כן יפה ומתאים
B Black Dark Fairy New member 8/1/06 #62 התמונה שלי..קצת באיחור.. אח שלי אומר שזה מגניב http://img436.imageshack.us/img436/6748/2712ct.jpg
K keisamit New member 8/1/06 #63 אמנם ראשון הוא עוד שעתיים..../images/Emo187.gif הנה. שיהיה. יש לי מצח ענק, אני יודעת. אבל יש לי TC. ננה בננה.
אמנם ראשון הוא עוד שעתיים..../images/Emo187.gif הנה. שיהיה. יש לי מצח ענק, אני יודעת. אבל יש לי TC. ננה בננה.
K keisamit New member 8/1/06 #65 מחשב כסיל. העיקר קיבלתי ../images/Emo187.gif הודעה שהדף לא נמצא, ושההודעה לא נשלחה. -__-"
K keisamit New member 8/1/06 #64 אמנם ראשון זה עוד שעתיים...../images/Emo187.gif הנה. בשעת לילה, לא שיחקתי בפקאצה ומרחתי עלי טונה איפור. וכן, אני יודעת שיש לי מצח ענק. ואת TC. ננה בננה. אוע, קרן, אני יכולה להכין את הוולפייפר...
אמנם ראשון זה עוד שעתיים...../images/Emo187.gif הנה. בשעת לילה, לא שיחקתי בפקאצה ומרחתי עלי טונה איפור. וכן, אני יודעת שיש לי מצח ענק. ואת TC. ננה בננה. אוע, קרן, אני יכולה להכין את הוולפייפר...
ק קרניjack New member 8/1/06 #67 בכיף תכיני! כמה שיותר אנשים יכינו אז נבחר את ההכי יפה, מי ששם לב בדף הראשי של הפורום שמתי את הוולפייפר שעומר הכין. ומה זה TC?
בכיף תכיני! כמה שיותר אנשים יכינו אז נבחר את ההכי יפה, מי ששם לב בדף הראשי של הפורום שמתי את הוולפייפר שעומר הכין. ומה זה TC?