סקר קטן

Sahar 11

New member
../images/Emo187.gifסקר קטן../images/Emo28.gif

עכשיו שנגמרה העונה תגידו אתם את מי הייתם משאירים לשלישיה הסופית, מי מקום שלישי, שני והמנצחת
עכשיו בקשה
אל תכתבו רק את הבנות תחשבו אם הן היו עושות את המשימות שהיו היום בפרק במה כל אחת לא הייתה מצליחה לדעתכם... קיצר תנמקו

Fergie7

New member
נימוקים ../images/Emo3.gif

מקום שלישי- קינייה. קינייה נורא מתנאשת, וחושבת שהיא הכי טובה והכל, אבל עדיין אני חושבת שהיא יפה, חוץ מהצורת פנים שלה.
בתמונות היא מצטלמת יפה, בפרסומת היא הייתה מדהימה לדעתי, אבל בתצוגה אני לא חושבת שהיא הייתה מסוגלת ללכת כמו נאימה או כמו קיילן.
מקום שני- קיילן. קיילן היא סוג של טופ מודל, אבל אין לה מספיק נוכחות, אני לא יודעת איך להסביר, אבל חסר לה משהו. וגם היופי שלה, הוא די רגיל, היא מדהימה בתמונות והכלף אבל כמו כל הדוגמניות. ויש לה גם גוף מדהים, בקיצר אני נותנת לה מקום 2. בע, נכון לא הבנתם כלום ממה שכתבתי?
מקום ראשון- נאימה\בריטני. האמת עכשיו אני חושבת שיותר מגיע לנאימה, למרות שאני יותר אוהבת את בריטני. לנאימה כל כך מגיע, כי היא פשוט שלטה בכל התצוגה, ובכל הפרק היא הייתה נהדרת, אני לא חושבת שמישהי מהבנות הייתה מסוגלת כל כך לשלוט בתצוגה, הייתה לה הליכה מדהימה, והתאהבתי בה מחדש. והיא פשוט מתאימה להיות טופ מודל. ובריטני, היא הייתה הפייבוריטית שלי, תמיד בתמונות היו לה את התמונות המוצלחות ביותר לדעתי, וכל כך אהבתי תא האישיות שלה, והיה לה גוף מדהים. אבל אני לא יודעת איך היא בתצודה, אז אני לא יכולה להגיד, אבל היא פשוט כובשת. טוב, סורי על הניסוח הדפוק, אני לא יודעת לנסח, מקווה שבכל זאת הבנתם משהו.

kati666

New member
../images/Emo68.gif

ראשון-בריטני.-אני לא ממש זוכרת את ההליכה שלה אבל יש לה גוף מעלף,והיא ממש גבוהה.היא היתה מצטלמת מצוין כי יש לה חיוך מקסים [ושניים יותר יפות משל קיילן למשל D:]. שני-ליובי/טטיאנה-ליובי כי היא מקסימה ואני למות עלייה ואם היא היתה מופיעה בתצוגה היא היתה יכולה להיות לא רעה בכלל. וטטיאנה כי....אמ...תארו לכם אותה בבגד ים שנאימה לבשה,היא מהממת D:
. שלישי-נאימה.-למרות שאני לא מחבבת אותה.אבל נו.ראיתם איך היא היתה היום בפרק.

SummerNightCity

New member
הייתי משאירה בגמר...

[יא איזו כותרת מקורית.
] - למקום השלישי, נאימה - כי היא מתוקה כזו, והיא טופ מודל בקטנה. - למקום השני, כריסטינה - כי יש היה לה את היופי הכי חזק, יש לה עיניים קטלניות, היא מקסימה, יוצאות לה תמונות יפות, ופשוט יש לה את זה. - למנצחת, בריטני - כי היא פשוט הטופ מודל הבאה. היא כל כך יפה, יש לה גוף גבוה ומדהים, היא יוצאת מעולה בתמונות. איזה מעולה, מהמם.
יש לה אישיות יותר מכל אחד אחר לא רק שם, בעולם. היא כיפית, היא משוחררת, היא שמחה, היא כובשת. כזו טופ מודל הבאה אני רוצה לראות.
אבל מתסבר שטיירה לא.

N o N 123

New member
../images/Emo192.gifלדעתי....

מקום 3
כריסטינה יש לה יופי ממש חזק והעיניים האלה!
היא מצטלמת ממש טוב..אבל לא נראה לי שמספיק בשביל להיות טופ מודל מקום 2
נאימה היא הייתה פשוט מדהימה בתצוגה והיא הלכה מדהים במסלול אבל בתמונות היא לא יוצאת ממש טוב..{טוב כלומר שהתמונות האלה יהיו נגיד חלק מקמפיין של איזה שהיא חברה
} ובמקום ה1
בריטני\קיילן בריטני מדהימה ויש לה את התמונות הכי יפות! יש לה אישיות מדהימה והיא ממש יפה! לא ראיתי אותה על המסלול בגלל זה קשה לי להשוות אותה לקיילן שהייתה על המסלול ופשוט הייתה מ-ד-ה-י-מ-ה היא הלכה מעולה והיא נראתה מדהים!!! {לעומת נאימה} ולדעתי בין נאימה לקיילן קיילן הייתה צריכה לזכות.. סליחה על החפירה..

JULI4561

New member
כי ככה ../images/Emo11.gif

סתםם .. 1. כי היא מצטלמת מדהים והגוף שלה הורס 2. כי היא הכי מתאימה 3. כי היא זכתה אז חייבים לשים אותה חחחחחח

katie me

New member
../images/Emo41.gifשלי../images/Emo192.gif

מקום ראשון
- נאימה: כי היא באמת מאד יפה, היא ייחודית ומעניינת.פוטוגנית בטרוף!!! אתמול היתה פשוט משגעת,גם בפרסומת גם בתמונה ובעיקר בתצוגת אופנה, וכמו שטיירה אמרה היא פשוט עשתנ לי צמרמורת, היא מעלפת ואני חושבת שזכתה בצדק וחוץ מזה היא היתה הפייבוריטית שלי בעונה הזאת, פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה
מקום שני- רבקה
: כי היא מאד יפה, יש לה את הגוף הכי מדהים בתוכנית, ההליכה שלה מצויינת ולדעתי לא נתנו לה מספיק סיכוי, היא יפיפיה! מקום שלישי- קיילן
: כי היא פשוט חמודה רצח! יש לה אופי מתוק נורא. היא מצטלמת נהדר, יש לה גוף פצצה, אבל לא הייתי נותנת לה מקום ראשון,כי היא יפה,אבל אין לה את היופי הייחודי שאני מתארת לעצמי את הטופ מודל הבאה. (היחידות שהיה להן יופי באמת יוצא דופן היו נאימה, לייובי וכריסטינה).

למעלה