את זה*
B BeautifulGarbage New member 30/11/07 #62 אבל את נראת לי יותר חזקה ../images/Emo2.gif, אני טועה? ../images/Emo12.gif
ש שיקי פריקי New member 30/11/07 #64 אז את מעודדת אותי להרביץ לה?../images/Emo28.gif באמת, ברי. מה את מעודדת אלימות?
B BeautifulGarbage New member 1/12/07 #66 באותו רגע כן. היא עצבנה אותי . עכשיו כבר לא, אז זה בסדר XD פוייה ילדים! אלימות זה לא פתרון! - רואה?
ש שיקי פריקי New member 2/12/07 #67 ../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif אלימות זה לא הפתרון!! [זה סתם כיף ]
X xXx Lilo xXx New member 28/11/07 #10 Brighter../images/Emo128.gif../images/Emo29.gif My Heart | ואל תתחילו איתי
S shiraz cohen New member 28/11/07 #11 |ישתבחשמךמהמסן| ../images/Emo6.gif נו,הוא של בבון וזה. רק כדי שהיא לא תעלה עליי. XDDDD
X xXx Lilo xXx New member 28/11/07 #37 מי יעלה עלייך?../images/Emo29.gif ולמה @#%$ את מגיבה לכול הודעה י'מחוקה
A A t a s h i New member 28/11/07 #14 אעאעא!!~ מה אתם עושים? אל תתנו חסינות ל-MH, זה אומר שיהיה צריך להעיף את Pressure או Emergency, אני לא אוכל לבחור. :X My Heart , Pressure .
אעאעא!!~ מה אתם עושים? אל תתנו חסינות ל-MH, זה אומר שיהיה צריך להעיף את Pressure או Emergency, אני לא אוכל לבחור. :X My Heart , Pressure .
S shiraz cohen New member 28/11/07 #40 אז תעזרי לנו להעיף את ברייטר הסיבוב... ובסיבוב הבא את MH. חחחח...
A A t a s h i New member 29/11/07 #50 XD חח, Brighter גם ככה יעוף, זה לא משנה, מה שמשנה זה שבינתיים החסינות הולכת ל-My Heart, מה שאומר שאי אפשר יהיה להעיף אותו בסיבוב הבא. :X מה שמשאיר את Pressure או Emergency. שזה רע. XD
XD חח, Brighter גם ככה יעוף, זה לא משנה, מה שמשנה זה שבינתיים החסינות הולכת ל-My Heart, מה שאומר שאי אפשר יהיה להעיף אותו בסיבוב הבא. :X מה שמשאיר את Pressure או Emergency. שזה רע. XD