האלבום האחרון - סיבוב 6

CrazySheep1

New member
אני לא חושב

שווטרס לא אהב את המוזיקה שהוא עשה. אני לא חושב שהוא לא נהנה להאזין לאנימלס ורק טרוד בשאלה כמה הוא יצליח לשנות את התפיסות של מי שיאזין לזה. וככה זה נדמה בתגובות הביקורתיות של המסרים שווטרס מנסה להעביר. כל אדם שכותב מוזיקה רוצה להעביר בה מסר. ו-ווטרס לא עשה את זה פחות טוב מדילן (להלן הדיאלוג הזה). הדעה האישית שלך על הטקסטים של ווטרס לעומת הטקסטים של דילן לא מפחיתה מערכם. ושלא תטעה לחשוב שאני מסכים עם כל מה שווטרס כותב. אבל אני הרבה פעמים פשוט לא מייחס לזה כ"כ הרבה חשיבות כמו למוזיקה שמצמררת אותי באנימלס. לפחות לא כזאת חשיבות שתגרום לי להעיף את האלבום לצד המוזיקה שבו.

itaikuskus

New member
אתה טועה

זה שאתה אוכל ושותה כל מה שמביאים לך, אם המוסיקה טובה, זה לא אומר שאחרים יקנו את זה. זה לא רק המוסיקה, זה סך כל הדברים, זה המסרים, זה הליריקה, וגם המוסיקה, כיצירה כוללת. יצירה בלי מסר חסרת תועלת מבחינתי (אלא אם כן זה אינסטרומנטלי בכוונה, וזה כבר סיפור אחר לגמרי). אני הייתי מציע לך להפסיק להתבכיין כל פעם שמדברים על אלבום שאתה אוהב כמועמד להדחה, ולהפסיק לתרץ את זה כ"אולי לא שמעתם את זה טוב מספיק, חבל מאוד". כל אחד אוהב את האלבומים שהוא אוהב, אין קונצנזוס, ואלוהים, אני מקווה שדארק סייד לא יזכה (למרות שאני חושב שהשיחות האלה על "מי יזכה" כבר עכשיו, דיי הורסות את השרשור עוד יותר).

Anuerysm

New member
דווקא אני מסכים איתו

אם אתם אומרים שבלי המסרים זה לא השיר, סימן שאתם מקשיבים לכל שיר של ווטרס פעם אחת.

melancholy man

New member
אני שונא להגיד את זה

אבל אם שמים את הגיל שלך ואת זה CrazySheep1 יחד (לפי הכרטיסים שלכם), אני עדיין יוצא יותר מבוגר, לכן אני יכול להגיד דיי בוודאות, ששמעתי את אנימלס, שנמצא אצלי בבית מאז שיצא לחניות (לא אני קניתי אותו, אני לא עד כדי כך זקן) קצת יותר פעמים לאורך השנים, פעם, כשהייתי בתיכון, זה נשמע לי כמו יצירת מופת מדהימה, היום הרבה פחות, פשוט אני התבגרתי, הטקסט לא ממש. שיר רוק מה לעשות, הוא מילים ומנגינה, האמת היא, שבמקרה של אנימלס והחומה, ששניהם מכילים גם שירים טובים אגב, לא המילים ולא המוסיקה לא הצליחו להתבגר טוב וככל שעוברות השנים הם נשמעים לי יותר ילדותיים ועם פחות שכבות של עומק, לא עשיתי הפרדה בין המסר למוסיקה, כי אין כאן הפרדה כזאת, אני גם לא מסוגל לשמוע שיר ולעשות mute לטקסטים, המוח שלי לא מסוגל לעבוד ככה, המסרים כאן (שעוברים על ידי המוסיקה והמילים) הם מסרים פוליטיים ילדותיים, שמציגים פיסת עולם של טוב ורע, שחור ולבן, לא שום דבר שמעניין אותי כבר.

CrazySheep1

New member
עושים לווטרס עוול..(עוול, נכון?)

ברוק לדוגמא, יש כ"כ הרבה שירי אהבה, ובכוונה אני בוחר באהבה כי זה הנושא האולי הכי פופולרי. וכששיר אהבה טוב אף אחד לא בא ואומר כמה הליריקה שלו בוגרת או ילדותית, יש כאלה שמתחברים אליה ויש כאלה שלו. אין הרבה זמרים כמו ווטרס שבאים ומציגים מסרים פוליטיים, יותר דעתניים. (מהמילה דעה). דווקא בגלל זה קוטלים אותו, בגלל שיש כאלה שמסכימים עם ההשקפה שלו ויש כאלה שלא. אני לא חושב שThe Wall הוא ילדותי באיזשהו אופן מכל שיר אהבה רוק שתבחר. הנושא המרכזי בחומה לדעתי בוגר, אפילו מאוד. אני לא מסכים עם כל מה שווטרס אומר אבל אני לא חושב שזה הופך את זה לילדותי. אולי זה רק מה שאני חושב לבנתיים.

Anuerysm

New member
אוקי, אני מבין מה אתה אומר

אבל לדעתי דווקא באנימלז, בשיר שיפ במיוחד, ווטרס מצליח להעביר את המסרים עם המנגינה.

itaikuskus

New member
atom heart mother

עכשיו שאני רואה את כל התמהונים שכותבים piper at the gates of dawn אני מבין מה החבר'ה מהסיבוב הקודם הרגישו שהעיפו להם את the wall.... אוף.

RoieL

New member
ובתמורה אתה מעיף את AHM?

אוי אלוהים.. נראה לי שאני אפתח עוד יוזר ואכתוב פה רק כדי שישארו פה עוד כמה אלבומי מופת..

אכן, זה הולך להשפיע על כל האנושות

הדיון הזה הוא לא בשביל לקבוע מה האלבום הטוב ביותר, רק בשביל הדיונים שפורצים בעקבות כך. זה דיי ידוע ש-Dark side of the moon הוא אהוב ביותר כאן ובכלל.

CrazySheep1

New member
דווקא לי לא קשה בכלל

יהיה לי הרבה יותר קשה שלא לראות את Meddle שם, או את Piper...וללא ספק את The Wall..אבל זה כבר מאוחר מידי.

The Walrus

New member
לא בטוח

אני מהמר על מדל, כי הדארק סייד נמאס להרבה אנשים פה.

The Walrus

New member
ובתמורה אתה מעיף את אנימלס?

לדעתי עולה על AHM די בהרבה. תבין, זה עניין של דעה.

CrazySheep1

New member
עצוב מאוד...ואני חווה את זה פעמיים

גם עם החומה שעפה ): וגם פייפר שמועמד להדחה וזה כ"כ לא הוגן. במיוחד בגלל הסיבה שAHM וASOS ישארו במקומו.

למעלה