ינואר 2006

shircherry

New member
שלי

שם: שירלי תאריך לידה: 23.9.88 משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה: פחות כאב תסכמו את 2005 ב-5 מילים: כאב, תסכול, עייפות, כאב ראש ואהבה... חברו הכל ביחד ותגלו את תמצית השנה שלי =/

Mai 17

New member
מאי ../images/Emo13.gif

שם: מאי תאריך לידה: 12.9.1988 משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה:מממ למצוא מישו
, אושר, בריאות והצלחה (אהה כן, ואם זה אפשרי אז לפגוש את מקפליי אוף קורס!חיחיח) תסכמו את 2005 ב-5 מילים:הייתה סבירה, לא יותר מזה =\

Love Bem

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

שם:איימי תאריך לידה:30/11 משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה:שלךא תהיה בולשיט תסכמו את 2005 ב-5 מילים:ב-ו-ל-ש-י-ט(6 מילים אני יודעת)

moran1991

New member
^_^ מורן ^_^

שם:מורן:) תאריך לידה:5.3 P: משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה:הצלחה,אושר,כיף,מקפליי תסכמו את 2005 ב-5 מילים:שנה חביבה ביותר,^^~ היו יותר >.<

שירן../images/Emo127.gif ../images/Emo80.gif

שם: שירן
תאריך לידה: 11.1 משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה: שאני אהיה מאושרת ובריאות! תסכמו את 2005 ב-5 מילים: כייפית, עמוסה, מלחיצה, מעיקה, מצחיקה....

Rowdy Girl

New member
קורל../images/Emo127.gif

שם: קורל תאריך לידה: 6.3 משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה: שדורק יבואו!!!!
תסכמו את 2005 ב-5 מילים: שנה נחמדת מאודד מאוד.. מאוד

bar jones

New member
מיו

שם:מורי המגניבה תאריך לידה: 5.2.88--> עוד מעט יומולדת!!!! משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה: לונדון, מקפליי, חבר, אושר, הצלחה... הכל =) תסכמו את 2005 ב-5 מילים: היה טוב וטוב שהיה....

sarahhh

New member
../images/Emo127.gifשרה

שם:שרה תאריך לידה:5,9,88 משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה:להצליח בבגרויות לטוס לחול ובריאות ורק טוב שאני יהיה מאושרת ושיהיה לך חבר שאני אוהבת תסכמו את 2005 ב-5 מילים:אמ אמ אמ היה נחמד

SPFAN

New member
../images/Emo127.gif יונתן ../images/Emo9.gif

שם: יונתן תאריך לידה: 21.9.1991 משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה: שתהיה טובה
תסכמו את 2005 ב-5 מילים: חייך - מחר יהיה יותר גרוע

reutc1

New member
../images/Emo127.gifרעות

שם:רעות תאריך לידה:20.12.89 משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה:הרבה בריאות אושר אהבה והצלחה בלימודים תסכמו את 2005 ב-5 מילים:מקווה ש2006 תהיה אותו דבר+.

sarahhh

New member
כניראה ממש ממזמן לא היתי כאן

יש לנו בן בפורום????????????????????

My Bunny

New member
ME

שם: שיר תאריך לידה: 15.8 משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה: שיהיה טוב? שאני אטוס ל... אנגליה, ספרד, ארגנטינה, צרפת, איטליה, מקסיקו, צ'ילה, ברזיל, אורגוואי,קובה, הולנד:) ולעוד מלא מקומות.. לספרד כמעט בטוח אני מקווה בקשר לשאר :) תסכמו את 2005 ב-5 מילים: חרא, פיפי, קיא ,זוועה, ונממ.

../images/Emo3.gifאניאניאניאניאניאניאני..!!

שם: שני
תאריך לידה: 24.10.1992
משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה: להתבגר!!לא סתאאםם.. לפגוש את SOD..
תסכמו את 2005 ב-5 מילים: אממ היה נייס וחביב ביותר..

למעלה