הו! מקווה שהלך לך טוב.
K kittycatbone New member 16/1/06 #39 מקווה שהלך לך טוב!../images/Emo24.gif עשית את E?? הממ פשוט חישבתי וזה נראה לפי מה שאת אומרת שזה ב-16:15 .. שזה מתי שאני עשיתי את הבגרות הממ.. ולמקרה שעשית כמוני.. נכון זה היה מעניין האנסין הזה על המוזיקה וההתעמלות?? לפחות השמיעה לא היה כמו שנה שעברה עם ה"monkey land"..
מקווה שהלך לך טוב!../images/Emo24.gif עשית את E?? הממ פשוט חישבתי וזה נראה לפי מה שאת אומרת שזה ב-16:15 .. שזה מתי שאני עשיתי את הבגרות הממ.. ולמקרה שעשית כמוני.. נכון זה היה מעניין האנסין הזה על המוזיקה וההתעמלות?? לפחות השמיעה לא היה כמו שנה שעברה עם ה"monkey land"..
ז זוארץ שולט New member 17/1/06 #42 יההה תודה כולן!../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif היה בסדר ויסמין - עשיתי את E, כן. האנסין היה ממש מפגר. כאילו.. מה. אם אני שומעת מוזיקה כל הזמן אני אהיה חכמה? פחחח לא נראהלי גם הליסנינג היה מפגר. יואווו שיגע אותי הWhite Castle והשאלה האחרונה היתה ממש מעצבנת. אבל, נו, לפחות זה עבר
יההה תודה כולן!../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif היה בסדר ויסמין - עשיתי את E, כן. האנסין היה ממש מפגר. כאילו.. מה. אם אני שומעת מוזיקה כל הזמן אני אהיה חכמה? פחחח לא נראהלי גם הליסנינג היה מפגר. יואווו שיגע אותי הWhite Castle והשאלה האחרונה היתה ממש מעצבנת. אבל, נו, לפחות זה עבר
K kittycatbone New member 17/1/06 #43 יו נכון???../images/Emo6.gif מה סימנת בשאלה עם הwhite castle?!?!? והשאלה האחרונה גם אני תהיתי על איך לנסח את זה ודווקא אהבתי תאנסין.. זה לא אמר שזה יעשה אותך חכמה, זה אמר שזה יפתח את החשיבה שלך (נו ברור אבל. מוזיקה זה שליטה )
יו נכון???../images/Emo6.gif מה סימנת בשאלה עם הwhite castle?!?!? והשאלה האחרונה גם אני תהיתי על איך לנסח את זה ודווקא אהבתי תאנסין.. זה לא אמר שזה יעשה אותך חכמה, זה אמר שזה יפתח את החשיבה שלך (נו ברור אבל. מוזיקה זה שליטה )