מכיוון שנראה שזו ההודעה הכי

שאלה...

ספרו לי על הפעמים הראשונות שלכם? הנשיקה הראשונה הסקס הראשון וכו? איך היה? איפה? למה? כמה? ומתי?

דנטל

New member
הנשיקה הצרפתית הראשונה

לוותה בשאלה ששאלתי את עצמי - "איכססססססססס, למה הלשון שלו תקועה לי בתוך הפה?". הייתי בת 13. הוא בן 20. זרקתי אותו כי היה טיפש מדי לטעמי. הזיון הראשון היה במקרה. סתם התמזמזנו (אני והחבר הראשון) ערומים והזין מצא את דרכו. לא כאב. לא ירד דם (ממש יכאב וירד דם מהבוטן שהיה לו). לקח שתי שניות. היה מיותר. אחרי זה עוד היינו ביחד ארבע שנים וחצי שבהם צברנו זיונים לא מיותרים בכלל.

אבל.....

13 עם 20..זה שונה..ילדה בחטיבה עם בחור לקראת סוף צבא?? יש הבדל בין זה לבין בחורה בת 22 שיוצאת עם גבר בן 30.. זה לפחות אותה תקופת חיים.. כאילו..אם זה הסתדר סבבה..אבל נראה לי מוזר טיפה...חח.. מה..אני טועה?

את טועה. [לפחות לגביי ולגבי דנטל]

גם אני בגיל 15 יצאתי עם בחור בן 21, אני בחטיבה והוא בצבא. והוא היה האחראי משמרת שלי. ובגיל 17 יצאתי עם בחור בן 25 ואחרי זה עם בחור בן 32. וכמו דנטל, מצאתי אותם טיפשים. חוץ מאת זה בן ה-25. שאומנם הוא היה טיפש אבל חינני

אממ...

גם אני בגיל 16 יצאתי עם בן 24.. אבל זה כבר תיכון.. לא יודעת..גיל 13 נראה לי מוקדם מדי..ממ..בשביל בן 20.. אולי אין כ"כ הבדל בין שני המקרים.. אבל זה מה שנראה לי בכל אופן... טוב..שיהיה... ואישית לי.. זה נגמר אז..לא בגלל שחשבתי שהוא טיפש.. בגלל שהוא יותר מדי רציני בשבילי ובשביל הנסיון שלי בתחום הזה..(;..

דנטל

New member
דווקא מעדיפה צעירים היום

אז לגיל לא היתה משמעות בעיני. יצאתי עם מי שנראה לי אמין. מבחינתי לא היינו חברים. בסך הכל יצאתי איתו לטיולים בירקון ליד הבית. היינו יושבים על הספסל ומדברים. יום אחד כשהייתי אצלו בבית הוא אמר לשותפה שלו שאני החברה שלו. בכלל לא הבנתי את זה ככה קודם. טוב, הפנמתי שכנראה זה מה שאנחנו ואז גם הגיעה הנשיקה הצרפתית שלא היתה מובנת לי ואז הוא גם ביקש מחברה שלי שתתראה איתי פחות בגלל שזה מוריד מכמות הזמן שלו איתי ואני מרגע לרגע לא רציתי אותו יותר. ואז אמרתי לו שאני טסה לפריז ואני אראה את המונה ליזה והוא בכלל לא ידע מה זה. פה כבר לא רציתי אותו רשמית. לא היה נעים לי לזרוק אותו. הייתי ביישנית. התחלתי לצאת עם מישהו אחר במקביל. הבחור החדש היה בן 16 והיה מקסים וחכם ומדהים והיה אחלה. יום אחד, גילו להם את זה. הם נפגשו לשיחה והחליטו שהמבוגר ישאר איתי כי הוא היה קודם ובגלל שבן-הדוד של הצעיר נפטר והוא היה צריך להיות עם המשפחה ולא היה לו זמן אלי. חטפתי חום. הם לרגע לא חשבו לשאול אותי את מי אני מעדיפה. הם בחרו לפי ותק. הם בחרו את הלא נכון. המזל היה שאני טסתי לחו"ל לחודש והוא בדיוק עבר מהשכונה שלי, כך שאולי בזמן הזה הוא הבין שזה לא לעניין והקשר נותק.

