מכיוון שנראה שזו ההודעה הכי

ספי, צר לי לבשר לך אבל או שאתה לא

מודע לעניין או שאתה משקר לי [ועדיף לך להיות לא מודע, כי אני הופכת אלימה כשמשקרים לי
]. אתה כתבצת עכשיו שאחרי האקסית הבנת שאין לך מה לחפש חברה בארץ. עכשיו, אני יודעת שהאקסית לא היה מישראל אבל הרצון לברוח בא עקב הפרידה.

Sefy

New member
אחד, אני אף פעם לא משקר!

שתיים, אני לא סובל שמאשימים אותי בשקרים כשלא יודעים את כל הפרטים! שלוש, אם היית קוראת הודעות שלי מהעבר היית יודעת שמגיל 8 רציתי לעזוב! אז הרצון שלי לעזוב היה הרבה הרבה לפני האקסית! פעם זה היה אפילו לכיוון ארה"ב או קנדה, אבל אחרי שביקרתי באוסטרליה, העדפתי לעזוב לשם! ולפני האקסית! חיפשתי חברה בארץ! אחריה כבר הבנתי שאין לי מה לחפש פה. כך שקפצת למסקנה מוטעת על סמך זה שלא טרחת להכיר אותי יותר טוב

ספי, אני לא שופטת אותך, אתה

סתם מתפרץ ומתעצבן לשווה. לי, אישית, זה ממש לא משנה מדוע אתה רוצה לעזוב את הארץ ומי אני שאמנע זאת ממך. אבל גם למילים יש כוח וסדר המשפטים שלך מעיד אחרת ממה שאתה אומר או שאולי יש לי חסך בהבנת הנקרא.

Sefy

New member
לא חסך בהבנת הנקרא אלה חסך במידע!

את שפטת אותי בתור שקרן בלי לדעת את כל הפרטים. ולא טרחת לבדוק את הכל לפני שהחלטת שאולי אני משקר. כי זה עובדה ידוע לכל אדם שמכיר אותי טוב, שאני מגיל 8 רציתי לעזוב את הארץ. כך שזה ממש לא היה יכול להיות בגלל האקסית שלי. אבל בזכות הביקור שלי לאוסטרליה, פשוט הבנתי גם למה אני כ"כ רוצה לעזוב. וסדר המשפטים שלי הוא בסדר גמור, את פשוט התפרצת למסקנה בלי לשאול שאלות נוספות שהיו יכולות לסדר את העניין בקלות. ובזה נגמר הסיפור על החיים הפרטיים שלי וסיבות מאחורי המעשים שלי. זה לא קשור לדיון פה בכלל. והתאכזבתי מזה ששפטת אותי בתור שקרן לפני שביררת את כל הפרטים מאחורי הסיבות. ממך, התאכזבתי.

ספי, אני לא חשבתי שאתה משקר לי

[ההודעה נכתבה כעקיצה], ואתה גם לא ממש חייב לי כלום ובוא נסיים את הדיון המדרדר מרגע לרגע פה.

Sefy

New member
אני דפוק, אני מהגברים הרגישים

ואם יש משהו שאני מאד רגיש אליו, זה שמאשימים אותי כשקרן. כך שהעקיצה לא הייתה במקום ומאד פגעה. במיוחד כשזה נוגע למשהו אישי. וחשבתי שהבנת את זה

Sefy

New member
תודה ../images/Emo24.gif

זה רק בגלל שאני מעריך אותך, אני אשכח מזה עכשיו בכלל.

qt1

New member
Sefy,בכל כלל יש יוצאים מן הכלל

וגם יוצאות. זה שאתה לא נפתח לשום בת יותר מאז סיום הקשר שלך , מעיד על כך שלא התגברת עדיין על הקשר גם אם אתה לא כועס עליה כדבריך. תן לזמן זמן... רוב רובם של הגברים שאני מכירה , כן מעבירים ביקורת על הנשים בעקבות קשרים שהיו להם ואשר מהם הם נפגעו אבל יש גם יוצאים מן הכלל... הדברים שכתבת על בחירה דפוקה נכונים לטעמי וגם על הקטע הזה של לנסות לשנות גבר וכאן אני אקח את הדברים רחוק יותר - זוג שמתגרש לדוגמא , הרי מדובר ב 2 אנשים שלא הסתדרו , כל אחד מהם יקח גם את השגיאות שלו מהזוגיות ה 1 לתוך הזוגיות ה 2 ! כך שאתה מבין שזה מעין מעגל קסמים מטורף שאם לא הולכים לטפל בעצמנו אצל איזה שרינק טוב אנחנו בדיפ שיט! ככה אני רואה את הדברים וחייבת להודות שעל-אף גילך הצעיר יחסית לשלי לפחות , אני מופתעת פעם אחר פעם מתגובותיך הנבונות.(שזו סתם התחנפות שמגיעה לך
) ביי

Sefy

New member
חבל שלא חיכית לתגובה שלי ../images/Emo8.gif

היית מבינה למה אני מתוך בחירה לא נפתח לאף בת כרגע, אבל תודה על המחמאה וההתחנפות

ysph

New member
גברים ויין

נכון מאוד יין אם הזמן באיכסון לא נכון הופך לחומץ בן יין

גברברת

New member
../images/Emo187.gif מכיוון שנראה שזו ההודעה הכי