר:הארי פוטר 32.סרט דיסני מועדף:מלך האריות 34.שחקנ\ית:אשטון קוצ'ר וקמילה בורדונבה 35.זמר\ ת: פינק,כריסטינה,אמינם,ג'סטין 36.סדרה מעודפת:המורדים,מש"ה,מכושפות,רוזוול חבריםועוד...... 37.מקום בעולם:לוס אנג'לס...אשטון גר שם..... 43.המצאה של כל הזמנים:אשטון רובוט אני וחברה שלי המצאנו אחד בשעור אנגלית.... 44.עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף 45.את\ה מאמינ\ה בגורל?כן 46.את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן 47.גלידה- בכוס או בוופל? בוופל 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה?איכס עגבנייה....מלפפון 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?אשטון 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?אשטון גירל כי אני מתה עליו 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אממ קרה פעם וזה די מבאס את מרגישה כזה אשמה..... 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 אחיות קרציות 83. מה התחביבים שלך?סרטים,טלויזיה,מחשב חברים ועוד..... 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?את אשטון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?ציפור!! הייתי טסה ללוס אנג'לס 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?פוסטרים של אשטון 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?אמממ לא יודעת 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם אשטון בלוס אנג'לס 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה:לוס אנג'לס 100: הוסף תמונה מועדפת עלייך:

LauraLF

New member
תשובות

1.שם: לאורה 2.גיל: 17 3. תאריך לידה: 10.5 4.כינוי: queen nothing 5.תכונה טובה: אין 6.תכונה רעה: רגישה יתר המידה 7.חולשה: אממ....לא יודעת יש המון 8.אובססיות: תשוקות 10.כאב: מיגרנה תמידית 11.משאלה: אושר לכל אלה שאני אוהבת 15.געגוע: X BOYFRIEND 16.פחד: לאבד אנשים שאני אוהבת 17.את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "קחי סרוקסט" 19.החג האהוב עליך: חנוכה 20.אוכל מועדף: פופקורן של קולנוע 21.המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: מעדן דני בטעם וניל 31.ספר: שקיעתו של הפינק פלויד הראשון 32.סרט דיסני מועדף: אלאדין 34.שחקנ\ית: בוב גלדוף וחלק מתשוקות 35.זמר\ ת: רוג'ר ווטרס 36.סדרה מעודפת: תשוקות 37.מקום בעולם: ווילס 43.המצאה של כל הזמנים: טמפונים 44.עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:סתיו 45.את\ה מאמינ\ה בגורל?תלוי 46.את\ה מאמינ\ה באלוהים?תלוי 47.גלידה- בכוס או בוופל? וופל 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? אמממ גם וגם תלוי 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? לאתרם של תשוקות ..חחח.. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? queen nothing ואין סיפור פשוט הרגשה.... 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?זה ממש ממש מעציב אותי 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח אחד 83. מה התחביבים שלך? מוזיקה,גיטרה,תשוקות,ציור,כתיבה,קפה והרבה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? רוג'ר ווטרס 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? חתול כמובן 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? תרופת פלא למיגרנה 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? דיסק UMMAGUMMA של פינק פלויד 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? אמממ זה חולני מידי 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה: ווילס 100: הוסף תמונה מועדפת עלייך:

Bow Wow

New member
תורי..

1.שם: אלעד 2.גיל: 18 3. תאריך לידה: 10.9 4.כינוי: באוו וואו 5.תכונה טובה: נחמד 6.תכונה רעה: לא נחמד 7.חולשה: אה? 8.אובססיות: לאכול מרקים עם צ'ופסטיקס 10.כאב: ראש מהשאלון הזה 11.משאלה: שלא יהיו יותר שאלונים כאלה... 15.געגוע: לג'סי1 16.פחד: ג'סי2 17.את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את השיר החדש של ג'סיק סימפסון 19.החג האהוב עליך: חג המולד 20.אוכל מועדף: איטריות סיניות ברוטב לוויתנים עם פצפוצי תמרים ועם חרדל 21.המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: איטריות סיניות ברוטב "אגסים" עם פצפוצי תמרים ועם חרדל 31.ספר: לב של רם אורן 32.סרט דיסני מועדף: המנסרים מטקסס 34.שחקנ\ית: מיכל זוארץ 35.זמר\ ת: מיכל אמדורסקי 36.סדרה מעודפת: הקרנבל של מיכל 37.מקום בעולם: מיצרי גיברלטר 43.המצאה של כל הזמנים: אינטרנט מהיר שהוא לא מהיר 44.עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45.את\ה מאמינ\ה בגורל? לא, אני לא תרזה. 46.את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן, אני לא תרזה. 47.גלידה- בכוס או בוופל? בכוס (ואני לא מדבר על הכלי הזה ששותים ממנו...) 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם שאלה... 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? קמצן 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? לפורום הזה.. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אלAד בד"כ - וזה השם לי 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחות אחת 83. מה התחביבים שלך? הזכרתי שאני מגדל במיה.. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? לא אותך זה בטוח 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? שפמנון 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? מחזור 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אין 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם צוות "החזקים" בסט הצילומים של "החזקים" 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה: פפואה ניו גיני 100: הוסף תמונה מועדפת עלייך: בבקשה

