הודעה!

2+3+9

2. לא זוכר, אבל מ-cry baby cry. 3. את המילים שאני מחכה לשמוע. 9. paperback writer ותסלחו לי על השגיאות. זכרוני מתערער עם השנים.

קנטאקי פרייד צ'יקן ארוחה מס' 2!

1-מה הופך לי את זמן הלילה לבהיר,בהיר מאוד? תשובה: אותו המקום, שבו אין סוסים שמדברים עברית! (=אנטארטיקה- 24 שעות אור יום!) 2-באיזה שעה נפגשים מסביב לשולחן? תשובה: באותה שעה שנפגשים מסביב לכיסא, ובדיוק שעה אחרי שנפגשים מסביב ל"עולם ב-80 יום". 3-מה אשמח לשמוע אותך אומרת? תשובה: את המוטו שלי! ש"אפרסק זה לא משמיש ואין בו גוגו..." 4-מה קרה אחרי שקמתי? תשובה: נפלתי שוב. (אפילפסיה קשה, או כמו שאמרו שב"ק ס': "אני נופל וקם, נופל וקם..") 5-מה יקרה בזמן שאהיה רחוק? תשובה: אני כנראה אהיה גם רחוק בזמן. 6-איך נקרא האלבום שהפיק ג'ורג' מרטין שבו גירסאות כיסוי לשירי הביטלס בביצועם של מיני סלברטיס? תשובה: "בחיי". (נשבע לך)! 7- איזה שחקן שר באותו אלבום את 'come together'? תשובה: נוח התנ"כי! אליו הבייתה נכנסים רק בזוגות... 8-פגעת בי אז,ועכשיו???? תשובה: אני מפציץ את הבית של המשפחה שלך, כשהם יושבים בסוכת אבלים, כי זה בטוח מה שימנע ממך לפגוע בי עוד פעם... (סרקזם + פוליטיקה, סליחה מראש אם פגעתי ברגשותיו של ציבור מסויים בפורום). 9- למי התקשרתי וקיבלתי עבודה קבועה? תשובה: חח, מי צריך לעבוד שיש לך כזה נדל"ן? (ולא תקבלו קרקעות!!!) 10-מה אנסה להראות גם הפעם?? תשובה: שלמרות של"ניסים גרמה" יש רק ציצים גדולים בראש, לבנות יש גם דברים אחרים בגוף... (היזהר לך, איש מתולתל שכמוך, יש גם פמיניסטיות בפורום... "מי מפחד מוירג'יניה וולף?")

גרמה

New member
יקירתי..

אני מעולם לא אמרתי ציצים גדולים... אלא חזה גדול...כלומר חזה ע ו ף גדול אל תאשימי אותי בעלילות שמוחך מייצר...

כמובן, כמובן.... ../images/Emo8.gif

ולכן גם הציטוט הבלתי נשכח שלך לגבי: "מה אפשר לעשות, העיניים פוזלות לשם, זה לא רצוני..."? אני רוצה להאמין שאינסטינקט המבט שלך, לא מכוון לתרנגולת שמצופה בפרורי לחם....

אז ככה!

אפתח בהתנצלות על כך שעניתי רק עכשיו פשוט המחשב שלי החליט לשבות(זה באופנה עכשיו כנראה) ועכשיו אני עונה ממחשב של חברה אז תסלחו ,תבינו וקבלו אותי. נשארו עוד 4 שאלות לא פתורות.... 2,3,9,10 הן לא כל כך קשות רק עוד מאמץ! החידון של שבוע הבא עדיין מחכה למישהו שיתנדב לקחת אותו על עצמו.....

למעלה