הפעם*
ש ש מ ק ס י ת New member 26/11/09 #3 /tapuzforum/images/Emo210.gifמסיבות ברורות אני לא אוכל להשתתף. כמה חבל.. /tapuzforum/images/Emo4.gif תהנו! ותעשו חיים! ושיהיה לכם בכיף /tapuzforum/images/Emo13.gif
/tapuzforum/images/Emo210.gifמסיבות ברורות אני לא אוכל להשתתף. כמה חבל.. /tapuzforum/images/Emo4.gif תהנו! ותעשו חיים! ושיהיה לכם בכיף /tapuzforum/images/Emo13.gif
M Master Stav New member 26/11/09 #8 נו מי ומי במאשרים ? מפגש קצת שונה ...מפגש אחר ....מפגש של .....מממממממממממממממממממממ הולך הליות משגע מוטרף וביקר טעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
נו מי ומי במאשרים ? מפגש קצת שונה ...מפגש אחר ....מפגש של .....מממממממממממממממממממממ הולך הליות משגע מוטרף וביקר טעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
ח חגי ליכטיג New member 26/11/09 #9 יש מצב. את הכמות שלנו אתם כבר מכירים. אני מניח כי מדובר במקום שהוא צפונית ל 553 ודרומית ל 57. talk to me
יש מצב. את הכמות שלנו אתם כבר מכירים. אני מניח כי מדובר במקום שהוא צפונית ל 553 ודרומית ל 57. talk to me
G gils33 New member 27/11/09 #11 צריך בודק עם מספר 2 אבל האופק חיובי... מדובר כזה על שבת בוקר ? חמיני כזה משלון חמין?
ל ללידי New member 27/11/09 #12 ../images/Emo57.gifחמסה כדי שכן ייצא להגיע בגלל שכל פעם מתפקשש ממשהו אז מקווים שייצא כי נשמע אחלה מיפגש ועוד חמים כזה של קדירות וחמינים מתאים לי מקווה שהמיקום יהיה יחסית נוח כי לגבי מיקום, עם זאטוטוניצ'יקים לא תמיד הולך לנו בנסיעות ארוכות..
../images/Emo57.gifחמסה כדי שכן ייצא להגיע בגלל שכל פעם מתפקשש ממשהו אז מקווים שייצא כי נשמע אחלה מיפגש ועוד חמים כזה של קדירות וחמינים מתאים לי מקווה שהמיקום יהיה יחסית נוח כי לגבי מיקום, עם זאטוטוניצ'יקים לא תמיד הולך לנו בנסיעות ארוכות..