"האלבום האחרון" - סיבוב 4

../images/Emo187.gif "האלבום האחרון" - סיבוב 4

או 5, לא יודעת. מי רוצה להיות האלבום האחרון ?" היא פינה חדשה שאני אהיה אחראי עלייה, בה נוכל לראות את האלבומים האהובים ביותר של פינק פלויד ע"י משתמשי הפורום! כל 3 ימים עליכם לבחור את האלבום שהכי פחות אהבתם מתוך רשימת האלבומים שנותרו, לכתוב את שמו אך ורק בכותרת ולכתוב בתוכן ההודעה מדוע לדעתכם הוא פחות טוב משאר האלבומים שהשארתם. בסיבוב הקודם יצא Relics. האלבומים לבחירתכם היום: The Piper at the Gates of Dawn - May 1967 A Saucerful of Secrets - June 1968 More (Original Soundtrack Album) - July 1969 Atom Heart Mother - October 1970 Dark Side of the Moon - March 1973 Wish You Were Here - September 1975 Animals - January 1977 The Wall - November 1979 יש לכם עד יום רביעי בצהריים להצביע עבור האלבום שלדעתכם יש להוציא מהרשימה.

שלום חן

New member
The Piper at the Gates of Dawn

כמה שהאלבום הזה טוב הוא שונה בתחליתו ובאווירתו מהשאר, יותר מידי פסיכודלי.

RoieL

New member
A Saucerful of Secrets

כי חוץ משיר הפרידה של סיד וקורפירל קלאג אני לא באמת אוהב את השירים שם.

FuryUri

New member
AHM

בס"ד. לא התחברתי. אוסף של יצירות מוזרות. 23 דק' משעממות. ורק הארוחה הפסיכדאלית מצילה קצת, אבל זה הדבר היחידי שמעניין אותי בדיסק.

loomer4

New member
תגיד אתה רוצה סטירה?

זה אלבום נהדר, וזה לא עניין של טעם, הוא פשוט אלבום טוב.

CrazySheep1

New member
גם למדונה יש אלבום מצוין.

זה כן עניין של טעם. גם אני לא אוהב אותו.

loomer4

New member
יא אללה איך ידעתי שזה יתפתח לזה...

לא ידעתי שכל כך קשה להעביר ציניות באינטרנט. לא, לא הייתי רציני, אני יודע שזה עניין של טעם. לציף - גם עם הסטירה לא הייתי רציני

jony543

New member
../images/Emo45.gif

הוא בטח יעוף לפני מדל רק בגלל שבמדל יש את אקוז שזה בערך השיא של פ"פ. סה"כ מבחינת השירים שיש שם יותר טובים מהשירים במדל [מלבד אקוז כמובן]

RoieL

New member
אתה סותר את עצמך../images/Emo3.gif

ואקוז זה בערך חצי מדאל.

Jason2

New member
The Piper at the Gates of Dawn

שוב, בתקווה שזה לא יפתח שוב את הדיון המפלצתי על הביטלס ומיקומה בהיסטוריה.

loomer4

New member
The wall

לא לטעם שלי. והגיע הזמן שהוא כבר יצא ויתחיל להיות ממש מעניין פה

למעלה