Devilish Angel

New member
יוווו גמני אוהבת כריסטימס../images/Emo70.gif../images/Emo139.gif

1.שם: Devilish Angel, ובקיצור עדי
2.גיל: 16 3. תאריך לידה: 23.10 4.כינוי: Devilish Angel, דידי, דידוש, עדידה, עדידושיישן 5.תכונה טובה: לפעמים אני מלאך 6.תכונה רעה: לפעמים אני שטנית 7.חולשה: שוקולד 8.אובססיות: כריסטינה אגילרה, לשיר, תשוקות 10.כאב: עזבו אין לי כוח... קראו בבלוג שלי
11.משאלה: אם אני אספר היא לא תתגשם...
15.געגוע: להרגשה המדהימה הזאת... נו שכחתי איך קוראים לה... אהבה?
16.פחד: איידס, הריון, וערבים 17.את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את אימא שלי צועקת עליי בגלל שטויות
19.החג האהוב עליך:
Christmas
20.אוכל מועדף: כל אוכל מתקבל על הדעת (חוץ מסושי) 21.המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: ראה שאלה 20 31.ספר: הארי פוטר. כל הסדרה פשוט הכתיבה שלה מהממת! 32.סרט דיסני מועדף: קשה לי לבחור בין מלך האריות, היפה והחיה או אלאדין
34.שחקנ\ית: ג'וליה רוברטס, קיאנו ריבס, תרשזה מ'תשוקות' 35.זמר\ ת: כריסטינה אגילרה
36.סדרה מועדפת: סמולוויל, תשוקות 37.מקום בעולם: סידני, אוסטרליה 43.המצאה של כל הזמנים: מברשת שיניים
44.עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב... 45.את\ה מאמינ\ה בגורל? לא כל כך 46.את\ה מאמינ\ה באלוהים? אין תגובה 47.גלידה- בכוס או בוופל? דהה וופל
50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית כרוניתתתתת 52. מלפפון או עגבניה? מלפלפון 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? פורומים בתפוז.... 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? מלאכית שטנית, זה סיפור ארוך על מישהו שפעם הכרתי... הוא אמר לי שהוא לא מאמין שאני יכולה להיות גם מלאך וגם שטן באותו בן אדם... אז המצאתי לעצמי את הניק מאז
76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? בדרך כלל לא כל כך טוב... 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחיות 83. מה התחביבים שלך? לשיררררר, גיטרה (קצת), טלוויזיה, מחשב... לצאת עם חברים
84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את טום וולינג ואת אנג'לינה ג'ולי, לאורגיה
86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? אני שמחה בתור בן אדם, תודה 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? גיטרה, פלאפון כאלה 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? ראו שאלה 84
99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה: ראו שאלה 37 100: הוסף תמונה מועדפת עלייך: אוקיי...

