אני לא מתעצבן, אבל זה די נמאס כבר
לא אומר שאין אצלנו חראות, את תראי אפילו אותי אומר את זה בהמון מקומות, אבל זה לא אומר שלכו אין חראות באותה מידה, ואפילו את יודעת מה ? אתן עוד יותר אכזריות מכל גבר! יש דברים שנשים יעשו שאף גבר לא יחלום בחיים שלו לעשות לבחורה. אז כן, לנו יש חארות וגם לכן, ושניהם שווים באותה מידה. אתן כל כך שונאות גברים, אז אף אחד לא מכריח אותכן להיות איתם. יש לכן ויברטורים, אחרי הכל אנחנו גם לא שווים כלום בסקס (אתן אוהבות לחזור על זה פעם אחר פעם) ואנחנו לא רגישים מספיק, או רגישים יותר מידי. בקיצור, לא נולד אף גבר שאתן תרצו, כי לראות חרא יותר קל מאשר לראות טוב. וזה שאתן מדגישות פעם אחר פעם אחר פעם שלנו יש חארות, אז אולי קודם תנסו לתקן את עצמכן המושלמות לפני שאתן מתלוננות על אחרים. כי כל הודעה שניה או שלישית פה זה כמה שגברים זה עם חרא, אז הנה ההודעה החדשה: גם אתן! זה נחמד כל ההכללות האלה ? כולם חרא אחד גדול! וזה שמתלוננים על זה, לא ישפר את המצב, אתן לא אומרות מה אתן רוצות, מצפות מאיתנו לקרוא מחשבות, אז תסבלו. מגיע לכן כל מה שאתן מקבלות. במקום לשאול איך לשפר, אתן פה רק מתקיפות את כל הגברים, כאילו ויש פה בת אחת שיצאה עם כל גבר בעולם. מצטער אם אני נשמע תוקפני, אבל זו ההרגשה שאתן נותנות פה עם כל התגובות.