Sefy

New member
ויש הרבה מאד נשים שזה יעזור להן גם!

כמו שאתן משמיצות פה את הגברים, אפשר לומר את אותו הדבר על הנשים, רק כי לכן יש ניסיון גרוע עם גברים, אפשר לראות את כמות הגברים שיש להם ניסיון גרוע עם נשים.

Sefy

New member
אני לא מתעצבן, אבל זה די נמאס כבר

לא אומר שאין אצלנו חראות, את תראי אפילו אותי אומר את זה בהמון מקומות, אבל זה לא אומר שלכו אין חראות באותה מידה, ואפילו את יודעת מה ? אתן עוד יותר אכזריות מכל גבר! יש דברים שנשים יעשו שאף גבר לא יחלום בחיים שלו לעשות לבחורה. אז כן, לנו יש חארות וגם לכן, ושניהם שווים באותה מידה. אתן כל כך שונאות גברים, אז אף אחד לא מכריח אותכן להיות איתם. יש לכן ויברטורים, אחרי הכל אנחנו גם לא שווים כלום בסקס (אתן אוהבות לחזור על זה פעם אחר פעם) ואנחנו לא רגישים מספיק, או רגישים יותר מידי. בקיצור, לא נולד אף גבר שאתן תרצו, כי לראות חרא יותר קל מאשר לראות טוב. וזה שאתן מדגישות פעם אחר פעם אחר פעם שלנו יש חארות, אז אולי קודם תנסו לתקן את עצמכן המושלמות לפני שאתן מתלוננות על אחרים. כי כל הודעה שניה או שלישית פה זה כמה שגברים זה עם חרא, אז הנה ההודעה החדשה: גם אתן! זה נחמד כל ההכללות האלה ? כולם חרא אחד גדול! וזה שמתלוננים על זה, לא ישפר את המצב, אתן לא אומרות מה אתן רוצות, מצפות מאיתנו לקרוא מחשבות, אז תסבלו. מגיע לכן כל מה שאתן מקבלות. במקום לשאול איך לשפר, אתן פה רק מתקיפות את כל הגברים, כאילו ויש פה בת אחת שיצאה עם כל גבר בעולם. מצטער אם אני נשמע תוקפני, אבל זו ההרגשה שאתן נותנות פה עם כל התגובות.

ספי, ספי, ספי, הרגע.

[אזהרה - ההודעה קצת הומוריסטית וקצת דפוקה וקצת מוגזמת] קודם כל אצל כולנו יש חראות, אקסיומה [כי אני החלטתי
]. דבר שני, מה תמצא יותר, נשים שבוכות על גברים או להיפך? אז נכון, יכול להיות ששני המינים סובלים בצורה שווה, אבל לפחות אצלנו יש יותר את האומץ להתלונן! ולעומת מה שאמרת לי שאחת ההודעות, גבר שיפגע מאשה בצורה דרסטית, באמת 'קולקל' להרבה נשים [בהמון מקרים, לא בכולם], לעומת זאת, אשה תמיד תאמין שיכול להיות אחד יותר טוב [מה שלא נכון
]. נכון, יש אלפי נשים שיעשו דברים שגברים לא יחלמו עליהם אז זה רק בגלל שאנחנו יותר חכמות ויותר מקוריות.. פשוט, אשה יותר מדברת על הפגיעה עצמה. כך שהפגיעה מתעצמת לה במוח, לעומת הגבר. אני אמרתי שאני שונאת גברים? אני כל יום יוצאת עם אחר, איך אני יכולה לשנוא אתכם? וחוץ מזה, חיי הסקס שלי גם ככה לא משהו אז לא לזרות מלח על הפצעים! יכול להיות שלא נולד הגבר שאנחנו נרצה, אבל אנחנו מלאות תקווה שמישהי תביא אותו לעולם במהרה.. לא כולן מתלוננות על גברים. שים
סביבך, יש המון שדווקא מנסות להבין [רק אל תסתכל עליי כי אותי זה ממש לא מעניין]. וחוץ מזה, אם כולנו חרא אחד גדול, זה מסביר למה אתמול נדבק אליי זבוב נודניק.

Sefy

New member
גברים בוכים גם...