Devilish Angel

New member
יוווו גמני אוהבת כריסטימס../images/Emo70.gif../images/Emo139.gif

1.שם: Devilish Angel, ובקיצור עדי
2.גיל: 16 3. תאריך לידה: 23.10 4.כינוי: Devilish Angel, דידי, דידוש, עדידה, עדידושיישן 5.תכונה טובה: לפעמים אני מלאך 6.תכונה רעה: לפעמים אני שטנית 7.חולשה: שוקולד 8.אובססיות: כריסטינה אגילרה, לשיר, תשוקות 10.כאב: עזבו אין לי כוח... קראו בבלוג שלי
11.משאלה: אם אני אספר היא לא תתגשם...
15.געגוע: להרגשה המדהימה הזאת... נו שכחתי איך קוראים לה... אהבה?
16.פחד: איידס, הריון, וערבים 17.את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את אימא שלי צועקת עליי בגלל שטויות
19.החג האהוב עליך:
Christmas
20.אוכל מועדף: כל אוכל מתקבל על הדעת (חוץ מסושי) 21.המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: ראה שאלה 20 31.ספר: הארי פוטר. כל הסדרה פשוט הכתיבה שלה מהממת! 32.סרט דיסני מועדף: קשה לי לבחור בין מלך האריות, היפה והחיה או אלאדין
34.שחקנ\ית: ג'וליה רוברטס, קיאנו ריבס, תרשזה מ'תשוקות' 35.זמר\ ת: כריסטינה אגילרה
36.סדרה מועדפת: סמולוויל, תשוקות 37.מקום בעולם: סידני, אוסטרליה 43.המצאה של כל הזמנים: מברשת שיניים
44.עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב... 45.את\ה מאמינ\ה בגורל? לא כל כך 46.את\ה מאמינ\ה באלוהים? אין תגובה 47.גלידה- בכוס או בוופל? דהה וופל
50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית כרוניתתתתת 52. מלפפון או עגבניה? מלפלפון 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? פורומים בתפוז.... 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? מלאכית שטנית, זה סיפור ארוך על מישהו שפעם הכרתי... הוא אמר לי שהוא לא מאמין שאני יכולה להיות גם מלאך וגם שטן באותו בן אדם... אז המצאתי לעצמי את הניק מאז
76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? בדרך כלל לא כל כך טוב... 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחיות 83. מה התחביבים שלך? לשיררררר, גיטרה (קצת), טלוויזיה, מחשב... לצאת עם חברים
84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את טום וולינג ואת אנג'לינה ג'ולי, לאורגיה
86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? אני שמחה בתור בן אדם, תודה 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? גיטרה, פלאפון כאלה 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? ראו שאלה 84
99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה: ראו שאלה 37 100: הוסף תמונה מועדפת עלייך: אוקיי...

*superstar*

New member
למה לא אני אומרת!../images/Emo9.gif

שם- עדי.
גיל- 17 וקצת.
תאריך לידה- 3.9.1986.
כינוי- דידי או דיד.. מה שמתאים לכם יותר.
תכונה טובה- נאמנה.
תכונה רעה- ביקורתית.
חולשה- ברכיים
אובססיה- חיבוקים.. יש לי נטייה לחבק כל דבר שזז.
כאב- כאב כאב... לא יועת.
משאלה- לצאת מפה!
געגוע- לילדות.
פחד- לטבוע. טראומת ילדות. אל תשאלו.
לא רוצה לשמוע שוב- את השיר סופרסטאר של הרוני הפוסטמה הזאת!! עוד פעם אחת ואני אתחרפן!
חג אהוב- פסח, כל העולם פה.
אוכל מועדף- פסטות למיניהן.
מאכל שנוא ביותר- קינמון.
ספר- יש ילדים זיגזג של דוד גרוסמן. ספר מקסים. תקראו!
דיסני מועדף- שאלה מכשילה.. אני אוהבת את כולם!
שחקנים- ג'וני דפ וכריסטינה ריצ'י.
זמרת- אלאניס מוריסט ושרה מקלוקלן. קנדים לשלטון!
סדרה- באפי!
מקום בעולם- ניו יורק סיטי.
המצאה של כל הזמנים- טלפון נייד! לא יכולה בלעדיו.
עונה- חורף
מאמינה בגורל?- לא.
מאמינה באלוהים?- ממש לא.
גלידה- בוופל.. זה החלק הכי טעים!
ג'ינס!
בזבזנית וגאה בזה!
מלפפון
אתרים כשמשעמם- פורומים וישראבלוג.
כינוי ברשת- *superstar* מה הסיפור? בדיחה פרטית
איך זה משפיע- רע מאוד. מנסה להוריד אותם ממני. בעדינות.
אחים- 2! אח ואחות בני 7 וחצי ו6. צוציקים
תחביבים- טניס, מחשב, חברים.. הדברים הרגילים.
לאי בודד- הייתי לוקחת את הכלבה שלי. מסכנה. למה להשאיר אותה פה לבד? שתבוא איתי. יהיה נחמד.
אם הייתי חיה- הייתי ג'ירפה. כי אני נמוכה
רוצה לקבל- לפטופ ורישיון. יש לי דרישות
החפץ הכי חשוב- הדיוידי של באפי והטלפון שלי.
ברגע זה ממש- עם אבא שלי ובת דודה שלי בלונדון. זה היה השבוע הכי מצחיק שהיה לי אי פעם. רוצה שוב!
תמונה מועדפת-

moran14h

New member
ג'וני וכריסטינה רולס

את אוהבת אותם מסליפי הולו או האיש שבכה??

