והאלבום הכי אהוב עליכם הוא

אני לא אמרתי שמדובר

בפוליטיקה, רק הזכרתי שכך התייחסו פה להצבעות שנועדו להעלות אלבום מסויים לשלב. לא באתי להביע דעה נגד הרוב, רק אמרתי שהמשחק מסתכם, לדעתי, בתחרות פופולריות בין WYWH ו DSOTM. למה נראה לך שאני לא חושב ש DSOTM הוא אלבום נפלא או כל דבר פחות מיצירת מופת? אני חושב שבאם היו מעמידים את DSOTM מול כל אלבום אחר ברשימה התוצאות היו שונות. הייתה פה סך הכל תנועה דיי גדולה בעד פייפר, ואם הגמר היה בין פייפר לDSOTM אולי התוצאות היו שונות. אני אגב גם לא טענתי שנעשה פה שוחד....לא יודע מאיפה העלית את זה. ואפרופו דמוקרטיה - היא לא שווה הרבה עם לא לכל אורך המשחק כולם הצביעו. היו סיבובים שעשרה אנשים הצביעו והיו סיבובים ש 30 הצביעו. אם לא כל משתתפי המשחק קבעו בדיוק מתי כל אלבום יועף אין פה מי יודע מה דמוקרטיה - זה כמו להעביר חוק ברוב של 3 אנשים מול 2 אנשים (וזה קורה בכנסת, עצוב מאוד).

FunkyMonk

New member
יכול להיות,

אבל יכול להיות גם שאחר, למשל אני, לא רוצה לבחור בין WYWH לדארק סייד, ולכן לא מצביע. או שאם היו נשארים מדל, החלילן, הצד האפל וWYWH, לא הייתי בוחר בוודאי בשני האחרונים, אך לא בטוח שהייתי רוצה לבחור להוציא את אחד מהאחרים. (משהו שעשיתי ולאחר מכן הצטערתי עליו כשהעפתי את החלילן מול AHM. לא שהייתי עושה להפך)

אין בעיה, לא חייבים להצביע

ואני מסכים איתך, גם אני לא רציתי להצביע אחרי ש AHM יצא...לאחר יציאתו פשוט התייחסתי לכל סיבוב באופן עצמאי כאילו האלבומים שיצאו מעולם לא היו במשחק (כלומר כאילו שאלו אותי בכדרך אגב, את מי אתה מעדיף, פייפר או מדל...) כך או כך, דמוקרטיה שאזרחיה לא מנצלים את זכות הצבעתם היא לא דמוקרטיה...לי אין בעיה אם זה, רק שלא יגידו לי שהמשחק הזה הוא איזה שהו דגם לדמוקרטיה..

CrazySheep1

New member
אתה טועה

"אם היו מעמידים את דארק סיד מול כל אלבום אחר ברשימה התוצאות היו שונות" קבל תיקון, התוצאה היית זהה. לאורך כל המשחק דארק סיד התמודד מול כל אלבום ברשימה בנפרד, ורק בשביל לחדד את הסוגיה, כל אלבום התמודד מול כל האלבומים. כל משתמש בחר בכל סיבוב את האלבום שהוא פחות אוהב. זוהי דמוקרטיה . אני בטוח שהיו מעט מיפולציות של מעט משתמשים (אין לי כל לנמק את המינפולציות האפשריות), אבל הן עדין זניחות. דארק סיד הוא המועדף בפורום מכל זווית שתבחר להסתכל על זה.

CrazySheep1

New member
רק בשביל להבהיר את הטעות שלך

התוצאה הסופית במה שאתה טוען היא האלבום האהוב ביותר על כל משתמש בנפרד (לעומת דארק סיד) ולא על כלל הפורום.

