קנטאקי פרייד צ'יקן ארוחה מס' 2!
1-מה הופך לי את זמן הלילה לבהיר,בהיר מאוד? תשובה: אותו המקום, שבו אין סוסים שמדברים עברית! (=אנטארטיקה- 24 שעות אור יום!) 2-באיזה שעה נפגשים מסביב לשולחן? תשובה: באותה שעה שנפגשים מסביב לכיסא, ובדיוק שעה אחרי שנפגשים מסביב ל"עולם ב-80 יום". 3-מה אשמח לשמוע אותך אומרת? תשובה: את המוטו שלי! ש"אפרסק זה לא משמיש ואין בו גוגו..." 4-מה קרה אחרי שקמתי? תשובה: נפלתי שוב. (אפילפסיה קשה, או כמו שאמרו שב"ק ס': "אני נופל וקם, נופל וקם..") 5-מה יקרה בזמן שאהיה רחוק? תשובה: אני כנראה אהיה גם רחוק בזמן. 6-איך נקרא האלבום שהפיק ג'ורג' מרטין שבו גירסאות כיסוי לשירי הביטלס בביצועם של מיני סלברטיס? תשובה: "בחיי". (נשבע לך)! 7- איזה שחקן שר באותו אלבום את 'come together'? תשובה: נוח התנ"כי! אליו הבייתה נכנסים רק בזוגות... 8-פגעת בי אז,ועכשיו???? תשובה: אני מפציץ את הבית של המשפחה שלך, כשהם יושבים בסוכת אבלים, כי זה בטוח מה שימנע ממך לפגוע בי עוד פעם... (סרקזם + פוליטיקה, סליחה מראש אם פגעתי ברגשותיו של ציבור מסויים בפורום). 9- למי התקשרתי וקיבלתי עבודה קבועה? תשובה: חח, מי צריך לעבוד שיש לך כזה נדל"ן? (ולא תקבלו קרקעות!!!) 10-מה אנסה להראות גם הפעם?? תשובה: שלמרות של"ניסים גרמה" יש רק ציצים גדולים בראש, לבנות יש גם דברים אחרים בגוף... (היזהר לך, איש מתולתל שכמוך, יש גם פמיניסטיות בפורום... "מי מפחד מוירג'יניה וולף?")