moran14h

New member
../images/Emo113.gif

שם:מורן גיל:14 תאריך לידה:31.7 כינוי: אין תכונה טובה:אממ אני לא בטוחה שיש כזאת..שניה..אממ לא מצליחה לחשוב על משהו.... תכונה רעה: אוייי יש יותר מידי...אני לא יתחיל לפרט חולשה:אמממ לא תודה. אובססיות:ג'סטין וג'וני..יאמי כאב: יש כזה..לא אפרט משאלה: להגשים את השאיפות שלי..ויש לי הרבה געגוע:לא כרגע.. פחד: ג'וקים (או כל דבר שעושה בזזז)והילדה מהצילצול(לא ראיתי את הסרט אבל היא מפיחדה) את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שיר של בריטני החג האהוב עליך:פסח..חופשששששששששש אוכל מועדף:פיצה..
המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 31חומוס...בעע ספר:אמממ לא יודעת..זה משתנה סרט דיסני מועדף:מלך האריות..כזה יפה שחקנ\ית:ג'וני דפ (רולס) וליאו דיקרפיו זמר\ ת:ג'סטין טיבמלייק המאמי סדרה מעודפת: יש הרבה... מקום בעולם:לא יודעת המצאה של כל הזמנים:טלפון ...וקולנוע עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:קיץ...שונאת חורף..קררררר
את\ה מאמינ\ה בגורל? כן! אני ותרזה חברות טובות.. את\ה מאמינ\ה באלוהים?לפעמים גלידה- בכוס או בוופל?בכוס..וופל איכס ג'ינס או סתם מכנס?-ג'ינס.. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? ככה..לא יודעת מלפפון או עגבניה?-עגבניה לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?-לא יודעת..לכאן.. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? moran14h אין סיפור.. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?-זה לא משפיע עליי..אני חסינה! כמה אחים ואחיות יש לך? לצערי 3 אחיות..(שתיים קטנות וקרציות לא נורמליות) מה התחביבים שלך?אין לי את מי היית לוקח\ת לאי בודד? -ג'וני או ג'סטיןאו שנהם..(מה שבא ליד..) אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? חתול..מיאו..
מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?-לא יודעת..כרגע קפה חזק שישאיר אותי ערה.. מהו החפץ הכי חשוב לך?-לא יודעת ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?במיטה..לישון..לא אכפת לי לארח שם את ג'סטין או ג'וני..אבל לישון!! אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה:לא יודעת..אני עייפה.. הוסף תמונה מועדפת עלייך:

תשובות...

שם:לינוי
תאריך לידה:30.10.89
כינוי:פוס
תכונה טובה:חמודה
תכונה רעה:יותר מידי עקשנית
חולשה:חתולים גורים
אובססיות:לאלי ומריאנו
כאב:ראש
משאלה:עושר!
געגוע:לחתול שלי
פחד:שהחתולים שלי יברחו
את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:אין משהו מיוחד
החג האהוב עליך:פסח
אוכל מועדף:לחם טרי עם נוטלה
המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:חצילים
ספר:אני לא אוהבת ספרים!!!
סרט דיסני מועדף:אלאדין
שחקנ\ית:אף אחת ספציפית...
זמר\ ת:כנ"ל
סדרה מעודפת:ארץ נהדרת
מקום בעולם:ניו יורק
המצאה של כל הזמנים:טלויזיה אייסיקיו טלפון דיסקמן...
עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:קיץ!!!
את\ה מאמינ\ה בגורל?לפעמים כן לפעמים לא...
את\ה מאמינ\ה באלוהים?יאפ
גלידה- בכוס או בוופל?וופל
ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס
בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזנית
מלפפון או עגבניה?מלפפון
לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?לא יודעת...
מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?הראשי תבות שלי באנגלית זה LC [[לינוי כהן]] ליי קופר...
כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?אני מרגישה רעה...
כמה אחים ואחיות יש לך?2 יותר מידי!!!
מה התחביבים שלך?לראות טלויזיה להיות במחשב טלפון לקנות בגדים וכל מיני פיצ'יפקס
ולאכול
את מי היית לוקח\ת לאי בודד?את אחיות שלי משאירה אותם שם והולכת
אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?חתול
מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל:הרבההה כסף!!!
מהו החפץ הכי חשוב לך?אמממ...לא יודעת...
ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?עם הכרטיס אשראי של ביל גייסט בכל מקום בעולם!!!
אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה:ניו יורק
הוסף תמונה מועדפת עלייך:

