והתוצאה היא (שוב)...

בדיוק בגלל זה ביקשתי שכל הדיונים

האלו ייעשו במסרים, ולא על גבי הפורום - ע"מ למנוע "משפט שדה" וצעקות "לא פייר" כאלו ואחרות. זיכרו, שככל שהמשחק מתקדם, אנשים נהיים יותר רגישים לתוצאות. כלמיני דברים יכול שיתרחשו, וראיתי אותם קורים בפורומים אחרים. לכן אני נזהרת. זה לא אומר שהיו בפועל הטיות במשחק כאן.

Syd123

New member
זה רק משחק...

את באמת חושבת שאנשים יעשו דברים כאלה ?! אנשים מצביעים לפי מה שהם חושבים ומרגישים. לאת מיד יש להם סיבה מלומדת להחלטה שלהם. יכול להיו שסתם, אלבום אחד מוצא חן בעיניהם יותר מהשני. ושוב, באמת לא נראה לי שמישהו יגיע לרמה כזאת . . .

תתפלא... ../images/Emo10.gif

ראיתי דברים כאלו במו עיניי, ועוד בפורומים מכובדים...

החלטה נכונה וחכמה

אני בכלל מציע להגביל את ההצבעה רק למשתמשים שהם מינימום פעילים בפורום במשך שבוע-שבועיים באופן עקבי.

flowerboy69

New member
בכלל כדאי גם להגביל את ההצבעה...

מגיל 18 ומעלה ולמנוע השתתפות אלבומים בהם יש שירים הקשורים לסקס או אלימות! :)

Jason2

New member
אממ

אך יש כאלה שלוקחים מונופול על החכמה הם יודעים יותר טוב ממני הם יודעים יותר טוב ממך מה טוב בשבילי מה טוב בשבילך.

אל דאגה, הצדק יפסיד בסיבוב הבא

וכולנו (הרשעים כלומר) נרקוד סביב מדורה עירומים ונשיר את אחרות הבוקר הפיסכודלית של אלן!!!!!

FuryUri

New member
למה שהצדק יפסיד?

בס"ד. מי אמר שהצדק בסיבוב הבא הוא ניצחון של Piper? אני חושב שמבין ה-4 שנותרו, הוא אכן צריך לעוף בסיבוב הבא, כי אין מה לעשות, אבל ה3 האחרים עולים עליו בכמה רמות... אבל ש AHM ינצח את Piper? זה נוראי... אלבום חסר כל רעיון,משעמם, ייגבר על אלבום גאוני שכזה? זה עוול נוראי

בגלל שיש לך שם יפה אני לא אתווכח

איתך...:) חוץ מזה אני עסוק מידי בלרקוד סביב מדורה עירום ולשיר את ארוחת הבוקר הפסיכודלית של אלן!!! הדרן: שמש שמנה וזקנה....

למעלה