זה לגמרי לא נכון

דארק סייד לא התמודד מול כל אלבום. כהוכחה אתה רק צריך לעבור על השירשורים בשביל לראות שבשלבים הראשונים אף אחד אפילו לא חשב על להוציא את DSOTM. למה זה שונה מלהתמודד מול כל האלבומים אתה שואל? מכיוון שכאשר נותנים לך שני אלבומים מהם אתה צריך לבחור אחד, השיקולים משתנים. לא יעזור בית דין ואותי לא תצליח לשכנע שבכל אחת מהפשרויות האלה: DSOTM מול WYWH או לחילופין מול פייפר או לחילופין מול מדל - היו מתקבלות תוצאות זהות כל פעם. כן, אני מסכים איתך שDSOTM הוא האלבום האהוד ביותר בפורום באופן כללי, אבל המשחק הוכיח רק את הפופולריות שלו מול WYWH. הדרך היחידה להוכיח אחרת היא לעשות את המשחק בפורמט שהצעתי. ואגב, תבדוק את ההגדרות שלך, דמוקרטיה היא לא בחירה בין שני מועמדים לפי זה שאתה פחות אוהב. אם אתה רוצה לערוך פה בחירות דמוקרטיות בנושא האלבום האהוב בפורום, אתה צריך לעשות זאת בצורת שאלה כללית : "מה האלבום האהוב עליכם?" ולספור את התוצאות....אני חושב שאתה תופתע לגלות את החלוקה שתיווצר.

CrazySheep1

New member
ההודעה השניה שלי מסבירה את זה מצוין

אם אתה היית בוחר שני אלבומים, דארק סיד ועוד אלבום נוסף ברור שהיו הרבה שאנשים היו שמעדיפים את האלבום האחר. אבל, בסכ"ה, הרוב היו בוחרים בדארק סיד כמועדף. מה שאתה מציע, זה דעות אישיות של יחידים ולא של הכלל.

ואני לתומי חשבתי שדעת הכלל בנויה

מדעות היחידים..... הנקודה שלי היא שפורמט המשחק כפה במידה מסויימת את התוצאה. כמו שאמרת ייתכן שדארק סייד מול אלבום אחר לא היה מקבל את אותם קולות שקיבל עכשיו, ואני לא בטוח בהצהרה שלך שהוא בכל זאת היה מקבל את רוב הקולות...אבל כנראה את זה כבר לא נדע...

חברים.... זה רק משחק ...

הוא נועד רק לשם ההנאה, השעשוע. אין כאן אמירות הרות-גורל, ואף אלבום לא מקבל תיק בממשלה. אם היינו עושים את אותו משחק בזמן אחר, עם משתתפים אחרים, היינו אולי מקבלים תוצאות אחרות, מי יודע? מה שחשוב הוא לא מי "זכה", אלא אילו תובנות אנחנו יכולים לקחת מהדיונים שהועלו כאן. זה הכל.

CrazySheep1

New member
צפוי, אבל הוגן.

לא צריכים בכוח לשנות דברים בכדי להיות יוצאי דופן.

itaikuskus

New member
אני חושב

שהנימוקים שאני העליתי, מסבירים יפה מאוד שההעדפה שלי את 3 הפיינליסטים האחרים על הדרק סייד, מגובית בהסבר דיי נרחב ומפורט, ולא איזשהו צורך בלתי נתפס להיות יוצא דופן. אני פשוט מצטער שאני סך הכל לבד...

אתה לא לבד - אתה ייחודי

ואין מה להצטער על זה
זה לטעמי מה שיפה בכך; לא חייבים להיות חלק מעדר. אבל אתה כבר יודע את זה.

אני רוצה להודות לרוג'ר...

שהביא אותי עד הלום... אחחח DARK SIDE איזה אלבום נצחי. אפשר לכתוב עליו אלפי מילים אבל אני אסתפק רק בעובדה שלא משנה כמה אני אקשיב לו, אף פעם הוא לא ימאס עליי ממש, תמיד אמצא בו את הנישה שלי. יש באלבום הזה הכל. הסאונד מהונדס בעדינות שאני באמת לא רואה אף אחד שמצליח לשחזר בדיוק את הסלייד בכניסה של BREATH... הסולואים של גילמור עם ההבעה החזקה והטכניקה המטורפת, אנרגיה טהורה. יש לי כלל כזה שאני אף פעם לא יכול להישאר אדיש לסולואים של דארק סייד. תמיד אני אהיה חייב לרוץ לגיטרה, או סתם לעשות פוזיציות באוויר ולהיראות ממש טמבל. הטקסטים הגאוניים, הנוקבים והכואבים על הקיום שלנו כאן. באיזושהיא צורה מפתיעה הרשימה שנבחרה לבסוף היא פחות או יותר הסדר של האלבומים הפייבוריטים שלי. מעניין מאוד, אף פעם לא חשבתי שאני מיינסטרים (-;

למעלה