סטטיסטיקות!

NoAmItA ChAn

New member
תודה רבה לכולם! ../images/Emo23.gif

שם: נעם! גיל: 18 D: מיקום: ת"א <: שיר החודש: וואי, היו כל כך הרבה! בעיקר של מכ"ר <: אמן החודש: MCR!!! ונכון לעכשיו גם אפוקליפטיקה, קצת 30סטמ וקצת פראמור. תוכנית החודש: המורדים, על טבעי, האוס, האח הגדול, היפה והחנון, ארץ נהדרת, אמריקן איידול, אחת שיודעת.. וזהו נראה לי D: סרט החודש: היו הרבה! אבל נכון לעכשיו "האביר האפל". התחדשות החודש: רישיוןןןןןןןןןן!!! כן, עברתי שלשום טסט! אז זה דבר ראשון <: המממ.. קיבלתי אתמול מסבתא שלי שרשרת מקסימה מזהב ויהלומים לכבוד יומולדת +גיוס+רישיון, חברה של סבתא שלי קנתה לי לגיוס ולטסט כרטיס לקנות בסטימצקי, המממ... קניתי לעצמי ספר שאני קוראת עכשיו.. וזהו נראה לי ם: דבר טוב שקרה החודש: המון, אבל בעיקר שעברתי טסט 2?<^%###$^ דבר רע שקרה החודש: סוף החופש שלי. הגיע הזמן להתגייס >: משהו להוסיף: אני ממש אתגעגע ;_;

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאההההה ביתתתתת!!!!!!!!!!!111

סוףסוף *_* ובסוף את מתגייסת באמת למודיעין? :0 ואיך את יודעת שאת בטוח בבסיס סגור? אהה טוב טוב נדבר על הכל כבר מחר. שם: עטר גיל: ... עוד מעט 19? זה לא יכול להיות. 0.0; מיקום: ת"א/י-ם [בסיס בי-ם, עושה 11/3 אז אני בעיקר בבסיס חח אז די מחשיבה את זה] שיר החודש: אהה 0.0; אמן החודש: סופר ג'וניור, אבל זה סתם כי אין לי כוח לחפור. היו מליון. >_>; תוכנית החודש: אהה... אחים ואחיות! שנות השבעים! ד"ר הו (ז"א לא בדיוק, נו, רק הספיישל קריסמס שראיתי בדיליי~) ולא זוכרת מה עוד O: אה כן, טין מאן~~ סרט החודש: התייר! התחדשות החודש: אהה.... דבר טוב שקרה החודש: אהה... היו הרבה~ דבר רע שקרה החודש: צבא? משהו להוסיף: אההה

Rose131

New member
עוד אחת עוזבת../images/Emo2.gif

שם: נועה גיל: 19 מיקום: ירושלים\אשקלון שיר החודש: ילדי הירח- שלמה יידוב אמן החודש: דווקא הרבה MCR למרבה הפלא
תוכנית החודש: אבודים סרט החודש: אההההה. התחדשות החודש: מגפיים:) דבר טוב שקרה החודש: הילדים במועדונית סיימו את המשחק שאני עובדת עליו מאז כיתה ג'!:ם דבר רע שקרה החודש: אמבוש בחמישי בערב שיסתיים במשפט ביום ראשון:X משהו להוסיף: כלוםכלום

למעלה