פשוט הם עושים את זה לבד בלי שיראו, כי ככה החברה חינכה אותם, שאסור להם לבכות. ועם כל הפמיניסטיות שמסרסות את הגברים ונשים שצועקות שגברים רחוק מלהיות רגישים. גברים כבר לא יודעים מה לעשות עם עצמם מכל הבילבול ביצים הזה וחוסר החלטיות שקיים עכשיו. אז מה ההבדל בין אישה שנפגעה לגבר שנפגע ? שאתן מברברות את השכל כמו שאת אמרת, על הפגיעה עצמה ואיך כל הגברים בעולם חרא מיובש. לעומת גבר שינסה, אבל לא יצליח [כי אם אתן לא יודעות מה אתן רוצות, אנחנו בטח לא
] וזה למה יש יותר סיכוי להבין אותנו, מאשר אותכן. וזה שאתן אכזריות יותר, לא אומר שאתן חכמות יותר, רק מגעילות יותר ויותר אכזריות. אין שום מקוריות בדרך שלכן, אתן צפויות מראש. אבל בגלל שמאזשהי סיבה לא הגיונית, להרבה גברים דווקא יש הערכה גבוהה כלפי נשים, וזה למה כאשר הם נפגעים הם נהרסים באופן יסודי. שלא כמו רובכן שפשוט קופצות הלאה כי זה לא מזיז לכן יותר מידי. וזה שאת יוצאת כל יום עם גבר אחר, לא אומר שאת אוהבת אותם, הם סה"כ כלים לשימוש ולא יותר מזה. ואל תשווי את חיי הסקס שלך לשלי, או בעצם תשווי כי אז תרגישי הרבה יותר טוב
כן, לא כולן, אבל בדיוק באותה מידה לא כל הגברים הם חארות כמו שרובכן פה מדגישות פעם אחר פעם. ומכיוון שאתן אלו שיולדות ומגדלות, אז כל האשמה על זה שאין גבר שאתן רוצות, באשמתכן

זו הנקודה בדיוק.

אתה אולי מוצא אותי אחת מהבחורות שאת המתאר שכן אני בוגדת ואני זורקת ואני מחליפה גברים כמו גרביים, אז זה לא מאכזריות, זה מחסך ילדות.. נכון, קים חוסר החלטיות אבל הוא השתלט גם על המאחז שלנו. כולנו חיים בבלבול ולא יודעים כבר מה המצד השני רוצה. במקרה שלכם זה מתבטא ברגישות, כאחד הדברים, ואצלינו בין היצר שהוזכר השבוע היה את נושא הנשים שמתחילות - יש גבר שימצא את זה החלטי, 'אמיץ', מעורר הערצה ויש גבר שימצא את זה זול ומאיים. הנקודה היא שזה לא אמור לעניין אף אחד, יש כמה אקסיומות מאוד כלליות והשאר זה כל אדם לעצמו. יש המון נשים שיש להן הערכה כלפי גברים ויש גברים שיש להם הערכה כלפי נשים. כמו שיש חרא, יש גם כמה מדהימים ומדהימות. תתפלא. ספי, אם הייתי פועלת על פי דפוסי התנהגות של רבים וטובים שאני רואה בפורום זה והשכן [שלי!
], מצבי היום על הפנים. כי אם הייתי רגישה לכל פגיעה של גבר, הייתי מתאבדת. אז גם אני יכולה לבכות כמו הרבה אנשים [לאו דווקא פה] על איזה פליצה שהכרתי במועדון לפני שנתיים, אמר שיתקשר כשיתקנו לו את הפלאפון ומאז סלקום הזונות לא מתייחסים אליו. כמובן, הכל אשמת סלקום ואלוהים אבל לא אשמתך שאת סתם סתומה שלא מבינה שהוא סתם התחיל איתך ואת לא ממש מעניין לו את השערות על הבוהן. אבל זה לא שווה את זה. לא שווה לבכות על ולהיפגע מכל גבר בפרט או מכל בן אדם בכלל, ועוברים הלאה. אז אני עושה את זה מהר יותר, זה אומר שאני חסרת רגישות ושזה לא מזיז לי? תחדש לי, הגברים שלי הם כלי לאיזה שימוש? סקס אין לי ולנקות הם לא יודעים. ואל תשכח שיש גם אבא בסיפור, ובמקרה שלי זה מצויין להזכיר את זה. כי את האשמה על הגידול המדהים שלי, אפשר לתלות על האבא היפה שלי.