backstreet girl

New member
התשובות שלי:

שם: רוני גיל: 14 תאריך לידה: 12 אוקטובר 1989 כינוי: בקסטריט גירל ובזכות פייטון אני מאמצת גם את בקי. תכונה טובה: אני עומדת על שלי ואף פעם לא מוותרת. תכונה רעה: אני יותר מדי אנרגייתית. זה יכול לשגע אנשים. חולשה: אני בוכה המון. אובססיות: בקסטריט בויז בקסטריט בויז בקסטריט בויז כאב: אין לי כאב. משאלה: להיות זמרת ושחקנית געגוע: אני לא מתגעגעת למשהו כרגע פחד: שבקסטריט בויז יתפרקו! אני לא רוצה לשמוע שוב את המילה אנסינק. חג מועדף: פורים. אוכל שונא: ממקדולנד, בורגראנץ וסניפים אחרים. ספר: "קשה להיות בת 14" סרט דיסני מועדף: בת הים הקטנה. שחקן או שחקנית: אין ספציפית זמר או זמרת: חברי הבקסטריט בויז המרגשים וכריסטינה אגילרה המדהימה. סדרה: תשוקות ברור והמורדים: מקום בעולם: פלורידה המצאה: המצאת הטלויזיה. עונה: כל העונות טוב אין לי סבלנות..........

moran14h

New member
../images/Emo123.gifאנסינק

nsync rules!!!!!!!!!!!!!!!! backstreetboys sucksssssss!!!!!! עד עכשיו ישבתי ושתקתי על הדיבורים שלך על הבאקסטריט,אבל אל תתחילי לדבר רעות על אנסניק!!!!!!!

../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

ענבר 12 ומשהו... 21.7.91 ביבי, עיבי, ענבי, ברבר חכמה קנאית קנאה ורגישות לבנים שאני אוהבת כנ"ל ומוות הרבה.. שהייתי בארה"ב... מוות את השיר "השיר הזה" של האחיות פיק.. חנוכה ופורים נודלסססס תרד "הקיץ של אביה" "סינדרלה" אין מועדפת... ג'ניפר לופז.. שגם זה קצת "מופע שנות השבעים""E.R" ארה"ב המחשב
אביב לא ממש כן לא אוהבת גלידה
ג'ינס אני אוהבת מאוווווווד לקנות אבל חסכנית מלפפון!! תפוז.. חח Mסטיק ורוד.. אחותי המציאה אותו
אני אדישה מה זה אמור לעשות לי? אחות אחת לרקוד, לשחות, מחשב, קניות את הילד שאני אוהבת או דולפין או כלב.. את שניהם כולם אוהבים מחזור. סתם אמממ אני רוצה לקבל הרבה נו איזה שאלות..... יש ממש הרבה חפצים איפה שאני עכשיו
ארה"ב- אורלנדו תמונה *בין המועדפות*

Wiinie The Pooh

New member
טוב אז גם אני רוצה...

