בשער הראשי של תפוז

liat1953

New member
../images/Emo9.gifלדעתי אפשרי גם אפשרי

מאחר שקשר אינו נוצר באמצעות תעודת זהות אלא רגשות שאינן תלויות בגיל הכרונולוגי...ההפרשים יכולים לדעתי להיות בגבולות נורמליים כמו שאיני מתארת לעצמי שגבר יתאהב באישה שהיא בת גיל אימו או אשה תמצא ענין בבחור בגיל ילדיה. ומה שחשוב ביותר ללכת אחרי נטיות הלב ולמצות את החיים על הצד הטוב ביותר.

לארה1

New member
../images/Emo23.gif מעניין שכמעט כולכם תמימי דעים

והמון תודה על הפרגון כמובן. כפי שמישהי/ו מכם כתב/ה הוא אכן "המוביל בקשר" אני מכנה אותו "הממליץ" או "המכוון". אולי זה לא הגיל כפי שרובכם כתבתם ,אולי זה האופי של האדם אולי התזמון אינני יכולה לדעת. דבר אחד וודאי בעיניי לפחות: בכדי להיות בקשר עם גבר צעיר מאיתנו הנשים , אנחנו צריכות לזרוק לאלף עזאזל את כל המוסכמות החברתיות ואת כל משקעי העבר אם והם בד"כ קיימים
כגון חרדת נטישה וכדומה, זה מאוד מפריע לקשר עד כדי תסכול של בן הזוג ודופק מהיר מאוד אצל בת הזוג LOL . לגבי מי שכתב/ה על מראה , לשמחתי זו לא בעיה (הוא גבוה כזמר ורחב כתפיים ואנוכי פיצית משהו
) וזה זניח כאשר מדובר על הקשר שלנו בכל אופן - מבחינתו אין יפה ממני ואין דבר שלא אוכל להשיג בחיי אם רק אחפוץ בכך , אבל אני אהיה איתכם ואעדכן אתכם .גם אני סקרנית לדעת לאן יוביל הקשר הזה שהיום נראה מאוד מבטיח , מרגיע ומעל לכל פשוט חברי. מקווה שלא נסחפתי והמון תודה לכולכם . לארה

יצחק9

New member
זה לא כ"כ מוזר היום ...

מוסכמות חברתיות ? מה זה ? כמו שניסחו זאת לפני : אין חוקים ! אני רואה את הקשרים הללו מסביבי אצל חברים כל הזמן , היום הכל אפשרי... ברמה האישית : אני נשוי כבר חמש וחצי שנים , ואשתי יותר מבוגרת ממני ב-7שנים ... זה תלוי בבני אדם ובסוג הקשר ... עניין הנטישה יכול לקרות לכל זוג בכל גיל , שוב , תלוי בקשר ..כך שאל תטרידי את עצמך בענייו זה .

מניסיון....../images/Emo41.gif

אני מאמינה שזה אפשרי. ויכול להיות שלא יורגש את הפרש הגילאים בכלל. אבל מבחינתי זה תלוי באישיות של הבחור וקודם כל זה בגרות. כי תתפלאי אבל יש הרבה מבוגרים עם אינטליגנציה ריגשית של גיל 6.... מצער אבל יש...

christinbal

New member
אני רק בת 16 אבל אני בהחלט כבר הבנת

י שאסור לעשות הכללות או לפסול אנשים בלי לדעת... גיל הוא רק מספר...

רק רגש

New member
חס ושלום, אם זה טוב לשני הצדדים

אז צריך ללכת על זה בעינייני זוגיות אין חוקים כשזה מצליח זה מצליח ללא קשר לגיל מעמד וכ"ו.

מייק40

New member
שווה גם שווה - זה אחלה

אין שום מניעה שהיא. כך הוא ההפרש בין אשתי לביני. אפילו נשואים אנחנו! יש אהבה וכבוד והבנה שאני אישית לא ראיתי בצעירות ממני. אז קדימה ובכיף
!

ניראה לי קצת יותר ....

מידי שהאישה מבוגרת ב - 10 שנים בחיים לא אנסה, שנה אחת ניראת לי יותר מידי, אני אישית רק 6 שנים מעלי, אבל לא שוללים... מנסים.

shachar55

New member
תראי

בעקרון אומרים שלאהבה אין גיל אולם לדעתי המגמה הזאת שנשים יוצאות עם גברים צעירים מהן (לעתים עם חלב על השפתיים).....מעידה על מספר הבטים: א. האישה לא מצאה מישהו במערך הגילאים שלה (על כל 10 רווקות מעל גיל 28 יש 6-7 רווקים) ב. פשוט מדובר באישה שמתחילה ......ובסוף נופל איזה בחור ג. מדובר באישה כוחנית שמוצאת את החלש שמחפש תמיכה. ד. מה שקרה לכם בקיצור לדעתי כתוצאה מכך קורה מצב שבחורות הישראליות היום ...בממדים די מפחידים יש המון המון רווקות או פניויות בגילאים שבסביבות גיל 30 ..היות שזה נובע ממדים שונים וגם מהסיבה : שיש להן את התסביכים "סוס הלבן" , או שחיות באשליה שהן הכי הכי , כן שכל השנים חיפשו משהו שלא קיים עד שים אחד התעוררו.או שרבות הן "שרופות" על ידי בחורים בגילם או בשנים סבירות (היות שאותם גברים יותר בשלים מבחור עם חלב על השפתיים, ויודעים שצעירות ממתינות להם) צר לי שגברים רבים נותנים יד לתופעה הזו ....בכך שמסכימים לצאת עם בחורה שכל השנים התהוללה באשלייה הזו, ועוד לתת לישראליות את הפרגילה תמיד ימתינו לי. אם הגברים היום לא היו עונים לחיזור בחורה רווקה או פנוייה זקנה מהם בשנים טובות. הבחורות היום לא היו מתנהגות כפי שהן מתנהגות כאילו הכל לפניהם. בקיצור מצבנו היה יותר טוב פחות רווקים ורווקות

למעלה