• Pressure
ש שיקי פריקי New member 14/12/07 #43 זה ממש מצחיק שאת כותבת שלא נריב../images/Emo28.gif ואת בעצם רבה עם כולם
M MyBeautifulRescue New member 14/12/07 #49 שקרנית! ../images/Emo141.gif אני לא רבתי עם אף אחד. רק הגנתי על מור. XD מותר לי. וברי התחילה איתי מקודם! וחוץ מזה... לא כתבתי את החוקים בכלל הפעם. XD ובקשר למאומץ... שירי. עשי טובה. שתקי כבר.
שקרנית! ../images/Emo141.gif אני לא רבתי עם אף אחד. רק הגנתי על מור. XD מותר לי. וברי התחילה איתי מקודם! וחוץ מזה... לא כתבתי את החוקים בכלל הפעם. XD ובקשר למאומץ... שירי. עשי טובה. שתקי כבר.
B BeautifulGarbage New member 14/12/07 #50 לא התחלתי איתך מקודם, שוש. ואל תגני על מור, היא ילדה גדולה.
F FullyAlive New member 14/12/07 #55 ../images/Emo29.gifילדה גדולה שרוצה לארץ לעולם לא../images/Emo7.gif טוב תרגעו היא לא עשתה שום דבר רע ס'עושי הר מעכבר@!
../images/Emo29.gifילדה גדולה שרוצה לארץ לעולם לא../images/Emo7.gif טוב תרגעו היא לא עשתה שום דבר רע ס'עושי הר מעכבר@!
B BeautifulGarbage New member 14/12/07 #46 שוש את. שוש! ../images/Emo11.gif זו לא את שכתבה את החוקים?
F FullyAlive New member 14/12/07 #54 ../images/Emo29.gif../images/Emo6.gifתודה, תודה. חוץ מזה מה רע בלהיות חצוף? D:
F FullyAlive New member 14/12/07 #53 ../images/Emo29.gif../images/Emo6.gif סתם לוחמת למען הצדק. נו, זאת הבחירה שלי כבר שבועות. אני בחורה מסורתיתD:
../images/Emo29.gif../images/Emo6.gif סתם לוחמת למען הצדק. נו, זאת הבחירה שלי כבר שבועות. אני בחורה מסורתיתD: