מומלצי השבוע

Hadardur

New member
עונה? כן! האהאהא

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? האממ...כי אם לא אז בשביל מה? מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? יש 2! בעצם 3! אבל רק אחד בהישג יד שאני ממש ממש יכולה לשמוע והוא של איגי וקסמן-תמיד אוהב תמיד נפגע שיר חזזזזזזזזזזזזזזק תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- האממ.. זה לא ברשימה אבל קבוצת אליצור אשקלון ניצחה פעמיים! כפרעל ידידים שלי האלה... משהו שהרס לכם את השבוע- עזבו זה לא לפורום חחח משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- ההופעה בבארבי למרות שאני משקשקת מפחד ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. אוקיי בוא נתחיל מזה שלכולם מגיע... אבל האמ... הכי הכי?
לשיר כפרעליה... שלא עשתה את המאמצים לראות אותו בב"ש
לרן המסטול שאני שוכחת לומר לו בייביי
לגיל שחזר אלינו אעאעעא

כפרעליך

הכי רציתי לראות אותך בעולםםםם אבל מה זה אפילו הברזתי מביצפר בשביל השיעור המזורגג הזה
ו... ו... חוץ מזה אני אראה אותך בחגיגית ואני אוהבתותך וזהו..

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| עונה ^^

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- שיר בעיפרון מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- איגי וקסמן- תמיד אוהב תמיד נפגע
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- תמונה מהקליפ של איגי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- הגדנ"ע!!! סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- דיסק: פיטר רוט! מעולה! משהו שהרס לכם את השבוע- שחזרתי מהגדנ"ע :X משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- ביום רביעי הצגה ^^ ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. אמממ... אף פעם לא נתנו לי פרח אז מותר לי לתת פרח לעצמי? ;[ מסר לאומה- גדנ"ע זה טוב :X

Hadardur

New member
מאוד שולט! אפילו שולט+ חחח... גמאני

רשמתי אותו בשירשור

mory89

New member
באמת אחד השירים השולטיםם

"..בבית יש אחד ש...תמיד אוהב תמיד נפגעעע" איזה שורה יפהה

.....

ההוא היה מופנה למוריה לעזאזל למה זה לא יוצא לי כמו שאני רוצה חח וזה לדרדר תגידי שאלה לי אליך מצאת בסוף את השיר שאמרת לי?

Hadardur

New member
איזה? פרפקט קיור? של מיי סקונד...?

סופרייז?........ או של האממ... יוסי פרץ?

Lovley bla bla

New member
וסוף סוף.......גם אני עונה :)

וואי איזה כיף זה לחזור לפה אחרי מלא זמן ולמצוא כאלה שאלונים חביבים להעביר תזמן :) מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
למעני מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
עברי לידר-יותר טוב כלום מכמעט משהו שהרס לכם את השבוע
מממ הייתי חולה והיו מבחנים וכאלה.. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-להתחיל לעבוד על הסרט שילי
ואולי אולי והלוואאאאאאאאי החגיגית של ב"ה (חמסה חמסה חמסה
)
ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו-ללירון על הפינה המאמי הזאת ולכל כל כל הפורום כי התגעגעתי אחרי כמה ימים טובים שלא היה לי זמן אפילו לנשום מסר לאומה-יותר טוב כלום מכמעט...

FRD

New member
יא..פעם ראשונה..

שמביאים לי פרח וקיבלתי 3
מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) בית הבובות מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) מאור כהן-דמדומי הערב משהו שהרס לכם את השבוע- הזיזו תטיול השנתי
, הקדימו תמבחן במתמטיקה
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- התכוונתי לחכות לטיול אבל לאאאאא..
ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..
להדרי החמודה..הורסת הקוסקוסים..
לאלעד..היחיד שמתיחס אלי!!
לדני (ראררר
)
לעדן כי היא אמרה שאפחד לא נתן לה..אז הנה
לכל החמודים וחמודות שפה
מסר לאומה-בצק זה טוב..

eladi88

New member
חחחחחחחחחח

וקיבלתי פרח פעמיים.... גם פרח לאלעד... וגם פרח לכל החמודים(אני למי שלא הבין) והחמודות תודה

FRD

New member
../images/Emo6.gif..נו לזה בדיוק התכוונתי..

ואין בעיה

למעלה