Sefy

New member
לפחות עכשיו אנחנו מתקדמים!

אמרת שיש כמה מדהימים! זה כבר אומר שלא כולם חארות כמו שטענתן קודם לכן, אולי אני סוף סוף מגיע עם היד לתוך הלב אחרי חדירה ארוכה דרך האף ומעיים וכל הכליות מסביב אצלכן
אם שמת לב בבלוג שלי, רק פעם אחת חשפתי רגשות שלי כלפי האקסית, אז הנה, אפילו שהייתי שבר כלי למשך חצי שנה ומאז אני לא נפתח לשום בת יותר, אני לא כועס עליה. כי אני יודע שהיא עשתה מה שהיא חשבה לנכון. אני לא מדבר בשום פורום על כל הבנות שפגעו בי מתקופת יסודי ועד תיכון ועד לפי ה-Xית. לא, זה לא שווה להפגע מכל אדם שפוגשים, אבל כבר די נמאס לשמוע שאתן פשוט קוטלות את כל הגברים על סמך אלו שפגשתן, כי אם פגשתן כל כך הרבה דפוקים, אז אולי משהו בבחירה שלכן דפוק דווקא ? למה למשל כל בחורה מנסה באיזושהי צורה, לשנות את הגבר ? קודם אומרת שהוא כל מה שהיא חיפשה ואחר כך משנה אותו בצורה כזו, שאפילו להסתרק הוא עושה בצורה שונה, ואז טוענת שהוא לא מי שהיא הכירה בהתחלה!
אני לא יכול לומר לכולם פה לאיזה שימוש הגברים שלך! אני אהיה מובך יותר ממך! להתנהג יפה!

הבעיה שלי היא,

שאת המדהימים אני לא ממש רוצה. חדירה זה כבר טוב, כל שאר המשפט לא מעניין.
אתה לא כועס עליה שהיא דפקה אותך לבחורות אחרות? ולמה אתה לא נפתח לשום בת? כי גם אתה מכליל שכולן אותו הדבר. אני מודה שמשהו בבחירה שלי דפוק. ואולי זה לא כל כך דפוק כי הנקודה היא זו בדיוק - אני בוחרת אותם. אתה בעצמך אמרת שאנחנו אשמות בגברים החראות, שכן אנחנו הבאנו אותם לעולם, אי לכך ובהתאם לזאת, אנחנו מנסות לשנות את הגבר שאיתנו כי אולי ככה נכפר על חינוך כושל של הילדים שלנו...

Sefy

New member
היא אומנם פגעה בי...

אבל אני לא נפתח לשום בת עכשיו מכיוון שאני מתכנן לעזוב את הארץ, אז אין לי שום סיבה להתחיל מערכת יחסים בארץ. אז את טועה [כרגיל
] בזה שאני מכליל. ועכשיו גם יש לנו מה שנקרא אוקסימורון
אתן הבאתן אותנו לעולם, אתן אשמות בגידול שלנו, ואחר כך אתן אשמות על מה שאתן עושות לנו, מכאן נובע, הכל באשמתכן

אני לעולם לא טועה.

אתה כתבת את זה שאתה לא נפתח יותר כהמשך ישיר ומקושר לזו שפגעה בך. אז יכול להיות שיש עוד סיבות אבל זו הראשית. ברור שהכל באשמתינו, מעולם לא הכחשנו. כוחינו בדפיקותינו!

Sefy

New member
ככה את הבנת את זה ../images/Emo3.gif

אחרי האקסית שלי, כבר הבנתי שאין לי מה לחפש חברה בארץ, אז פשוט לא מחפש יותר, כי אין לי שום חשק להפתח לבחורה נוספת ולהפגע או לפגוע כאשר אני יודע מראש שאני לא נשאר בארץ. ומכאן נובע שאת קפצת למסקנה מוטעית על סמך חצי מידע ולא שאלת למידע מלא, שזה דבר ידוע אצלכן, קודם קופצות למסקנות לפני בירור עובדות
ואין, פשוט אין על איך שאתן דופקות אותנו! יאממי!!

למעלה