סקר אתרי הכרויות

MaYcHuK

New member
שמתם לב שאף אחד לא ענה על הסקר?

אני אתחיל אולי אתן השראה לענות:
רשום לאתרי הכרויות? כן
לאיזה מהם ? כבר לא זוכרת את השמות : LOVELY, שייבה, ZOOGY והיד עוד נטויה.
יצא לך משם משהו? יצאו דייטים ולפי זכרוני כלום לא יצא < ולא הרבה דייטים>
כמה פעמים בשבוע אתה נכנס לאתר? יש פעמים שבקושי ויש פעמים שכל יום.
שולח הודעות או רק מקבל ועונה? שלחתי כמה פעמים ולרוב רק מקבלת.
יש לך מנוי? אין לי מנוי.
מה אתה עושה כשאתה מקבל פניה מבחורה אתה לא מעוניין בה? לרוב עונה לא תודה , לפעמים חוסמת ומתעלמת.
על איזה דברים אתה מסתכל בכרטיס הכרויות? גיל, מקום מגורים, עיסוק, תמונה , והקשקושים "על עצמי" < לא ע"פ הסדר הזה >
עוד מילה על הנושא: שוק בשר לצערי, כבר לא מחפשים הכרויות רציניות אלא סטוצים לרוב, נכנסים כדי להעביר את הזמן וחבל .

MaYcHuK

New member
נסיך קשקושים לא במלוא מובן המילה

לעיתים קשקושים לעיתים רצינות. הכי חשוב כשאני מדברת עם הבן אדם אני שואלת הכול מחדש ולא מסתמכת על הכרטיס באתר.

רחלי228

New member
אתרי היכרויות

רשום לאתרי הכרויות - כן לאיזה מהם - קופידון, look 4love, שייבה. יצא לך משם משהו - כן כמה פעמים בשבוע אתה נכנס לאתר - מתי שממש משעמם לי (וזה פעם בכמ ימים) שולח הודעות או רק מקבל ועונה- גם וגם יש לך מנוי - לא מה אתה עושה כשאתה מקבל פניה מבחורה אתה לא מעוניין בה - אומרת-לא תודה על איזה דברים אתה מסתכל בכרטיס הכרויות- גיל, סטטוס, כל פרט חשוב. מתי יצאת לאחרונה לדייט שהכרת באתר - לפני כשלוש שנים. איך היה - היה מופלא. התפתחה מערכת יחסים ארוכה. עוד מילה על הנושא- זה חביב ולא יותר.

סקר, סקר תרדוף

רשום לאתרי הכרויות - כן לאיזה מהם - קופיד, ג'יי, ובליינד דייט יצא לך משם משהו - הרבה משהוים: סיפורים, חוויות, הכרויות, אכזבות וכו'. כמה פעמים בשבוע אתה נכנס לאתר - לפעמים כל יום לפעמים אחת לכמה חודשים. תלוי במוזה ובתקופה. שולח הודעות או רק מקבל ועונה - לפעמים רק בוהה במסך, לפעמים גם שולחת. שוב תלוי בוזה ובתקופה. יש לך מנוי - היה. מה אתה עושה כשאתה מקבל פניה מבחורה אתה לא מעוניין בה - לפעמים עונה לפעמים מוחקת. תלוי בתוכן ומה סיבת חוסר הענין שלי. על איזה דברים אתה מסתכל בכרטיס הכרויות - גיל, מקום מגורים, תיאור חיצוני, תעסוקה ותמונה. מרפרת על השאר. לא באמת מאמינה גדולה בכרטיסים האלו ובמה שנכתב שם. מתי יצאת לאחרונה לדייט שהכרת באתר - שנים שלא יצאתי. הדייטים שהיו לי לאחרונה היו לא מאתרי הכרויות, ותקופה ארוכה לא G"סקתי בתחום" בכלל. איך היה - לא זוכרת איך הפגישות מאתרי הכרויות, למעשה אני די נמנעת מהסיטואציה. אבל ללא ספק אפשר למלא ספר מהסיפורים שכן זכורים לי חחחחחחח. עוד מילה על הנושא - מילים, מילים, מילים.... סורי שהתפרעתי לך קצת בעץ

no 33

New member
גם אני מתנצל על

התקפת הזעם שלי אבל הסקר הזה נראה כאילו שמישהו שילם על זה

גלית35

New member
אז ככה../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

רשום לאתרי הכרויות?
אכן כן לאיזה מהם?
ג'י דייט, קופידון,לוק4לאב,דייט יצא לך משם משהו
פגישות עיוורות כמה פעמים בשבוע אתה נכנס לאתר?
ל2 מהם כל יום כי הם חינם שולח הודעות או רק מקבל ועונה
גם וגם יש לך מנוי
לא מה אתה עושה כשאתה מקבל פניה מבחורה אתה לא מעוניין בה
גם אם זה ילד בן 28 אני עונה שלא מתאים על איזה דברים אתה מסתכל בכרטיס הכרויות
על הכל כולל האותיות הקטנות מתי יצאת לאחרונה לדייט שהכרת באתר
אוגוסט איך היה
עוד מילה על הנושא
אחלה שאלון

