אמג *_______*
מ מית צאן New member 12/4/07 #144 אמ...../images/Emo119.gif אני לא אתייחס לענק שלי עד שלא יתייחסו אליי. ולא, אני לא צומי, אני קובעת עובדה. זה מעצבן שלא מתייחסים אליך בגרוש. אני לא יודעת מי הגמדה שלי, אבל לומר "סליחה" ולשים 4 תמונות בשרשור הקודם ממש, אבל ממש לא מספיק.
אמ...../images/Emo119.gif אני לא אתייחס לענק שלי עד שלא יתייחסו אליי. ולא, אני לא צומי, אני קובעת עובדה. זה מעצבן שלא מתייחסים אליך בגרוש. אני לא יודעת מי הגמדה שלי, אבל לומר "סליחה" ולשים 4 תמונות בשרשור הקודם ממש, אבל ממש לא מספיק.
S shaoran li New member 12/4/07 #145 ../images/Emo189.gifכנ"ל עלי עד שהגמדע לא מופיעה הענקית לא מקבלת
N NoAmItA ChAn New member 12/4/07 #146 למרות שהגמדית שלי גם לא הופיעה בשרשור הזה, אני עדיין אעניק\מעניקה\הענקתי לענקה שלי את מה שמגיע לה, כי אני חושבת שזאת לא אשמתה שאני לא מקבלת.
למרות שהגמדית שלי גם לא הופיעה בשרשור הזה, אני עדיין אעניק\מעניקה\הענקתי לענקה שלי את מה שמגיע לה, כי אני חושבת שזאת לא אשמתה שאני לא מקבלת.
ה הגמד של אלונית New member 14/4/07 #170 אבל אני בכל זאת רוצה לתת מתנות לענקית שלי (אגב, אלו באמת מדבקות D=)
ה הגמד של אלונית New member 14/4/07 #180 עד שתגידי לי מה את מעדיפה../images/Emo42.gif עוד קארד קאפטור(אולי דמויות מועדפות?)/אנימה אחרת(גם אפשר דמויות מועדפות)/ קארד קאפטור+אנימה אחרת/משהו כזה, כי אני רוצה לדעת מה את רוצה ם:
עד שתגידי לי מה את מעדיפה../images/Emo42.gif עוד קארד קאפטור(אולי דמויות מועדפות?)/אנימה אחרת(גם אפשר דמויות מועדפות)/ קארד קאפטור+אנימה אחרת/משהו כזה, כי אני רוצה לדעת מה את רוצה ם: