זה מCB?!
א אמבריי לנצח New member 10/1/11 #22 עכשיו תתחילי לנחש את כל השירים? ../images/Emo3.gif סתם, ובכן זה לא CB, אבל מעתה ואילך צריך גם לנמק ובנימה זו, למה חשבת שזה CB?
עכשיו תתחילי לנחש את כל השירים? ../images/Emo3.gif סתם, ובכן זה לא CB, אבל מעתה ואילך צריך גם לנמק ובנימה זו, למה חשבת שזה CB?
C Chrismakkah convert New member 10/1/11 #23 כי זה השיר שהכי פחות שמעתי מכל שירי קין, ואני הכי פחות מכירה את המילים
א אמבריי לנצח New member 10/1/11 #24 טוב ../images/Emo3.gif בכל מקרה לא מספיק לנחש את השיר, צריך את השורה דבר ראשון אז יאללה מה קורה
א אמבריי לנצח New member 12/1/11 #29 ../images/Emo27.gif לא אבל קבל 5 נקודות על הניחוש... (סוף סוף מישהו מעז ) אני מחדדת את הרמז: תחשבו מה האיש בתמונה רוצה\צריך לעשות
../images/Emo27.gif לא אבל קבל 5 נקודות על הניחוש... (סוף סוף מישהו מעז ) אני מחדדת את הרמז: תחשבו מה האיש בתמונה רוצה\צריך לעשות
א אמבריי לנצח New member 12/1/11 #31 ../images/Emo2.gif טו-אוב אבל זה לא זה אחלה ניחושים אגב שניהם באמת מתאימים. בכל מקרה, תחשוב יותר על הפעילות הספיציפית שהוא צריך לבצע...
../images/Emo2.gif טו-אוב אבל זה לא זה אחלה ניחושים אגב שניהם באמת מתאימים. בכל מקרה, תחשוב יותר על הפעילות הספיציפית שהוא צריך לבצע...
C Chrismakkah convert New member 12/1/11 #32 את לא עוזרת לי!!!!! ידעתי את כל זה כבר!! אבל לא עולה לי שורה בראש ואין לי כוח עכשיו לחפש בכל השירים
א אמבריי לנצח New member 12/1/11 #33 אל תחפשי!!! רק תחשבי מה הפעולה שהוא צריך לעשות!!!! מה צריך לעשות שם??
I isrmnhr New member 12/1/11 #28 עוד אחד זה דווקא נראה לי די מתאים: Is it any wonder I don't know what's right?