AHM להשליכו!!! זמנו אזל..
צ ציףציף1000 New member 12/1/07 #22 חשבתי שזה יהיה לא פייר אם אצטרף לאחר גמר ההצבעה. אבל בסיבוב הזה אני אצביע.
C CrazySheep1 New member 12/1/07 #47 אם יש מישהי שכולם היו מסכימים שהיא זו שצריכה לשבור את השיווין זאת את, ובאמת חבל שלא עשית את זה. אבל ממילא את תצביעי לפייפר הסיבוב, נכון? (תגידי כן חח)
אם יש מישהי שכולם היו מסכימים שהיא זו שצריכה לשבור את השיווין זאת את, ובאמת חבל שלא עשית את זה. אבל ממילא את תצביעי לפייפר הסיבוב, נכון? (תגידי כן חח)
ו וינסנטי New member 12/1/07 #21 הפייפר [פעם ראשונה שלי פה בתחרות, החלטתי שמספיק להתאפק...] כי אטום הארט מאד'ר הוא אחד האלבומים שתמיד יעשו מצברוח טוב, למרות שהוא לא נשמע ככה
הפייפר [פעם ראשונה שלי פה בתחרות, החלטתי שמספיק להתאפק...] כי אטום הארט מאד'ר הוא אחד האלבומים שתמיד יעשו מצברוח טוב, למרות שהוא לא נשמע ככה
A Artoo Detoo New member 12/1/07 #24 Piper מהסיבה שכבר אמרתי כמה פעמים, הוא אלבום טוב מאוד אבל אני לא רואה אותו כבין האלבומים הטובים של הפלויד, ואת כל השאר כן. אני גם חושב ש-The Wall ו-The Division Bell שעפו כבר מזמן, יותר טובים ממנו (אבל אני לא אומר שהוא לא טוב).
Piper מהסיבה שכבר אמרתי כמה פעמים, הוא אלבום טוב מאוד אבל אני לא רואה אותו כבין האלבומים הטובים של הפלויד, ואת כל השאר כן. אני גם חושב ש-The Wall ו-The Division Bell שעפו כבר מזמן, יותר טובים ממנו (אבל אני לא אומר שהוא לא טוב).