שאלון

bonowoman

New member
אני...

1.שם:יעל 2.גיל:17 3. תאריך לידה:28.8.86 4.כינוי:יעלוש 5.תכונה טובה:סלחנות 6.תכונה רעה:נעלבת מהר 7.חולשה:זה שאני נעלבת 8.אובססיות:FRIENDS!!! 10.כאב:החיים 11.משאלה:להיות תסרטיאת טובה 15.געגוע:לילדות, עוד שלא ידענו כמה כאב יש בעולם 16.פחד:מוות של אנשים שקרובים אליך 17.את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:שמודעים על פיגוע בחדשות 19.החג האהוב עליך:פסח, הוא פשוט הכי ארווווך... 20.אוכל מועדף:סלט יווני 21.המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:חיות מתות 31.ספר:אבא ארך רגליים 32.סרט דיסני מועדף:מלך האריות 34.שחקנ\ית:מת'יו פרי, טום הנקס ויואון מקרגור 35.זמר\ ת:בוב דילן 36.סדרה מעודפת:FRIENDS 37.מקום בעולם:אירלנד 43.המצאה של כל הזמנים:מחשב? 44.עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:אביב 45.את\ה מאמינ\ה בגורל?לא יודעת 46.את\ה מאמינ\ה באלוהים?לא יודעת 47.גלידה- בכוס או בוופל?בכוס 50. ג'ינס או סתם מכנס?סתם 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה?מלפפון 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?משחקים טיפשיים כאלו של האינטרנט 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?STEELWATER,זה מהסרט "כמעט מפורסמים" 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?זה ממש כואב 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 83. מה התחביבים שלך?לנגן בגיטרה, לכתוב, לראות FRIENDS,להקשיב למוזיקה ולהיות עם חברים 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?מי אמממ...אמא 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?ארנב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?אהבה 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?לא יודעת 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?עם מי שאני מאוהבת בו, מתכרבלים ביחד במיטה 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה:אירלנד 100: הוסף תמונה מועדפת עלייך:

למעלה