נימוקים ../images/Emo3.gif
מקום שלישי- קינייה. קינייה נורא מתנאשת, וחושבת שהיא הכי טובה והכל, אבל עדיין אני חושבת שהיא יפה, חוץ מהצורת פנים שלה.
בתמונות היא מצטלמת יפה, בפרסומת היא הייתה מדהימה לדעתי, אבל בתצוגה אני לא חושבת שהיא הייתה מסוגלת ללכת כמו נאימה או כמו קיילן.
מקום שני- קיילן. קיילן היא סוג של טופ מודל, אבל אין לה מספיק נוכחות, אני לא יודעת איך להסביר, אבל חסר לה משהו. וגם היופי שלה, הוא די רגיל, היא מדהימה בתמונות והכלף אבל כמו כל הדוגמניות. ויש לה גם גוף מדהים, בקיצר אני נותנת לה מקום 2. בע, נכון לא הבנתם כלום ממה שכתבתי?
מקום ראשון- נאימה\בריטני. האמת עכשיו אני חושבת שיותר מגיע לנאימה, למרות שאני יותר אוהבת את בריטני. לנאימה כל כך מגיע, כי היא פשוט שלטה בכל התצוגה, ובכל הפרק היא הייתה נהדרת, אני לא חושבת שמישהי מהבנות הייתה מסוגלת כל כך לשלוט בתצוגה, הייתה לה הליכה מדהימה, והתאהבתי בה מחדש. והיא פשוט מתאימה להיות טופ מודל. ובריטני, היא הייתה הפייבוריטית שלי, תמיד בתמונות היו לה את התמונות המוצלחות ביותר לדעתי, וכל כך אהבתי תא האישיות שלה, והיה לה גוף מדהים. אבל אני לא יודעת איך היא בתצודה, אז אני לא יכולה להגיד, אבל היא פשוט כובשת. טוב, סורי על הניסוח הדפוק, אני לא יודעת לנסח, מקווה שבכל זאת הבנתם משהו.