לוח מודעות

טרודי

New member
../images/Emo45.gif ותוספת קטנה

גוף האישה בנוי כך שתוכל ללדת מספר פעמים. יש הטוענים אפילו שהריונות משפרים את הבריאות במידה מסויימת - שהורמוני ההריון וההנקה (או החוסר בהורמוני המחזור החודשי הרגיל) עוזרים למנוע כל מיני דברים החל מסרטן השד או הרחם, וכלה באיבוד סידן. לא שזו סיבה להיכנס להריון, כמובן. ולכן כשאישה (שכבר עברה הריון ולידה ללא קושי מיוחד) בוחרת לשאת הריון נוסף, רמת הסיכון שהיא לוקחת היא "בתוך המעטפת", כמו שאומרים בחיל-האוויר. לעומת זאת, הגוף האנושי לא בנוי לעבודה עם כליה אחת. הוא מסוגל לזה, אם קורה חלילה משהו לאחת מהן, אבל זה לא "התכנון". ולכן מי שתורם כליה, מעביר את הגוף שלו לעבוד כל הזמן במצב ש"מחוץ למעטפת", מוד חירום שהוא מסוגל לו, אבל לא ברור לכמה זמן ובאילו השלכות. ובסופו של דבר אני מסכימה לגמרי עם טוסברהינדא: אם זה נעשה מבחירה אישית, אין לי בעיה לא עם זה ולא עם זה. אבל הפוטנציאל לשימוש לרעה (abuse) הוא גדול מידי.

פרח7

New member
מהרהרת איתך בקול

לדעתי, מכירת כליה מרצון לא שונה בהרבה מפונדקאות (השכרת רחם). בשניהם יש פגיעה מיידית בגוף שאיבריו נמכרו/הושכרו. בשניהם יתכנו סיבוכים שיתפתחו בשלב מאוחר יותר. רוב מי שמוכר/משכיר עושה זאת מתוך מצוקה כלכלית. אחד ההבדלים, כליה ניתן לקחת למישהו גם בניגוד לרצונו. והשאלה הגדולה יותר... אם הכשרת מכירת כליה, האם לא בעקיפין הכשרת גם סחר באיברים אחרים?

ניראות

New member
מתי מספרים לילדים על הקשר?../images/Emo34.gif

מזה תקופה שאני נמצאת בקשר אוהב, חם ובעיקר יודע לתת ולקבל. ילדי אינם יודעים על הקשר הנוכחי, אך היו ערים לקשר הקודם (פחות או יותר). אני תוהה מתי הזמן לספר לילדים על הקשר? הילדים ערים לשמחה בחיי, על האושר והנינוחות שאני חווה.

../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

איני יודעת מתי מספרים לילדים על קשר, אך מניחה שאת תדעי יותר טוב מכל אחד אחר. כיף לשמוע שטוב לך! המון המוני חיבוקים, ועוד חיבוק אחד, גדול ומועך במיוחד!

d a n i r

New member
סיפורים...

תמיד כייף לשמוע על קשר חמים ונינוח ושאולי אף מוצלח יותר מקודמו...
ןלשאלתך :אם אין ארונות בביתך, מן הראוי שהדלתות ישארו פתוחות גם לקשר חם ואוהב זה....

טוטולס

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo50.gif

לא ממש יודעת מה להציע, מחוסר ניסיון, אבל מאחלת לך אהבה גדולה בקשר החדש. אני מניחה שילדים (גדולים מספיק) יחושו שמשהו קורה ולבסוף יבינו.

ניראות

New member
בספר lesbian couples

ישנו פרק על זוגיות חדשה עם ילדים. ע"פ הספר מומלץ לא לערב את הילדים בשלבים הראשונים של הקשר, ועד שזה לא ממש רלונטי לחייהם. מצויין, שעבור ילדים פרודים או גרושים עדיף לא לערב (כמו שגם נכון בזוגות הטרוסקסואלים), מכיוון שכל מערכת ההתקשרות שלהם, לאו-דוקא בנויה לפרידות נוספות. נכון שלא ניתן להבטיח דבר לגבי העתיד, אך כדי להשהות את מעורבותם בקשר. עבור ילדים לחוות פעם אחר פעם התקשרות לבת/בן זוג חדש, ולחוות את הפרידה, הוא דבר שבעתיד עלול להקשות על יצירת קשרים ובניית אמון. ציטוט"children who have lost significant adults, through divorce or breakup of the mother's relationship with a lesbian partner, are inclined to bond readily with her new partner."

d a n i r

New member
תודות

על התגובה, אנו מניחות שיש סיפרות מקצועית לכאן ולכאן,ואולי צו הלב הוא הנבון ביותר, [גם לאנשי מקצוע]ויש לפעול על פיו, במיוחד בקשר כה חם אוהב ומקבל, כמו שתארת...קשר שמתקן את שגיאות העבר...זירמי עם ליבך...מי יודע אולי תופתעי...

אבא גאה

New member
תספרי להם

כשאת בטוחה שזה לטווח ארוך. נכון שאין ביטוח לכלום, אבל את יודעת - כשאת מרגישה שזה זה זה . ו..............מזל טוב.

למעלה