גמדענק ^_^ סתם כי נחמד לשמח

AsagiSama

New member
../images/Emo187.gifגמדענק ^_^ סתם כי נחמד לשמח

אנשימ. :] אזאז. אתם בטח כולכם מכירים את זה, אבל אם יש כאלה שלא ,הנה הסבר קצר: יש בנאדם בשם X, יש בנאדם בשם Y ויש בנאדם בשם Z. Y הגמד של X, אז Y משנה כינוי ל"הגמד של X" ושולח לו תמונות פאנפיקים ודברים חמודים כאלה שיעשו לX את היום~ בינתיים, Y יגיב בכינויו המקורי בפורום כמה שבא לו (תזהרו לא להתבלבל במשתמשים!!!!) וX הגמד של Z, אז הוא משנה כינוי ל"הגמד של Z" ועושה את מה שY עושה לו. כמובן שX לא יודע מי זה Y, וZ לא יודע מי זה X וככה זה ממשיך. בכלמקרה, מי שרוצה להשתתף שיוסיף את האייקון
להודעה, ובבקשה:כתבו מה אתם אוהבים ומה הייתם רוצים לקבל~ ואנשימ, באמת-האחריות נופלת עלייכם, אז אם אתם לא מתכוונים להשקיע ולהתמיד אל תרשמו, תודה. ^^; כל אחד יקבל מסר ביום ראשון הגמד של מי הוא. ^^; וההרשמה עד יום שבת בשעה 00:00~ יאי. ^^ לילה נהדר שיהיה לכולם :}

SaijinKun

New member
../images/Emo42.gif

אשמח לקבל תמונות שונן איי למיניהן, ותמונות של בישים ארוכי שיער. וגם תמונות של כל אנימה [שהיא לא אצ'י, שוג'ו איי, הנטאי או יורי, כמובן.] ^_^

Lust chan

New member
..מה? םם../images/Emo135.gif

"כל אנימה [שהיא לא אצ'י, שוג'ו איי, הנטאי או יורי, כמובן.]" גם אתה עכשיו?! לךךךךךך, לךךך!! כשמאיו תישן אצלי אני אמכר אותה לאוטנה, יאמיבו, קידי גרייד וקנאזוקי, לךךךךך!!@!!@$@#@$# <__<

Lust chan

New member
אבל לעזאזל עם זה../images/Emo135.gif

מה הבעיה עם שוג'ו איי? בסדר, הן לסביות, אז-מה? (לא שאלתי את זה אותך כי לך יש כבר סיבות, זו שאלה שהפנתי לחלל האוויר)

BlackEyedSpirit

New member
אם אתה אוהב שונן איי,../images/Emo29.gif

[ואתה גם אוהב יאוי, אז במיוחד] לא צריכה להיות לך שום בעיה עם שוג'ו איי. ... מה אני עושה פה ._. -בורחת-

The Dead Archer

New member
כן אבל הומואים ולסביות זה שונה...

לסביות...זה...בת ובת והומאים זה...בן ובן ^^;; זה שני דברים שונים,ולמרות שמין לא אמור לשנות זה כן משנה.את כל מערכת היחסים,למען האמת ^_^;;

BlackEyedSpirit

New member
אבל מה שגורם לו../images/Emo29.gif

לאהוב כ"כ שונן איי גם אמור לגרום לו לאהוב שוג'ו איי - המשיכה של שני אנשים מאותו המין אחד לשני. אחרי הכל, יש משהו משותף לשוג'ו איי ושונן איי. אני חושבת שזו סתם פוזה. \=