אני חדשה כאן ואני בספק אם מישהו בכלל יקרא את זה, אבל בכל זאת... שם: מור גיל: 16 וחצי תאריך לידה: 11.6.87 כינוי: שמנה (ואל תשאלו למה, סיפור ארוך...) תכונה טובה: אחראית (לא עלה לי בראש משהו אחר...) תכונה רעה: עקשנית חולשה: שוקולד אובססיות: שוקולד כאב: אין לי מושג... משאלה: שיהיה שלום עולמי...
געגוע: ידידים שנמצאים ברגעים אלה בצבא... פחד: עכבישים ונחשים לעולם לא רוצה לשמוע שוב: תסדרי את החדר! החג האהוב עלי: פסח אוכל מועדף: שוקולד (אובססיבית כבר אמרתי...?) מאכל שנוא ובחיים אני לא אסכים לאכול: אבוקדו ספר: מישהו לרוץ איתו סרט דיסני מועדף: הרקולס שחקן: אשטון קוצ'ר זמר/ת: אין מישהו מיוחד... סדרה מועדפת: תשוקות (אלא מה...?) מקום בעולם: חוף בהוואי המצאה של כל הזמנים: דיאודורנט עונה: קיץ מאמינה בגורל: לפעמים כן לפעמים לא... מאמינה באלוהים: כן גלידה: בוופל ג'ינס/מכנס: ג'ינס בזבזנית או חסכנית: חסכנית לרישיון, אבל חוץ מזה... די בזבזנית... מלפפון או עגבניה: מלפפון אחים/אחיות: שני אחים מי שהייתי לוקחת לאי בודד: גאלן גרינג, אלא מי...? הדבר שאני הכי רוצה לקבל: מכונית אדומה מבריקה עם גג נפתח... מקום בעולם: באיזור קליפורניה

I n n u e n d o

New member
אני אני

שם:דורין
תאריך לידה:22/10/86
כינוי:אין
תכונה טובה:נחמדות
תכונה רעה:נחמדות יתר
חולשה:אלן
אובססיות:תשוקות.
כאב:ראש
משאלה:שפרדי יחיה
געגוע:פרדי
פחד:מוות
את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:בריטני ספירס
החג האהוב עליך:חנוכה
אוכל מועדף:ספגטי
המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:קישואים
ספר:הארי פוטר
סרט דיסני מועדף:היפה והחיה
שחקנ\ית:אלן ריקמן וג'ניפר אניסטון
זמר\ ת:סטינג
סדרה מעודפת:ח-ב-ר-י-ם
מקום בעולם:אנגליה.
המצאה של כל הזמנים:דיסקמן
עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:ח-ו-ר-ף
את\ה מאמינ\ה בגורל?כן מאמא תרזה
את\ה מאמינ\ה באלוהים?לא
גלידה- בכוס או בוופל?בכוס
ג'ינס או סתם מכנס?סתם מכנס
בזבזנ\ית או חסכנ\ית?תלוי ביום
מלפפון או עגבניה?מלפפון
לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?כל מיני
מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?Innuendo זה שיר ודיסק של קווין ויש לי גם Queen שזה להקת קווין.
כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?זה מבלבל אותי
כמה אחים ואחיות יש לך?2 אחים ואחות
מה התחביבים שלך?לא כדאי שאתחיל לפרט.
את מי היית לוקח\ת לאי בודד?אלן
אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?נמלה שקופצת דרך חישוקי אש
מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?המוןןןן דיסקים של קווין
מהו החפץ הכי חשוב לך?סינגל נדיר של קווין מלפני 30 שנה
ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? לא יודעת
אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה:אנגליה.
הוסף תמונה מועדפת עלייך: מצורפת.

YuLi825

New member
הנה שלי..סורי שאין תמונה-בעיה במחשב

שם: יוליה גיל: 16 וחצי כינוי: יולי תכונה טובה: נאמנה תכונה רעה: נטייה להרס עצמי חולשה: גלידה אובססיביות: לנתח דברים יותר מדי כאב: לב משאלה: למצוא אהבה אמיתית געגעוע: לשלג פחד: להישאר לבד בעולם את לעולם לא רוצה לשמוע שוב: יהיה בסדר/ חייך הכל לטובה החג האהוב עליך: חנוכה אוכל מועדף: פיצה המאכל שאת שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול: חלבה או חלווה- איך שכותבים את זה.. ספר: ג'ן אייר סרט דיסני מועדף: היפה והחיה שחקנית: ג'יוליה רוברטס זמרת:אלאניס מוריסט סדרה מועדפת: חברים מקום בעולם: חאבארובסק (כן יש מקום כזה..) המצאה של כל הזמנים: אינטרנט, מחשב.. עונה: רק חורף את מאמינה בגורל: כן את מאמינה באלוהים: כן גלידה: בוופל ג'ינס או סתם מכנס: סתם מכנס בזבזנית או חסכנית: חסכנית מלפפון או עגבניה: מלפפון לאילו אתרים את גולשת כשמשעמם לך: כל מיני, אין כוח לפרט מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחרויו: הכינוי- יולי, קיצור של יוליה.. ככה כל החברים שלי קוראים לי. כשמישהו מאוהב בך ואת לא אוהבת אותו איך זה משפיע עלייך: אני מרגישה רע עם עצמי וקצת אשמה..(ראה סעיף 6) כמה אחים ואחיות יש לך: אני בת יחידה מה התחביבים שלך: לכתוב שירים, סיפורים קצרים. את מי היית לוקחת לאי בודד: את **** אם היית חיה, איזו חיה היית בוחרת להיות: ארנב או שפן מה הדבר שאת הכי רוצה לקבל : מחשב חדש מהו החפץ הכי חשוב לך: מחברת השירים שלי (אם זה נחשב לחפץ..) ברגע זה ממש עם מי את רוצה להיות ואיפה: עם **** לא משנה איפה אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה: חאבארובסק תמונה: אין, יש לי בעיה עם המחשב. זהו

