מומלצי השבוע

pishkashit

New member
../images/Emo187.gifמומלצי השבוע../images/Emo187.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>-
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-
ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..
מסר לאומה-

•No¥a•

New member
נממ../images/Emo187.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) - מדפים מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) - מתים משעמום - אביב גפן עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- נממ.. האוסף של הדייר סטריטס
משהו שהרס לכם את השבוע- חברה שלי את תחילת השבוע, אבל באמצע הכל התחיל להשתפר והיום נחמד ביותר (:) משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- שומדבר מיוחד מסר לאומה- סופשבוע משובח לכולם :)

Raz Bob Marley

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)-שיר בעיפרון מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) -DON'T CRY של GUNA N' ROSES,להקה ענקית! סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק של GUNS N' ROSES-USE YOUR ILLUSION 1 דיסק ענק! שעמתי אותו השבוע איזה 10 פעמייםץ משהו שהרס לכם את השבוע- שיעורי מתמטיקה משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- יש לי טיול השבוע! מסר לאומה- תיהיו חופשיים! מזכיר לכם מישהו?

SaRgE

New member
שבת שלום../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? השבוע לא שמעתי בית הבובות אני חושב מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) green eyes תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- אממ אני לא טוב בלזכור דברים
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- יום חופש מלימודים!! משהו שהרס לכם את השבוע- מבחנים
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- טיול שנתי!!
ואתם מוזמנים גם לתת
ללירונוצ'!
לשירושקה!
לרותם המקסימה!
לדרוצ'!
למוריה המדהימה!
לדני!
לכל הפורום
מסר לאומה- אם אין לחם, תאכלו עוגות!

:)

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות): בית הבובות מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) כל מיני של sum 41 תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>-האולסטאר שלי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-שאמא יצאה עם אחותי לטיול בצופים ושקט בבית P: משהו שהרס לכם את השבוע-מבחן בפיזיקה ואני לא יודעת כלום S: משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-גיחה O: ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. נופרי
מסר לאומה-מדגדג לי האף ;[

hadarisan

New member
מיאווווו עונה

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? סיגפו מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? איריס פרחי-תודה רבה לך פחד תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- אין..סורי עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אני רוצה להמליץ בחופ על דוריטוס חמוץ חריף חחחחחח משהו שהרס לכם את השבוע-יש יותר מידיי דברים נחסוך מכם משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-שהוא ייגמר?? ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. טוב אז אני נותנת
לנופר כי הוא פשוט איש טוב!!! מסר לאומה- שון מייקלס איז איי רסלינג גוד!!!!

Forever NemeSh

New member
../images/Emo39.gif ../images/Emo120.gif

מי אם לא אני.. חרשתי עליו מלא.. מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
לחבק אותך- סינרגיה
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
הכלב החדש של חברה שלי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
אין שומדבר מיוחד האמת.. משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע
לראות אותו
ואתם מוזמנים גם לתת
ברור שלענתי
מסר לאומה-

eladi88

New member
מו

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? שיר בעיפרון מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? משינה - נגעה בשמים תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מסיבת יומולדת של חבר שלי...וטיול לצפון....היה שולטטטטט משהו שהרס לכם את השבוע- עזבו משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- לא יודע.. ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. בא לי לתת
לרן מסר לאומה- שששששששש

must178

New member
הנה לכם

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) - ליד הגורל מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) - Nickelback - Savin' Me תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- - אין לי כח
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- - דיסק: Nickelback - All the right reasons משהו שהרס לכם את השבוע- - רבתי עם ידידה שלי משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- - הסופ"ש
ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. - לשיר, סתם כי בא לי
מסר לאומה- - לחופש אין מחיר, יש לו תאריך

מגיבה מהרלפני שיכבה לי המחשב

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- ליד הגורל מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) - goo goo dolls - iris תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- היה לי שיעור נהיגה ראשון וזה כה כיף לנהוג:) אמממ לא זוכרת עוד חחח.. משהו שהרס לכם את השבוע- לא זוכתר חח דווקא היה שבוע חמוד.. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- מחר שיעור נהיגה שני, רביעי-חמישי טיול, מוצ"ש החגיגית, יום שלישי הופעה של מוש.. ואתם מוזמנים גם לתת
ללירון כפרעליה
לדרוצ' שעברה תיאוריה
לנופר סתם כי בא לי:) מסר לאומה- אם יש לכם מחשב מקולקל- תתקנו אותו מהר. שבוע נפלא שיהיה:)

dani3p

New member
אני!

שיר השבוע של בית הבובות - למעני שיר השבוע לא של בית הבובות - מוניקה סקס - גשם חזק תמונה שראיתי ברשת - משו שעשה לי ת'שבוע - ההופעה!!! גאד אני חייבת עוד אחת בקרוב! משו שהרס לי ת'שבוע - שאני כולי בעצבים בגלל הגיוס ושחברות שלי ביאסו אותי מחכה שיקרה השבוע - גיוס.. ויש מצב לחגיגית (זה השבוע נכון?) אני רוצה לתת
לאלעד כי הוא חמוד, לנופר כי הוא נתן לי, לרן כי הוא כבשה והוא מצחיק אותי ולאיתי כי הוא יצא הכי מותק בארץ אתמול!!

באיחור קל, אבל נוו

ליד הגורל
אני אשתנה-ירמי קפלן
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אל תסתירו מההורים כלום =\
משהו שהרס לכם את השבוע-ממ כלום
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-הופעה של ירמי, ובית הבובות
ואתם מוזמנים גם לתת
לעידני שלי, תודה לך על הכל!!
מסר לאומה-תעשו מה שעושה לכם טוב, בלי לחשוב פעמים!

באיחור כבד.

שיר השבוע של בית הבובות- יש 3- מי אם לא אני, הציורים של יובל, עומד מול ראי. לא של בית הבובות- עד אליך של מוש בן ארי. תמונה ברשת, תסתכלו בצד שמאל. משהו שעשה לי את השבוע- אין כזה. אבל שידרתי והיה נחמד. יש ספר אבל לא זוכרת מה השם שלו
משהו שהרס-
משהו שאתם מחכים לו-
מסר לאומה- LIFE IS SUCKS.

mory89

New member
אני - באיחור קצת רציני..../images/Emo3.gif

חחח יצא לי חרוזז!!
יש מקום
Oasis - Don't Go Away
אממ..זה חלק מהסיפריה שלי, יש לי אוסף פייות.. קבלו
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
טוב, אז יש כמהה.. קודם כל, שעברתי תיאוריה השבוע!!
אממ.. היה לי שיעור נהיגה ראשון, והיה כ"כ כייףף!!
התחלתי לעבוד.. זותומרת.. נסתכל על הצד החיובי.. יש כסףף!!
משהו שהרס לכם את השבוע-
אממ.. שהתחלתי לעבוד.. ושהייתי חולה..
אבל זה עבר!
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-
אממ.. הטיול השנתיי!!! ו.. הופעה של בית הבובות, ושבת אצל שרוני.. שבוע שולט ביותר..
(אה כן, שלא נשכחחח.. ברור שאני אראה את טל בהופעה.. שלזה בכלל אני מחכה כבר הרבה זמן.. (מרוצה טל?!)
ואתם מוזמנים גם לתת
אממ..
למתן, סתם כי הוא חמוד!
למוש, חחח כי הוא מותק, והיתה לי פאדיחה איתו לפני כמה דקות, אז אולי זה יכפר.. ועוד המונהמוןןןן
לכללל הפורום, שאני מאד מאד אוהבת!
מסר לאומה-
"מה נעשה מה נעשה שאני מסטול כזה?!"

למעלה