והאלבום הכי אהוב עליכם הוא

../images/Emo187.gif והאלבום הכי אהוב עליכם הוא

Dark side of the Moon, בהפרש לא-גדול. אפשר לומר ששני האלבומים אהודים באותה מידה, או כמעט. הגענו לסיום המשחק, ואני רוצה לציין את הכתיבה הנהדרת שראינו כאן במהלך המשחק, במיוחד בסיבובים האחרונים. ראו לדוגמא את הסיבוב האחרון, שם אנשים רבים כתבו דברים יפים מאוד - קבלו ח"ח כולכם!
ולרשימת האלבומים המלאה. אלו האלבומים הכי אהובים עליכם, לפי סדר יורד: 1. Dark Side of the Moon 2. Wish You Were Here 3. Meddle 4. Piper at the Gates of Dawn 5. Atom Heart Mother 6. Animals 7. Saucerful of Secrets 8. The Wall 9. More 10. Relics 11. Obscured by Clouds 12. UmmaGumma 13. The Final Cut 14. The Division Bell 15. Momentary Lapse of Reason תודה לכולם, ול-MilkShack היוזם. יש לנו אחלה פורום!!

Jason2

New member
מזל טוב

הרשימה שלי היא שונה והרי היא לפניכם: 1. Dark Side of the Moon 2. Wish You Were Here 3. Animals 4. The Wall 5. Meddle 6. The Final Cut 7. Atom Heart Mother 8. Relics 9. More 10. UmmaGumma 11. Saucerful of Secrets 12. The Piper At The Gates Of Dawn 13. Obscured by Clouds 14. The Division Bell 15. Momentary Lapse of Reason

יש לציין שזו

רשימת האלבומים האהובים עליך, ואין לה שום קשר למשחק אשר ניהלנו כאן.

Jason2

New member
כמובן, ציינתי שזו רשימה שלי

הרשימה נוצרה בעקבות המשחק (יש איזשהו קשר).

The Walrus

New member
איך הפייפר כל כך נמוך?

הרשימה שלי: 1. Dark Side Of The Moon 2. Piper 3. Meddle 4. Wish You Were Here 5. A Sacerful Of Secrets 6. The Wall 7. Atom Heart Mother 8. Animals 9. Obsecured By Clouds 10. More 11. Relics 12. Divison Bell 13. Final Cut 14. UmmaGumma 15. Momentry גם לזה אין שום קשר למשחק... אני מאוד שמח שהדארק סייד ניצח, מגיע לו.

Jason2

New member
זה הטעם שלי

אני לא אוהב את הפייפר כמו את שאר האלבומים שלפניו וכבר כתבתי למה (בבקשה אל תשלח אותי לשמוע שוב כי אני שומע אותו מידי פעם).

avki

New member
האמת, רחוק מהרשימה שאני הייתי

עושה. אבל מי מתלונן? פייפר רביעי ומדל שלישי!!

flowerboy69

New member
טוב נו

צפוי אבל יפה שהיה צמוד.אני מאוד חושב שהטעם והאהבה לאלבומים יותר מידי נקשר לדברים אחרים ולא נטו למוזיקה של האלבום.יותר מידי מפרידים בין תקופות או בין מי הכותב המרכזי או עם זו הפלויד של כל ה4 או הפלויד של השלושה.אני למשל חושב שנטו מוזיקלית division bell הוא אחד האלבומים הטובים של הפלויד ואצלי הוא מקום שני!אחרי final cut ואחריו wish you. לפי הדיונים על האלבומים נראה שהמסביב משפיע הרבה על ההנאה מהאלבום עצמו.

Pink Floyd 117

New member
אני תומכת

אני חושבת ש "The Division Bell" בהחלט לא מוערך מספיק, כנ"ל על "The Final Cut" אני מאוד מאוד אוהבת את שני האלבומים האלו אבל הם היו די למטה ברשימה...

דיי רחוק ממה שחשבתי

הייתי בטוח שהחומה תהיה לפחות בין שלושת האלבומים הראשונים. לא היה ספק מההתחלה שהדארק סייד יבחר כאלבום. אם יש דבר אחד שהמשחק הזה הבהיר לו ממש טוב הוא שאני פאקינג חי בסרט.

