בשער הראשי של תפוז

לארה1

New member
../images/Emo23.gifהאם לדעתכם אפשרי בין זוג בו

האישה מבוגרת מהגבר בשנים רבות? נגיד 10? כשהכוונה היא לקשר אמיתי לחלוטין , האם אנו הנשים צריכות לפסול גברים צעירים מאיתנו "בגלל מה שיגידו". בקשר אמיתי כוונתי לקשר של אהבה , כבוד הדדי וכנראה כל מה שכל אחד מאיתנו מאחל לעצמו בפנוכו. שתפו אותי בדעתכם ולא ... לא שווה ללכת לכיוון של "רק סקס ואח"כ ימאס לו" תודה לכם

Sefy

New member
אני חושב שזה מאד אפשרי

ולמי איכפת מ "אחרים" יאמרו ? שיקנאו ויקפצו לכם! אם אתם מאוהבים אז אני לא רואה שום סיבה למה קשר כזה לא יכול להתקיים. גיל לא קשור לאהבה בכלל.

גברברת

New member
בהחלט אפשרי, אני מאמינה שגיל

הוא רק מספר ואין שום סיבה שלא יצמח קשר אמיתי של אהבה גם בין זוגות שאינם נורמטיבים. מכירה אישית שני זוגות כאלו שהקשר בינהם מתקיים מזה שנים רבות באושר רב

AlteX

New member
בוודאי שאפשרי...

אם יש התאמה, למה שלא תתפתח אהבה? הגיל הוא בהחלט רק מספר...

rashi

New member
קשר האהבה

תיחיי את החיים שלך חיים רק פעם אחת תיהי שלימה עם עצמך ימותו הקנאים כשאת תיהי חלילה בבעיה הם לא יושיטו כתף אז האושר שלך רק בידייך בלי חשבונות אילה שידברו אחרי שבוע ירגעו והחיים שלך ממשיכים

אם נלך לפי "מה שיגידו"

אז דווקא כדאי לי לצאת עם צעיר ממנו בהרבה, כי יגידו שאני שאקלית... ואם נהיה רציניים, תלוי באיזה גיל יש פער של 10 שנים. הפער בין גבר בן 30 לאישה בת 40 נראה לי לא משמעותי, ולעומת זאת, הפער בין אשה בת 28 לגבר בן 18 נראה לי תמוה (כנ"ל אם הופכים את המינים). בכל אופן, החבר הקודם שלי היה צעיר ממני ב - 9 שנים, והיה בינינו קשר זוגי בריא ויפה.

tookmy

New member
לא רק שקשר כזה אפשרי

מבחינה מינית הוא אפילו עדיף. בעוד פריחתם המינית ושיא האונות שלהם הא בגילאי 18-25, אצל נשים הפריחה היא יותר בים 35-40. מאחר ויש עוד דברים בקשר מלבד סקס, לא הייתי ממליצה לאישה בת 35 לצאת עם בן 19, אבל עם בן 25 בהחלט כן, אם רק יש ביניהם נושאים משותפים לשיחה ועניין ותקשורת. גברים בגיל מבוגר יותר, 35-40 כבר לא פעם עייפים מינית ובעוד את פורחת לך, הם רוצים רק לישון, או שפעם אחת מספיקה להם כשאת רק במתאבן, ותחשבו על זה.

אני חושבת שזה כן אפשרי אבל...

תלוי מה הגיל של אותו זוג. אני בתור בחורה בת 21 לא רואה את עצמי עם גבר בן 31 ,יותר מידי שוני ושאיפות שונות בחיים , אבל זה כמובן תלוי גם באופי הבן אדם. בהצלחה,

בגילך זה באמת אולי

הבדל מהותי, אבל בגילאים יותר גדולים ההבדל הולך ומיטשטש. עדיין, יש את העניין של טעם. אני למשל גם בגילי (32) לא אצא עם מישהו שהוא 10 שנים מעלי, כי המראה המבוגר לא עושה לי את זה. אבל מי שלא אכפת לו, שיהיה רק לבריאות.

פער גילאים

השאלה היא אם את מאושרת ופורחת ומרגישה בעננים ואים כן זה גדול אין גיל לאושר עדיף צעיר ממך ולא מבוגר שלא יודע להעניק כל עוד שטוב לך תיזרמי וביום שהאהבה והאושר יעלו תעלמי איתם ותחפשי אהבה חדשה ולגבי ניצול באותה מידה שהוא נהנה גם את נהנת אם לא יותר. בהצלחה אחותי..

EAMA

New member
אפשרי גם אפשרי

אני בת 30.5 ויוצאת עם בחור בן 23.5 אז מה תגידו על זה זה אפשרי גם אפשרי... וזה כיף והכל בסדר גמור. דבר נוסף הוא רווק אני גרושה עם שני ילדים אז מה דעתכם רוית ממושב בצרה...

shloמי

New member
אפשרי וקשור לפתיחות והבנה

כשהייתי בגיל 33 יצאתי עם אשה בגיל 40 היה הכל נהדר עד ש.. שנינו נכנסים למסעדה,בנק וכו.. היו אומרים לה "נראה כמו הילד שלך..." היינו יוצאים משם והיא הייתה מוצאת סיבות לריב .

טבה

New member
הגיל לפעמים מהווה בעיה מסוימת

הכרתי את חברי לחיים כאשר הפרש הגילים הוא 7 שנים זה ממש לא נכון שזה רק סקס ממש לא אנחנו כבר 3 שנים ביחד ההפך הוא הנכון אני מרגישה שהוא המבוגר מבינינו האמת שהמראה החיצוני גם תורם נותן יותר אפשרויות אנחנו אוהבים ומתרגשים בכל פעם מחדש שאפילו עם האקס שלי לא הרגשתי כך אבל עמוק בפנים את כל הזמן במלחמה עם עצמך להיות יותר מטופחת להתלבש צעיר לשמוע מוסיקה עכשוית ובכלל אני חושבת שזה החינוך האע מהבית או שהחברה מכתיבה לנו כך ואז אנחנו לא מרגישים טוב עם עצמנו למה לגברים מותר לצאת עם צעירות ולנו לא ממש לא הוגן לדעתי שכל אחד יעשה מה שטוב לעצמו אני למשל לא יצא עם בחור או גבר הכוונה שהוא רווק כי זה לא הוגן חברי גרוש וגם אני אז אני מרגישה בסדר עם עצמי לאומת זאת חברתי לעבודה גרושה + שניים התחתנה עם רווק הגעתי למסקנה שאין לזה חוקים בהצלחה

למעלה