האלבום האחרון - סיבוב 6

../images/Emo187.gif האלבום האחרון - סיבוב 6

בסיבוב הקודם, יצא בהפתעה (עבורי) האלבום "החומה". מי היה מאמין? התחרות הולכת ונהיית קשה וסוערת! מי שלא מצביע, לא משפיע!
האלבומים לבחירתכם: The Piper at the Gates of Dawn - May 1967 A Saucerful of Secrets - June 1968 Atom Heart Mother - October 1970 Meddle - 1971 Dark Side of the Moon - March 1973 Wish You Were Here - September 1975 Animals - January 1977 כזכור, עליכם לבחור באלבום שלדעתכם הוא הפחות טוב מבין הרשימה, ולתת את שמו בכותרת הודעתכם. עלו והצליחו

Anuerysm

New member
Atom Heart Mother

אני ממליץ לכולם לשמוע שוב את החומה או את is there anybody out there

Jason2

New member
אני בטוח שכולם שמעו

ואגב בשבילי זו לא הפתעה, אני כבר מכיר את זה הרבה זמן.

Jason2

New member
אני מחכה כמה ימים

אני רוצה לוודא שלא מעיפים עוד אלבום שאני אוהב.

טוב נו... אטום הארט...

יש גבול כמה האלבום הגדול הזה יכול לשרוד בין הגדולים באמת שלהם...

FunkyMonk

New member
וואו tough call

יש לי, לצערי, לבט קשה מאד בין SOS לבין פייפר.. מצד אחד פפום-צ'-צ', מצד שני, מהי הוא בדיוק חלום ומהי בדיוק בדיחה? אהההה קשה מדי... אחשוב על זה עוד ואצביע אח"כ.

loomer4

New member
the piper at the gates of dawn

אלבום נחמד, אבל זה פשוט לא הפינק פלויד שאני באמת אוהב.

holo

New member
Animals

למרות שדוגס הוא אחד הקטעים הכי אהובים עלי של פינק פלויד, גם האלבום הזה סובל מרמה לא אחידה שקצת מציקה לי. Sheeps ו pigs היו יכולים להיות יותר טובים, בעיקר sheep.

לא שמעתי הרבה זמן את

ראיתי את Pompeii אתמול. ושהם ביצעו שם את Saucerful Of Secrets ו-Set The Controls זה הזכיר לי כמה האלבום הזה גאוני. ביחד עם See Saw שאני מגדיר אותו כיצירה אולי הטובה ביותר של בארט. נזכרתי פתאום עד כמה אני אוהב את האלבום הזה, עדיין אני חושב שהוא קצת פחות טוב מהחומה, אבל ללא ספק בין האלבום הטובים ביותר שלהם. ב-Meddle יש רק את ECHOES שאני מגדיר כיצירה גאונית. ואולי גם את one of these days. שאר השירים הם דיי פושרים וזה לא מספיק בשביל להשאיר אותו.

See Saw

הוא של רייט, התרומה של בארט לאלבום היא Jugband Blurs ויש האומרים גם ליווי בגיטרה ב-Remember a Day.

ברצינות?

מי שר את זה? אני תמיד מתבלבל בין הקול שלהם. גם באמא מטילדה, אמרו כאן כמה פעמים שיש חלקים שרייט שיר... עד עכשיו חיייתי בתחושה שסיד כתב את זה. מוזר מאד, רייט לפעמים בא בהבלחות כ"כ גאוניות שמפתיעות אותי כל פעם מחדש.

itaikuskus

New member
מה פתאום

כל שיר של בארט יותר טוב מהשיר הזה. זה החוליה החלשה באלבום (שדיי אדיר, אגב).

יצירה גאוני

הוא עולה על יצירות רבות מ-piper לדוגמא. לא יודע מה איתך, כששמעתי את השיר הזה לראשונה עברה בי צמרמורת מפחידה ביותר. מי הסולן בו? בארט או רייט? זה נשמע לי ממש כמו בארט. זה נשמע שונה מאד מהקול של רייט ב-summer '68. בכלל, יש לשתי הבחורים האלו קול ממש דומה.

למעלה