הרשימה שלי, מבין האלבומים ששמעתי

The Wall Dark Side of the Moon Piper at the Gates of Dawn Saucerful of Secrets Animals Wish You Were Here The Final Cut Meddle (לא, זאת לא טעות. חוץ מיצירה אחת שאני אוהב כל השאר משעממות אותי) אני מודע לזה שהטעם שלי נשמע ניגודי בהתחלה, מצד אחד אני מאד אוהב את הצליל של החומה והתקופות המתקדמות מאד, ומצד שני אני גם אוהב מאד את הסאונד הפיסכדלי מהתקופה הקודמת לדארק סייד אוף דה מון. כזה אני, איש של נגודים. אל תנסו להבין.
הטעם שלי כל הזמן משתנה, ככל שאני מתבגר אני משום מה מתאהב בתקופות היותר מוקדמות של הפלוידים.

CrazySheep1

New member
כנל(!) ענקי!

והרשימה שלי: Dark Side The Wall Piper Wish u Were Here Animals Meddle Devision Bell The Final Cut * את כל השאר עוד לא שמעתי מספיק כדי לתת דעה מגובשת באמת. * היית לי התלבטות קשה בין החומה לפייפר על המקום השני.

The Walrus

New member
כמה דברים

דבר ראשון היו כמה הפתעות, כמו לדוגמה שthe wall עף מהר כל כך. דבר שני, למרות שזה צפוי, דארק סייד הוא האלבום הכי טוב... אם ummagumma היה זוכה היית מרוצה?? חתיכת הפתעה והיית לומד הרבה. אבל זה פשוט חוסר צדק... אומהגומה לא טוב מספיק.

MilkShack

New member
צודק לגמרי (= חוץ מזה,

עכשיו זה כבר עובדתי מה הכי אוהבים בפורום =P לפחות הרוב.

אני חושבת שלמדנו הרבה

אנשים - כולל אתה - כתבו כאן על האינטראקציה שלהם עם האלבומים, איך הם מגיבים לכל אחד, מה זה עושה להם ולמה השירים האלו נהיים כל כך אישיים עבורם. זה הרבה מאוד.

אומנם הכל צפוי....

אבל התוצאות היו יכולות להיות אחרות.... הסיבה היחידה שDSOTM זכה היא בגלל הצבעות לא מחושבות... אני יודע כמה כולם פה נגד הצבעות "פוליטיות" (ככה קראו לזה פה..) אבל כמו בכל משחק אם היו חושבים שני צעדים קדימה השלושה הראשונים היו יכולים להיות אלבומים אחרים וWYWH היה יכול לנצח... לגבי הלמידה - אם המשחק היה בפורמט פחות מבדר שבו כל אחד נותן את הרשימה שלו, ומישהו יושב ועושה שיכלול של מקומות ולפי זה בונים רשימה כללית, קשה מאוד היה לחזות את התוצאות. אל תשכח שכל סיבוב אנשים הצביעו לפי האלבומים שנשארו מה שאוטומאטית הופך את המשחק מ"האלבום הכי טוב" ל"אלבום שאני מעדיף מהשלושה שנשארו". יש מצב טוב שפייפר היה תופס מקום ראשון או שני (עד כמה שזה נראה לי מוזר) וכל מיני אלבומים אחרים היו מוצאים עצמם בתחתית הרשימה. ובקיצור, למדנו מה האלבום שאנשים היו בוחרים בפורום בין WYWH ל DSOTM - שאר הרשימה כמעט לא רלוונטית. אגב, יכול להיות משחק מעניין לצוות שני אלבומים כל פעם ולבחור את המועדף. וכך כל אלבום חייב לעמוד מול כל שאר האלבומים והמשחק מנוצח על ידי נקודות (כל ניצחון מול אלבום שווה נקודה...)

אני מודה

שיחדתי את ציףציף כדי שדארק סייד יבחר מקום ראשון... מה זה השטויות האלה! האלבום הזה זכה בצורה דמוקרטית, למה להכניס פוליטיקה (תחום אפל ומגעיל) לאלבומים הכי טהורים בהיסטוריה של הרוק... האלבום הזה הוא פשוט טוב, אם הוא נשאר במצעדים בערך 500 שבועות, אין פלא שהוא יזכה בתחרות בפורום תפוז, בכל זאת מדובר ביצירת מופת שאי אפשר להוסיף או לגרוע ממנה שום דבר והיא מושלמת כמו שהיא. לכל אחד יש את הפייבוריט שלו, אבל גם את דעת הרוב צריך לכבד. ובסוף, זה רק משחק חברים

למעלה