סקר קטן

MeetLofe

New member
My Final

במקום השלישי ליובי-כי היא כ"כ מיוחדת בפנים והייתי מת לראות אותה בתצוגת אופנה אם גם המקום השלישית הייתה הולכת במקום השני- בריטני-כי היא מדהימה,מצחיקה,מצטלמת נהדר,כיפית,גוף מדהים,פנים יפיפיות ובמיוחד שראיתי אותה מה קרה איתה אחרי התוכנית היא מושלמת במקום הראשון מי אם לא-קיילין
היא פשוט יפה,מדהימה,כיפית,מצחיקה,משעשעת,אף פעם לא שיחקה אותה לעומת נאימה שכל הזמן רק הייתה בובה על חוטים שעושה מה שהשופטים רוצים לראות כמו שטיירה אמרה היה לה את אחד הבוקים הכי יפים בכל ההסטוריה של הטופ מודל וכמובן שהכי התחברתי אליה ואני חושב שטופ מודל יותר מכל צריכים להתחבר אליה ובגלל זה היא המקום הראשון שלי

ThE LiTTle LaDy

New member
אני. ../images/Emo98.gif../images/Emo3.gif

קיילן-מהממת ביופייה,היא כזאת ו-ו-א-ו-!. (
) יש לה את זה,זה לא כזה בולט,אבל זה כל העניין.
היא מתוקה,היא גורמת לי להגיד בלי להניד עפעף שהיא הטופ מודל הבאה. אז מבחינתי היא המנצחת
. בריטני-יש לה נוכחות מדהימה,היא הוכיחה את עצמה,היא הראתה לכולם מה היא מסוגלת לעשות והיא יצאה מדהימה. אך,אני עדיין בספק אם יש אצלה את מה שהם מחפשים
. רבקה/נאימה-את רבקה כי היא מתוקה,נפלאה. אחלה בחורה,יש לה נוכחות,פחותה משל בריטני,אבל נוכחות. היא לא הספיקה להראות את עצמה. היא הייתה שברירית כזאת. נאימה- היא יפה,פנים יפות,היא חייתית,היו לה תמונות בהחלט מצוינות. אבל לא יודעת,יש בה משהו שלא גורם לי להכתיר אותה הטופ מודל הבאה.
*יש לציין שכל אלה,הן הפייבוריטיות שלי מההתחלה.*

Sahar 11

New member
השלישיה שלי:

מקום שלישי כריסטינה: בכלליות היא אחלה. לא הייתי רוצה לראות תמונה קובר גירל שלה, לא חושבת שהייתה כל כך מצליחה. התאהבתי ברגליים שלה
רזות ודקות מקום שני נאימה: שקטה מידי. היא מהטופ מודל הקטנות שלא שומעים מהן, כאילו מצטלמות פה ושם לקטלוגים אבל זהו. ההליכת מסלול שלה מעולה לדעתי, אבל לא כל בגד יפה עליה. מקום ראשון בריטני: יש לה הכל. אישיות בולטת, גוף, חיוך, גובה, היא מצטלמת מעולה והיא פשוט טופ מודל. מסתכלים עליה ורואים שמחת חיים, פשוט התאהבתי בה
כל כך חבל עליה.[ טיירה
מפחדת שתבוא אחת שתגרום לקהל לשכוח מי היא הטופ מודל האמיתית... חח
] היא מיס ג'ניס השניה

0DanDuSH0

New member
אוקי../images/Emo8.gif

אני מאוד אוהבת את בריטני אבל אני לא חושבת שהיא הייתה מצליחה במשימות שהן קבלו, קצת קשה לי לדמיין אותה בחיוך טבעי של COVER GIRL. קיילן
- בהחלט מגיע לה להיות פיינליסטית. היא הצליחה חבל"ז בתצוגה וגם בצילומים
נאימה- בהתחלה לא אהבתי אותה אבל בהחלט למדתי שיש לה פוטנציאל ואני חושבת שמאוד מגיע לה להיות הטופ מודל הבאה
היא הייתה מעולה בתצוגה
ו..האממ.. קינייה. היא הייתה מעולה בצילומים ואני בטוחה שהיא גם הייתה יכול להצליח בתצוגה אבל לא מגיע לה להיות פיינליסטית, לא יודעת למה
. אז האחרונה שבחרתי היא:
ברנדי. סתםםם
בחרתי ב... לא יודעת. זה נשאר פתוח
, כנראה שקינייה כן נכנסה לפיינליסטיות שלי.
נאימה מקום ראשון
קיילן מקום שני
ואיזה מישהי במקום שלישי

Plaztyk

New member
ככה...

