הגיוני
נ ניו יורק רפיח New member 24/11/06 #47 אני שם כסף או שוטי הנבואה או מוש בן ארי, תמיד יביאו איזה סטלן להופיע
ע עדי D New member 25/11/06 #56 ../images/Emo6.gifלי אישית אין בעיה אבל שוטי הנבואה היו שנה שעברה לא?
א אביק הוופל New member 23/11/06 #33 אני כבר בת"א יאו אני אראה אותך!!!!!!!!!!!!!! |מבייצתברגעזהממש!!!|
F freaky cow New member 24/11/06 #38 אני עוד מעט יוצאת.. לרעננה. אבל את תהיי בתלאביב? יש סיכוי לביקור? ו..אמ. דמאט למה צריך לקום כלכך מוקדם ;-[
אני עוד מעט יוצאת.. לרעננה. אבל את תהיי בתלאביב? יש סיכוי לביקור? ו..אמ. דמאט למה צריך לקום כלכך מוקדם ;-[
K K i p New member 23/11/06 #18 המילים הכי יפות - גרסה מחודשת כנסו לפה זה משהו שעשו 2 ילדים מפגרים ב-Flix
H Hezi The One New member 23/11/06 #22 על הפניםםםם חשבתי לצחוק בהתחלה אבל זה כ"כ מטומטםםםםםםםם רק אני שמתי לב כמה הילדים האלה קטנים? הקהל מדרדר ברמותתת נפלו להם כבר שיני חלב?! עזבו את זה,צמחו להם שיני חלב?31%$@#%@ פחח לא הדרדרנו
על הפניםםםם חשבתי לצחוק בהתחלה אבל זה כ"כ מטומטםםםםםםםם רק אני שמתי לב כמה הילדים האלה קטנים? הקהל מדרדר ברמותתת נפלו להם כבר שיני חלב?! עזבו את זה,צמחו להם שיני חלב?31%$@#%@ פחח לא הדרדרנו