The Dead Archer

New member
אם את אומרת דברים כאלו

יש מצב שאת באמת לא ממש מכירה את טלצ'אן... ^_^;; זה לא פוזה אלה משהו אחר...(אני כבר אדבר איתך בהזדמנות,אבל רק תדעי שהמילים "אמרתי לך!!111 D<" יהיו שם). בכל מיקרה,גם אם יש מאפינים דומים לשוג'ו-איי ולשונן-איי,אבל עובדה שהם כן שונים. למשל-באנימה יש לשוג'ו-איי תבניות מיוחדות ולשונן-איי תבניות מיוחדות,שלפיהן בדרך כלל בונים את הדמויות. אצל לסביות,האוקע תהיה יותר בישנית פגיעה ותמימה (לפעמים רק כלפי הסמא) והסמא תהיה החזקה,עם הרגשות הראשוניים כלפי האוקע,וגם יותר חכמה אמיצה ובעלת יותר ניסיון מאשר האוקע. דוגמה לשיפים כאלו: יורוסוי הימקו וצ'יקנה מקאנאזוקי נו מיקו סומירה ולוצ'יה מVVV לעומת זאת,אצל הומואים האוקע יהיה בעל הרגשות הראשוניים כלפי הסמא הוא יגרר אחרי הסמא והסמא יהיה בעל רגשות מכונסים יותר אבל זה שיגרור את האוקע ל...דברים ם_ם;; דוגמה לשיפים כאלה- סובי וריטקה מלאבלס יוקי איירי ושואיצ'י מגראווי כמובן שיש עוד תבניות למיניהן,אבל זה הבהיר את מה שרציתי שזה יבהיר. יש הרבה הבדל בין לסביות והומאים,ויש אנשים רגילים לגמריי שמעדיפים שוג'ו-איי על גבי שונן-איי וההפך כי הם פשוט אוהבים תבנית מסוימת או שונאים תבנית מסוימת ^_^;;

The Dead Archer

New member
-_____-

*"גם אם יש מאפינים דומים לשוג'ו-איי ולשונן-איי,הם עדיין מאוד שונים"

Lust chan

New member
סטיגמות.../images/Emo135.gif

חוץ מזה לא תמיד ברור מי הסאמא ומי האוקא (ע"ע יאמיבו, בהחלט נתון בספק אם האזוקי, שנראית יותר חזקה ותוקפנית, היא הסאמא כי היא אלימה יותר, או האטסומי שבעצם שולטת בכל הרגשות שלה- ברוגע ושלווה). יש גם את קאשימאשי שבכלל סותר את כל מה שאמרת עכשיו, את ביססת את העובדות הללו על כמה סדרות שראית כשממש לא כולן כאלה. ובלי קשר, לפי מה שאני יודעת סאמאים הם תמיד מכונסים בלי קשר לשונן או שוג'ו איי, ותמיד הם יהיו אלה שיגררו את האוקא שלהם, בין אם זה לסביות ובין אם זה הומואים, לכן קוראים לסאמא _סאמא_, AKA 'שולט'. הדעות שלי לא מנוסחות טוב עכשיו לכן אני לא אמשיך, אבל אני חושבת שהבנת את הנקודה. מדובר כאן על סטיגמות ולא יותר, בשוג'ו ושונן איי יש הרבה יותר ממה שאמרת, לא קובעים את זה בצורה כזו יבשה, ולפי דעתי עדיף קודם לראות את הסדרה בשביל העלילה ולא בשביל הלסביות\הומואים (בשביל זה יש יורי ויאוי שמיועדים לסטיות האישיות). אם את פוסלת סדרה כי הבת שם לא מאוהבת בבן אלא בבת, אז זה באמת חבל. למרות שלצערי יש גם סדרות שמבוססות רק על זה ש"אמג לסביוטטטטטטטטט OTP אמג אמג אמג לסביות אמג לסביות!!!!!!!!!!!!!" ואז זה סתם בזבוז זמן בלי קשר. אבל אמרת שלך יש את הסיבות שלך לפוביה שלך אז אני אשתוק. (למרות ששוג'ו איי זה מקסים, וגם שונן איי, וגם סטרייטים. וכ"כ חבל לפסול סדרה רק בגלל נטיות מיניות, באמת).

The Dead Archer

New member
נמ...

