מרקוסקוס שלי
1 בצל גדול - קוביות 2-3 גזרים - פרוסות חצויות חתיכת דלעת יפה גדולה - קוביות קופסא חומוס מסוננת מנוזלים תפוח אדמה - קוביות קישוא גדול - קוביות 1 כף אבקת מרק עוף בטעם עוף כפית מלח כפית חוויאג` למרק (או כמון) מים 1. בשתי כפות שמן זית - לטגן בצל עד שקיפות והברקה. 2. להוסיף גזרים דלעת, חומוס, תפו"א וקישוא ולהמשיך בטיגון-אידוי דקה שתיים. 3. להוסיף תבלינים + נוזלים - ה"מרק" צריך להיות קצת נוזלי - אבל לא דליל אלא סמיך. לא ממלאים מים "עד הסוף" אלא עד שהירקות מבצבצים. 4. להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה כחצי שעה או עד שהירקות מתרככים. 5. לטעום מידי פעם לקראת סוף הבישול ולתקן תיבול אם צריך. 6. לבשל קוסקוס עפ"י הוראות היצרן. 7. את הקוסקוס המוכן לשפוך לתבנית גדולה או קערת הגשה גדולה, מעל הכל לשפוך את ה"מרק" על כל תכולתו ולהגיש. או: לשים לכל סועד כמה כפות קוסקוס בצלחת ועליהם לצקת מהמרק - גם תוכן וגם נוזלים. בתיאבון.
1 בצל גדול - קוביות 2-3 גזרים - פרוסות חצויות חתיכת דלעת יפה גדולה - קוביות קופסא חומוס מסוננת מנוזלים תפוח אדמה - קוביות קישוא גדול - קוביות 1 כף אבקת מרק עוף בטעם עוף כפית מלח כפית חוויאג` למרק (או כמון) מים 1. בשתי כפות שמן זית - לטגן בצל עד שקיפות והברקה. 2. להוסיף גזרים דלעת, חומוס, תפו"א וקישוא ולהמשיך בטיגון-אידוי דקה שתיים. 3. להוסיף תבלינים + נוזלים - ה"מרק" צריך להיות קצת נוזלי - אבל לא דליל אלא סמיך. לא ממלאים מים "עד הסוף" אלא עד שהירקות מבצבצים. 4. להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה כחצי שעה או עד שהירקות מתרככים. 5. לטעום מידי פעם לקראת סוף הבישול ולתקן תיבול אם צריך. 6. לבשל קוסקוס עפ"י הוראות היצרן. 7. את הקוסקוס המוכן לשפוך לתבנית גדולה או קערת הגשה גדולה, מעל הכל לשפוך את ה"מרק" על כל תכולתו ולהגיש. או: לשים לכל סועד כמה כפות קוסקוס בצלחת ועליהם לצקת מהמרק - גם תוכן וגם נוזלים. בתיאבון.