הנה זה הגיע.. ../images/Emo13.gif

רשום לאתרי הכרויות\
לאיזה מהם\ DATE, LOVELY יצא לך משם משהו\ דייט במיאמי..ועוד דייט שהיה כישלון טואטאלי. כמה פעמים בשבוע אתה נכנס לאתר\ לרוב בימי שישי שולח הודעות או רק מקבל ועונה\ שולחת ועונה לפי העיניין. יש לך מנוי\ כן מה אתה עושה כשאתה מקבל פניה מבחור שאין לך בו עיניין\ לא מגיבה. על איזה דברים אתה מסתכל בכרטיס הכרויות\ מראה, גובה, מיקום, סטטוס. מתי יצאת לאחרונה לדייט שהכרת באתר\ לפניי שנה וחצי. איך היה\ מדהיםםםםםםםםםםםםם עוד מילה על הנושא\ חזרתי לפניי שבוע, חידשתי מנוי, עד כה, לא "מזהיר"

גלי 1970

New member
../images/Emo13.gif

רשום לאתרי הכרויות
כן לאיזה מהם
דייט,ג'יי-דייט, קופידון יצא לך משם משהו
כן כמה פעמים בשבוע אתה נכנס לאתר
כל יום שולח הודעות או רק מקבל ועונה|? |לא,רק מקבלת,ולפעמים עונה יש לך מנוי
לא מה אתה עושה כשאתה מקבל פניה מבחורה אתה לא מעוניין בה
לא עונה על איזה דברים אתה מסתכל בכרטיס הכרויות
תמונה,סטטוס,גובה מתי יצאת לאחרונה לדייט שהכרת באתר
חודש איך היה
נחמד עוד מילה על הנושא

תשובות

רשום לאתרי הכרויות - כן לאיזה מהם - look4love , עוד כמה שאלהם אני כמעט ולא נכנס. יצא לך משם משהו - כן כמה פעמים בשבוע אתה נכנס לאתר - כל כמה ימים שולח הודעות או רק מקבל ועונה - גם עונה וגם שולח יש לך מנוי - לא מה אתה עושה כשאתה מקבל פניה מבחורה אתה לא מעוניין בה - עונה שאני לא מעוניין ומאחל לה בהצלחה. על איזה דברים אתה מסתכל בכרטיס הכרויות - על מבנה גוף ,צבע עיניים, אם יש תמונה ( חשוב לי מאד ), תכונות .. אהבת כלבים ועישון. מתי יצאת לאחרונה לדייט שהכרת באתר - לפני כמה חודשים טובים. איך היה - מניח את הדעת. עוד מילה על הנושא - כל דרך היא דרך, בכל מקום אפשר להכיר .

nati1973

New member
תשובות

רשומה לאתרי הכרויות ג'דט, קופידון, בליינד דייט, יצא לי מהם משהו - כן הכרתי דווקא מישהו מהאתר יצאנו תקופה קבענו תאריך לחתונה רק שבסוף ביטלתי אותה. בוא נאמר שיש דייטים רובם לא מוצלחים כי האתרים האלו הפכו להיות שוק בשר אבל יצאו דייטים של הכרות לתקופה קצרה. בכרטיס אני מסתכלת על הכול כי גם הדברים הקטנים חשובים וקובעים. בוא נאמר שזו עוד דרך להכיר ולא צריך לפסול היום אחרי הגבר האחרון שהיה לי כתוצאה מההכרות באתר והקשר הרציני הפכתי להיות יותר בררנית מפעם וגם דברים השתנו אבל לא פוסלת.

סקר מין הצמח קובע../images/Emo88.gif

רשום לאתרי הכרויות - כן. לאיזה מהם (יש כאלה שכבר לא בודקת אבל עדיין רשומה) לא זוכרת שמות. מקבלת עידכונים במייל כשיש התאמות ופניות. יצא לך משם משהו - כן, כאב ראש אחד גדול
כמה פעמים בשבוע אתה נכנס לאתר - עד 3 פעמים, בהתאם לפניות שמקבלת במייל. שולח הודעות או רק מקבל ועונה - כשנתקלת בפרופיל או תמונה שחבל על הזמן לא מצליחה לעצור את עצמי ושולחת איזה מסר כתגובה על מה שראיתי או קראתי. יש לך מנוי - לא, לא שווה את הכסף לדעתי. למרות שלפעמים יש כאלה שרוצה לקרוא מה כתבו לי או לכתוב להם ואז מקבלת את ההודעה "תעשה מנוי תוכל לקרוא/לכתוב" ואז לרגע מצטערת שאין לי מנוי. אבל זה עובר לי.
מה אתה עושה כשאתה מקבל פניה מבחורה אתה לא מעוניין בה - בחור שאני לא מעוניינת, זה שתי אפשרויות: אם הוא השקיע וכתב משהו מקורי אני אגיב לו בשיא הכנות ואגיד לו שהוא לא הטעם שלי. אם הפנייה היא "תכתבי לי" או משהו פשוט וחסר השקעה אני פשוט אתעלם, מוחקת את הכרטיס והפנייה וממשיכה הלאה. על איזה דברים אתה מסתכל בכרטיס הכרויות - שהבחור יהיה בטווח הגילאים הרצוי, פנוי (לא פרוד, לא נשוי אלא רווק או גרוש), לא מעשן!!!!! רצוי שיהיה חילוני ואחרי כל זה גם בודקת אם יש תמונה, זה עוזר לי לסנן. מתי יצאת לאחרונה לדייט שהכרת באתר - כבר כמה חודשים. לקחתי לי הפסקה. איך היה - לא זוכרת. יכולתי להיות שפשוט מנסה להדחיק את זה מהזיכרון. עוד מילה על הנושא - בחורים, תתחילו לשים תמונות בכרטיסים שלכם ואם כתוב בכרטיס שלי לא עונה למעשנים ונשואים, אל תצפו שאני יענה לכם.

למעלה