והתוצאה היא (שוב)...

../images/Emo187.gif והתוצאה היא (שוב)...

קול אחד נפסל ולכן, על חודו של קול אחד, הועף Atom Heart Mother מהמשחק!

Jason2

New member
אתם עושים לי מצפון שקט

לפחות אין לי יד בהעפת האלבומים האלה.

RoieL

New member
למה, כי אין הסבר?

היו כאן איזה 6 קולות בלי הסבר. אני אשמח להבין איזה קול פסלת.

חבל שלא פניתם אלי במסר

כי זו הדרך הנכונה. קול אחד נפסל כי מדובר בגולש שאינו מוכר לי, ולא היה הסבר להצבעתו. קול אחר נפסל כי מדובר בגולש שאינו מוכר לי, וקיים חשש שמדובר בהצבעה לא רצינית. הפסילות האלו נועדו למנוע מצב בו גולשים "מגייסים" תומכים מפורומים אחרים לצורך המשחק, דבר המטה את תוצאות ההצבעה. הודעתי על כך מראש.

RoieL

New member
כי אני לא מאמין שאף אחד עשה דבר כזה

וחבל לי שבגלל שטות כזאת יועף אלבום כמו AHM.

CrazySheep1

New member
גם לי לא, אבל זאת אפשרות

קיים משתמש שלדעתי זאת היית ההודעה הראשונה שלו בפורום והוא אפילו לא נימק, גם אחרי שנשאל. לפי דעתי זה הוגן מאוד לפסול את זה. חוץ מזה שפייפר לא הודח אז ברור שזה הוגן :D

FunkyMonk

New member
זה לא עקרוני כי הפייפר יועף עכשיו

ואנחנו לא סופרים מי עף לפני מי. ובכל מקרה, מי שציף העירה לו בשרשור הקודם באמת לא היה קשור לפורום, לפי מיטב ידיעתי. (בלי קשר להאם מישהו הביא אותו מפורום אחר... אנשים גם סתם מסתובבים בפורומים אתם יודעים..)

CrazySheep1

New member
מסכים. אבל..

כן. אנחנו כן מסתכלים על מי עף לפני מי. אחרת כל מה שישאר לנו להסתכל עליו בסוף המשחק זה על דארק סיד, שאם אנחנו רוצים אנחנו יכולים להתחיל כבר מעכשיו כי זה די ברור לכולם..

FunkyMonk

New member
לא נכון

מי היה מתאר בנפשו שהחומה תעוף בשלב כל כך מוקדם? מי היה מאמין שהחלילן, שבד"כ הוא כל כך אנדר-רייטד, ישאר לארבעה הראשונים? דווקא לא הייתי מתפלא אם WYWH יזכה פה.

Anuerysm

New member
לדעתי החלילן ממש לא אנדרייטד

ובטח לא בפורום הזה (אגב, הפורום שינה צבעים או שאני מדמיין?)

FunkyMonk

New member
זה בדיוק מה שכתבתי...

בד"כ החלילן הוא אנדר רייטד בגלל ש"זה לא הפינק פלויד של הצד האפל", אין לו קונספט, אין לו רציפות, אז הוא פחות טוב.. בפורום הזה, זה לא כך (כמו שצריך!), ובגלל זה הוא נשאר כל כך הרבה.

זה לא רק פונקציה של איכות האלבום

זה בין היתר פונקציה של הכרה, והקהל פחות מכיר את האלבום הזה. אני יכול לתת דוגמא אחרת, לפני תקופה קצרה Ynet עשו סקר לגבי השיר הטוב ביותר של הביטלס. Yesterday נבחר במקום הראשון, וזה למה? לא כי הוא הכי טוב, כי הוא הכי מוכר.

CrazySheep1

New member
מסכים איתך. אבל..(שוב)

נכון. ההדחה של החומה היית הפתעה, אפילו שוק רציני. אבל אני לא חושב שפייפר הוא אנדריידט. אולי רק באופן כללי אבל לא בפורום. בפורום יש האדה גדולה לסיד והרבה אוהבים את המוזיקה שלו. עבורי זאת לא הפתעה בכלל שפייפר עדין איתנו. ההפתעה עבורי היית שהוא נשאר ביתרון של קול אחד על AHM.

oneman2

New member
זה נהיה ממש מלחמת מאפיות...

"הפסילות האלו נועדו למנוע מצב בו גולשים "מגייסים" תומכים מפורומים אחרים לצורך המשחק..."

למעלה