הודעה!

../images/Emo187.gifהודעה!../images/Emo18.gif

חברים יקרים היום יוקדם החידון בחצי שעה ויתחיל בשבע וחצי .... אז תהיו פה כי יהיה מעניין....(אני מקווה)

../images/Emo41.gifהחידון../images/Emo41.gif

אז ככה השבוע אני חיברתי את השאלות (תודו שהתגעגעתם!!) שבוע הבא פנוי להובלה מי שרוצה לקחת על עצמו את החידון השבועי של שבוע הבא שיצור איתי קשר... אז ככה: 1-מה הופך לי את זמן הלילה לבהיר,בהיר מאוד? 2-באיזה שעה נפגשים מסביב לשולחן? 3-מה אשמח לשמוע אותך אומרת? 4-מה קרה אחרי שקמתי? 5-מה יקרה בזמן שאהיה רחוק? 6-איך נקרא האלבום שהפיק ג'ורג' מרטין שבא גירסאות כיסוי לשירי הביטלס בביצועם של מיני סלברטיס? 7- איזה שחקן שר באותו אלבום את 'come together'? 8-פגעת בי אז,ועכשיו???? 9- למי התקשרתי וקיבלתי עבודה קבועה? 10-מה אנסה להראות גם הפעם?? בהצלחה!!!! תגרמו לי להתגאות בכם!

Miss CB

New member
5...?

while i'm away ill write home every day.. and send all my lovin' to you!
איך הייתי? חח אני מודה ומתוודה בזאת, שלענות על החידון יותר קשה ממה שחשבתי

אלרוס

New member
ננדוס יוצא לדרך

1. מנורה 2. בזמן שהמורה מחלקת מבחנים, סביב שולחן המורה. 3. בהתחשב בזה שאת אילמת אם אני אשמע אותך אומרת משהו אני אשמח. 4. התיישבתי (רקדתי "עוגה עוגה" עם האח הקטן) 5. בזמן שאני רחוק אני לא אהיה קרוב (משפט פילוסופי מעמיק, מצאו את המשמעות). 6. בעצם כל האלבומים של הביטלס הם קבארים של שירים של הביטלס, שאת רובם הפיק ג'ורג' ממרין והביטלס הם די ידוענים, לא? 7. ג'ון לנון/ פול מקרטני אני חושב. 8. אני פוגע בך, הנקמה המתוקה מוהאהאהאהא. 9. למעביד שלי כיום. 10. את מה שניסיתי להראות בפעם שעברה.

i love lucy

New member
ה-../images/Emo32.gif הראשון שלי...

טוב זה האוף הראשון שלי... ואני לא כזאת מצחיקה אז תתחשבו... 1-מה הופך לי את זמן הלילה לבהיר,בהיר מאוד? כשאני שוכח שכבר בוקר.. 2-באיזה שעה נפגשים מסביב לשולחן? בשעת התה... 3-מה אשמח לשמוע אותך אומרת? אני עומדת למות אך אל תדאג, אני מורישה לך את המליונים... 4-מה קרה אחרי שקמתי? ראיתי שיוקו שוכבת לידי.. זה היה די מבהיל! כל פעם מחדש... 5-מה יקרה בזמן שאהיה רחוק? אני והמהריג'י יוגי נפצח גרעינים 6-איך נקרא האלבום שהפיק ג'ורג' מרטין שבא גירסאות כיסוי לשירי הביטלס בביצועם של מיני סלברטיס? סלביטלס 7- איזה שחקן שר באותו אלבום את 'come together'? ויליאם קמפבל (מכירים?) דווקא שחקן לא רע... 8-פגעת בי אז,ועכשיו???? נראה לי שהתגברתי על זה, כן... 9- למי התקשרתי וקיבלתי עבודה קבועה? לשלומי מהקיוסק 10-מה אנסה להראות גם הפעם?? שאני מת! ויש לי מחליף בשם ויליאם קמפבל!

Miss CB

New member
../images/Emo32.gif... שווה לנסות, לא?

1-מה הופך לי את זמן הלילה לבהיר,בהיר מאוד? הירח, וגם הכוכבים! וגם מנורה אם צריך. 2-באיזה שעה נפגשים מסביב לשולחן? ב4... יש טי טיימ! 3-מה אשמח לשמוע אותך אומרת? למען האמת, אני אוהב אותך כשאת שותקת. ששש. 4-מה קרה אחרי שקמתי? נרדמתי שוב.. שמעו הייתי עייף! 5-מה יקרה בזמן שאהיה רחוק? את תשארי במקום, מסתבר 6-איך נקרא האלבום שהפיק ג'ורג' מרטין שבא גירסאות כיסוי לשירי הביטלס בביצועם של מיני סלברטיס? "כל מיני סלבריטיס מציגים: גירסאות כיסוי לשירי הביטלס!" 7- איזה שחקן שר באותו אלבום את come together? רינגו סטאר 8-פגעת בי אז,ועכשיו???? עכשיו לא.. למזלך
9- למי התקשרתי וקיבלתי עבודה קבועה? לג'ורג' מרטין.. איזה מזל שפיט בסט לא היה משהו בסט הא?? 10-מה אנסה להראות גם הפעם?? ש
זה לא הכשרון המרכזי שלי (תודה לאל)

למעלה