AnGeL DoLlY

New member
../images/Emo26.gifME../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

שם: אביייב
).
תאריך לידה: 18.7.90 וזה כבר מצדיק שאני סרטנית
כינוי: ביבו'ש, ויויאן, ויואנו'ש, אביבית, ויויאני, בובי
תכונה טובה: אממ... סלחנית (?!)
תכונה רעה: עקשניייית בטירוף!
חולשה: לשוקולד! פשוט לא מסוגלת עליו...
אובססיות: לאשטון קוווצ'ר
ולשוקולד
כאב: שמשקרים לי, מתאכזרים אליי (אווו..
).
משאלה: עוד 100000000 משאלות
געגוע: לחברה הכי טובה שלי שבקליפורניה ולדודים שלי שבפלורידה!
פחד: שהרחוב שלי לא מואר (כמו עכשיייו
כוסאמק
).
את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: השיר "פאפי צ'ולו" בעעע
מעורר בי חלחלה..
החג האהוב עליך: חנוכה
פסח, פורים.
אוכל מועדף: כל הפאסט פודים למינהם (
) ושוקולדדדד
המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: ירקוווות
בלעע
ספר: סודות נעורים (
), סדרת ספרי "צרות", הארי פוטר.
סרט דיסני מועדף: מלך האריותת
מ-ה-מ-ם
שחקנ\ית: אממ.. קמרון דיאז .. ולא יודעת עוד מי
זמר\ת: אבריל לאבייין
[לא לסקול אותי
]
סדרה מעודפת: תשוקות (
), אהבה מעבר לפינה (אוובר
), ערב אדיר, אקזיייט =)))
מקום בעולם: אמריקה, הולנד (אהבתתיי
)
המצאה של כל הזמנים:
<----- פשוט המצאה גאונית
עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב .. וגם חורץ וגם קיץ
את\ה מאמינ\ה בגורל? אממ.. לא חשבתי על זה
את\ה מאמינ\ה באלוהים? נופ.
גלידה- בכוס או בוופל? וופללללללל
ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס , ושיהיה מ-RedZed
בזבזנ\ית או חסכנ\ית? באמצע ככה ...
מלפפון או עגבניה? יאאאאקק
אפ'חד
לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? אממ.. לפה =)) ולפאני
מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אנג'ל דולי
סתם
אמר שכל השמות תפוסים אז הפלצתי שם .. פחח
כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אמממ... זה גורם לי לרחם עליו ...
כמה אחים ואחיות יש לך? פקץ קטן ומעצבן
מה התחביבים שלך? אוהוו.. יש לי המון =) בילויים , לצאת עם חברים , מסיבות , מוזיקה , לרכב על סוסים , שופינג , טלויזיה , סרטים ...
את מי היית לוקח\ת לאי בודד? כווווסון אחד... שיהיה בערך בגילי
אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? דולפין
מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אפשר את הירח
מהו החפץ הכי חשוב לך? הבגדים שלי, בלעדיהם אני חצי ערומה
ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם אנשים, בגיל שלי, שאני לא מכירה ולדבר איתם ... לפתח שיחות
אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה: פה טוב לי, תודה
הוסף תמונה מועדפת עלייך: היייר
צ'אד מאריייייייייייי מיי

למעלה