שלישיה סופית- מקום שלישי- רבקה. מקום שני- בריט. מקום ראשון- נאימה.

Plaztyk

New member
אה נימוקים וזה..

רבקה - כי היא פשוט יפייפיה. היה לה תיופי. האופי. התמונות. היא הייתה טובה מאוד לדעתי. בריטני - האופי. גאד. היא גם נורא פוטוגנית וחמודה. נאימה - כי היא פשוט מלכה. היא יפה. ככ. יש לה יופי מיוחד וחזק,ועם זאת אופי שקט ומקסים. אני פשוט אוהבת אותה. התמונות שלה מדהימות. והיא מדהימה.

זה קשה לי מאד...

כי פשוט התאהבתי בטטיאנה!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל בדוגרי, אם הייתה מוציאה תמונה פצצה? אני חושב שבפיינל כן אבל בשאר(הטבע והחיות והריקוד) כנראה שלא, אולי יפה וזהו. אה בעצם בריקוד היא הייתה יכולה להיות מה זה טובהה קראתי במייספיס שלה שהיא מאד אוהבת לרקוד. והליכה אין לה מדהימה. אז אפשר לתת לה להיות מקום רביעי? שלישי= נאימה. כי אין מה לעשות, הולך לה בהכל. למרות שאני אישית לא הכי אוהב תתמונות שיש לה מבט ישר. וכי היא הולכת ממש טוב וחמודה ומוכשרת =] שני= קיילן. כי גם לה הולך בהכל והיא מדהימה מדהימה מדהימה. אבל חסר לה בביטחון, לטרוף את הקהל כמו==================>>>>>> כן, זה היה צפוי, בריטני!!!!!!
אין כמוה מצטער
על מה אתם מדברים?? היא הייתה יכולה לעשות תמונת קאוורגירל מושלמת!!! ופשוט אישיות מכל אחד אחר בעולם ותמונות הכי הכי שיש

broken heart1

New member
שלי../images/Emo140.gif

ראשון
- בריטני - יש לה את הגוף את הפרצוף את השיער את האופי (
) והיא פוטוגנית ויש לה גם הליכה יפה.. קיצר היא מ-ו-ש-ל-מ-ת.
שני
- רבקה כי היא יפה ופוטוגנית ויש לה אופי מתוק ויש לה ת'גוף הכי יפה שם חוץ מבריטנייי. והיא גם סקסית.
ויש לה הליכה מהממת. וגם יש לה המון כריזמה.
שלישי
- קיילן כי היא בלונדינית חחח סתם כי יפהה היא פוטוגנית הגוף שלה.. אהה חחח יפה אבל לדעתי היא ממש רזונת אנורקסית כזאת. ויש לה הליכה בטוחה כזאץ והיא מרגישה נוח על מסלול. לדעתי רבקה הייתה מצליחה על המסלול ובריטני הייתה מוציאה את התמונה הכי יפה כי יש לה חיוך יפה חח.

שלי:

1) קיילן- כי היא מתוקה ויפה, ולא חושבת את עצמה כמו קיניה
2) בריטני- היא מממש יפה והיו לה תמונות מדהימות 3) נאימה- נו, מה אני יכולה להגיד, היא מיוחדת כזאת.

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifאז מה אם אני צפויה ../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif

1- רבקה כי היא באמת הייתה הכי יפה שם וגם בין הבנות עם הגוף הכי טוב [תראו איך נמנעתי להגיד 'כוסית'
] וממש הצטערתי שהעיפו אותה יחסית מוקדם
2- קיילן כי היא הייתה הפייבוריטית השניה שלי, וכנראה היא הייתה מוצלחת אם היא הגיעה עד למקום השני
סתם, כי למרות שהיא בלונדינית היא לא הבלונדינית הטיפוסית [כמו רבקה, אני מודה
]
3-בריטני כי למרות שבהתחלה די לא סבלתי אותה, במיוחד לקראת הסוף היא באמת הוציאה תמונות סוף.

הפייבוריטיות שלי..

מקום ראשון- קיילן. היא מדהימה ביופיה.. היא כ"כ מיוחדת לדעתי, הפנים שלה עדינות ומתוקות ביותר. מקום שני- נאימה. אין, עם כמה שהיא שקטה.. ככה היא מיוחדת. מקום שלישי- טטיאנה/בריטני. בריטני בגלל האופי הכובש.. היא פשוט מקסימה. וכן, גם בגלל שהיא יפייפיה וכו' וכו'. טטיאנה.. כי היא פשוט יותר מידי מזכירה לי את קייטי הולמס! וקייטי הולמס.. ממ.. פאקינג מדהימה?! זהו

למעלה