חוץ מזה לא תמיד ברור מי הסאמא ומי האוקא (ע"ע יאמיבו, בהחלט נתון בספק אם האזוקי, שנראית יותר חזקה ותוקפנית, היא הסאמא כי היא אלימה יותר, או האטסומי שבעצם שולטת בכל הרגשות שלה- ברוגע ושלווה). ובאמת זה לא תמיד תלוי בסאמה/אוקע.יש גם את יאמאטו וקויה מלאבלס,שאחרי פרק 10 כבר ברור שאין סמא ואין אוקע במערכת יחסים. יש גם את קאשימאשי שבכלל סותר את כל מה שאמרת עכשיו, את ביססת את העובדות הללו על כמה סדרות שראית כשממש לא כולן כאלה. הדוגמה שנתתי שם לתבנית של שוג'ו-איי ושונן-איי זאת רק דוגמה.יש המון תבניות שונות של סמא/אוקע,ואני הבאתי תבנית שאני מכירה היטב...באמת שלא ראיתי מספיק סדרות שוג'ו-איי ושונן-איי כדי לבדוק את כולן ^_^;; ובלי קשר, לפי מה שאני יודעת סאמאים הם תמיד מכונסים בלי קשר לשונן או שוג'ו איי, ותמיד הם יהיו אלה שיגררו את האוקא שלהם, בין אם זה לסביות ובין אם זה הומואים, לכן קוראים לסאמא _סאמא_, AKA 'שולט'. מסכימה עם הכל,אבל אותן תבניות בנויות על איך הסמא עצמו יהיה,חוץ מהקטע הראשוני שהוא 'שולט'. מדובר כאן על סטיגמות ולא יותר, בשוג'ו ושונן איי יש הרבה יותר ממה שאמרת, לא קובעים את זה בצורה כזו יבשה, ולפי דעתי עדיף קודם לראות את הסדרה בשביל העלילה ולא בשביל הלסביות\הומואים (בשביל זה יש יורי ויאוי שמיועדים לסטיות האישיות). ברור שיש הרבה יותר ממה שאמרתי!אבל זה פשוט התבניות,לא יותר מזה.את לא יכולה להשוות יותר מידי בין יורוסוי לקנאזוקי,נכון? אבל עובדה שהתבנית עצמה או חלקה היא אותה תבנית של סמא אוקע חזק/חלש. אם את פוסלת סדרה כי הבת שם לא מאוהבת בבן אלא בבת, אז זה באמת חבל. לא התכוונתי לזה שאנשים פוסלים את הסדרות האלו בגלל שאלה בת ובת שמאוהבות,אלה בגלל התבניות עצמן שאנשים פשוט לא אוהבים. אני,למשל,לפני שהייתי לסבופובית ואהבתי שוג'ו-איי ולא אהבתי שונן-איי - לא אהבתי שונן-איי בגלל אותן תבניות שהיו לזה,וכן אהבתי שוג'ו איי בגלל אותן תבניות שבדרך כלל היו קיימות בזוג של שוג'ו איי. למרות שלצערי יש גם סדרות שמבוססות רק על זה ש"אמג לסביוטטטטטטטטט OTP אמג אמג אמג לסביות אמג לסביות!!!!!!!!!!!!!" ואז זה סתם בזבוז זמן בלי קשר. סטראווברי פאניק!!!111 ם_ם ועוד משהו-לסבופוביות או סתם אי-אהדה ללסביות/הומואים לא תמיד באה רק ממקום שקרה משהו לאותו בן אדם ובגלל זה הוא לא יכול בשום פנים ואופן וגם אם יירצה לאהוב לסביות/שוג'ו-איי/שונן-איי/הומואים (כמו שקרה לי). יש מאחורי דברים כאלה היגיון והסברים. למשל-הסיבה לכך שאנשים שמאמינים בישו/אלוהים או כל אל עליון אחר (ברוב במיקרים) היא שהם פשוט דואגים לקטע של ה"פרו ורוו" או וואטאבר.הם מאמינים שברגע שניתנו לך חיים,ואתה יכול להעריך אותם-אתה צריך לתת חיים בדיוק כמו שהם ניתנו לך. ובכל זאת,גם אם זה לא ניראה לך צודק ה"הפליה" הזאת אלו דעות ואמונות של אנשים אחרים,ואין ממש על מה להתווכח על זה.דיונים מקיימים על עובדות במטרה לשנות דעות,לא על דעות במטרה לשנות דעות. אז..אמ...רק לזכור שאין צורך להגיב בכעס בגלל שיש אנשים כאלו וזה לא ניראה לך בסדר,ושעדיף וכדאי להמשיך את הדיון על אותן "תבניות" ולמה אנשים אוהבים אותן/לא אוהבים אותן ואם הן בכלל קיימות וזהו,נה? ^_^;;;

למעלה