גמדענק ^_^ סתם כי נחמד לשמח

מית צאן

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo119.gif

המ... אני אשמח לקבל בעיקר תמונות ממש ממש יפות של נארוטו~ (רק לא של אורוצ'ימארו@.@ יאק.) ואם מי שיצא לי לא מבין בנארוטו שישאל מישו שכן מבין או שישאל מישו שיודע מה הטעם שלי בנארוטוXP ומי שלא רוצה נארוטו... אמ... פשוט בישים או תמונות יפות~ ואם לא אנימה אז תמונות יפות של סוסים*-* אחח, סוסים...

../images/Emo15.gifני רוצה!

אוהבת: שונאן איי ויאוי, אבל גם הט! כי יש הטים שולטים (איצ'ירוקי! ראנגין! איצ'יקישו! ואינוקאגו!) חולה על דיסני! (הסגידים ביותר- פיטר פן, מולאן, הרקולס ומלכי האריות אחד עד שלוש) מוזות מהרקולס זה פאנגרלז! סדרות אהובות אנימה: אינו בליץ' קארדקפטר סאקורה דת' נואט אקס טסובאסה טוקיו מיו מיו (קדימה, תצחקו><) הוליק פרובה יו יו האקושו (דיבוב אמריקאי פשוט היסטרי, דרך אגב. היאי קיבל קול אנגלי סנוב) גראויטיישן (קלאסה!) סוקישו קיזונה יוגי הו (איזה קול יש ליאמי המקורי! חולה על המדובב) גאקון הוון (אפילו שעלילה נמצאת רק בשני פרקים אחרונים) ובכלל, ני אוהבת זוגות שונן איי חמודים ומתקתקים! (בלי יאוי קשה מדי!)

MomijiSan

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo215.gif

הגמד שלי עוד מפעם שעברה לא גילה לי מי הוא >< וזה ממש מעצבן

MomijiSan

New member
ניא ><../images/Emo215.gif

אני אהופת שונן איי , הוסט קלאב , דת' נו , פרובה , אינויאשה (נהנודעXP) , גראויטישן , לאבלס , הארי\דראקו ורוזן מיידן D:

mikokikyo

New member
../images/Emo42.gif

אני אוהבת את האנימות: אינויאשה, היקארו נו גו, פרוטס באסקט, SAMURAI 7, זוידס (כןכן, תצחקו~_~;), קארד קאפטור סאקורה, הוסט קלאב וקאשימאשי. אני גם אוהבת סתם תמונות חמודות ויפות של אנימות ראנדומליות, וכל השיפים חוץ מיאוי, הנטאי ויורי הנם רצויים למדי ^^ תמונות/ציורים/פאנארטים/פאנפיקים יתקבלו בברכה^.^ ^^

למעלה