היום ב-
אנשים

../images/Emo187.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo65.gif

התאומות אולסן מעניקות ראיון בלעדי לגולשי הפורום שלהן בתפוז! התאומות אולסן יעניקו ראיון כתוב לגולשים, וזה הזמן להשחיז את המקלדת. תמיד פנטזתם לתחקר את מרי קייט ואשלי? ההזדמנות שלכם הגיעה! הכנסו עכשיו לפורום התאומות אולסן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=471&msgid=89435414
תמיד רציתם שיפתחו לכם בקלפים או יגלו לכם את העתיד? אנו שמחים ונרגשים לספר לכם שבשבועות הקרובים אנחנו נעלה עם תוכנית חדשה ב-Flix בכיכובה של אחת המיסטיקניות הטובות בארץ. בתוכנית המיסטיקנית תענה על שאלותיכם, תפתח לכם בקלפים או בשמן ותהיה תמיד מוכנה לעזור לכם עם טיפים משלה. רוצים לעלות לשידור כדי שגם לכם יפתחו בקלפים ויגלו את העתיד? הכנסו ללינק המצורף: http://www.tapuz.co.il/pCards/myCard/?UserId=2214882 ושלחו לשם משתמש זה מסר (מספיק מסר אחד) עם הפרטים הבאים: שם מלא שם משפחה שם של אבא ואמא ותאריך לידה והכי חשוב: מספר טלפון בו אפשר להשיג אתכם. צוות Flix מחכה לשמוע מכם!

ססילייה

New member
יש לי תחושה שאת מדברת על חנוכה.....

ו..זה עוד חודש וקצת, יש זמן אני חושבת.

ססילייה

New member
i have some feeling that i wont be

in tel aviv in thoes days. So maybe some of you wont be able to see me in this holiday im in Holon From the 15...until..dont know when. my computer suck.

עדי D

New member
נמנמ

אם כבר מפגש בחנוכה. וממש בא לי.. אני אוכל להגיע רק אם זה ביום חמישי כי ראשון שני שלישי רביעי אני כנראה בחנוכה דרום [צופים:) ] ואז נשאר רק חמישישיבת

B a m b o o k

New member
אממ אני בהתלבטות אם ליסוע

עם המשפחה לאילת לכל השבוע (וזה אומר שאני לא באה למפגש.. ולא משנה מתי הוא יהיה...) או (וזה או גדול) שאני נשארת בב"ש ויש לי בית ריק כ-------ל השבוע ואתם מוזמנים מתי שבא לכם ועם מי שבא לכם
ואני יותר נוטה לכיוון של הבית.. יותר מפתה

freaky cow

New member
../images/Emo110.gif גאד דמאט וומן!!!

ברור שבית לבד!!! רק מהמחשבה על בית לבד ליותר מיום אחד מתחילה לי אורגזמה!!

freaky cow

New member
../images/Emo110.gif *מסמנת עוד עצירה*

בטיול ברחבי הארץ אצל.. אנשים>< נו בטח שאני באה מה חשבת

Simple Dani

New member
../images/Emo220.gifזאת דורין...אל תהרגו אותי!

החגים התבלבלו לי! הייתי בטוחה פורים לפני חונכהXD

למעלה