פינת איך עבר עליי השבוע

AsagiSama

New member
../images/Emo187.gifפינת איך עבר עליי השבוע../images/Emo154.gif

אז~ היום הכל יהיה בנוסח של קאגומה!!!!11 (סלחו לי. אני סתם מאושרת שאני באה לקון ^___^) שאלוןשאלון.
סרט השבוע:
שיר השבוע:
אנימת/מנגת השבוע (מי שרוצה יכול את שתייהן. ^_^):
תמונת השבוע (בקישור או לצרף להודעה~)
ספר השבוע:(מי שקרא. מומלץ להוסיף המלצה~) וכמובן! דברים משעשעים שעברו עלייכם השבוע ^_^ (לא לשכוח, בנוסח של קאגומה ^^;)

mikokikyo

New member
יאי^O^

סרט השבוע: לא ראיתי ם: שיר השבוע: מיי וויל ^O^ אנימת/מנגת השבוע (מי שרוצה יכול את שתייהן. ^_^): קאשימאשי^O^ תמונת השבוע (בקישור או לצרף להודעה~) סתם כי היא יפה^^ ספר השבוע:(מי שקרא. מומלץ להוסיף המלצה~) צופן דה וינצ'י ^O^ המלצה: תקראו ם: משהו משעשע: פגשתי לפני חצי שעה יפנים והם דיברו אלי ושאלו אותי אם אני בסדר כי דפקתי חליקה על איזו אבןXD ^O^

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifואיי היה לי שבוע מטורף!

סרט השבוע: "עליסה בארץ הפלאות" (כי עשינו הצגה של זה...) שיר השבוע: fall out boy - this aint a scene its an arms race אנימת.מנגת השבוע: לא היה לי זמן לא לזה ולא לזה ...למרות שחזרתי על איזה שתיים שלוש פרקים של הוסט קלאב תמונת השבוע: תמונת השבוע: המגפיים השקסיות שלי... ספר השבוע: "דרקונים של שמש גוועת-מלחמת הנשמות חלק ראשון" מהסדרת ספרים של "רומח הדרקון" אני עומדת לסיים אותו ..בטח נסיים אותו בשבת. אחלה של ספר! ודברים שעברו עליי השבוע...אממ בנוסח קאגומה? אין לי מושג איך... יום ראשון: חזרות להצגה שלנו היה ממש משוגע.. יום שני: חזרות אחרורונות להצגה והייתה לי גם הכנה לפולין שהייתה מצחיקה... יום שלישי: הייתה ההכתרה שלנו -שזה הצגה שי"ב עושות כל שנה ואנחנו עשינו על עליסה בארץ הפלאות עם זחל סטלן בטירוף חתול מטורף עכברה ארנב האביב שחברה שלי עשתה אותו כאילו הוא על סמים והכובען המטורף אה והעכבר הזה שכל הזמן יושן יום רביעי: סמינריון יומיים על השואה -חלק מההכנה לפולין...שבלילה היה לנ מצחיק בטירוף כי היה לנו גוק מת בחדר או יותר מכון על אחד הדפיים אז עשינו לו מצווה ורשמנו על הדלת "כאן מת בכיף -על המדף האמצעי- גרוש (ברני) עחוס (כן ככה קראנו לו ויש לשם הזה סיבה..) ותלינו את זה על הדלת אבל בלילה בא אחד הבנים ולקח אותו והתחיל לרדוף איתו אחרי מישהי עד שהוא קולט שנפל לו הגוק ונשאר לו ביד רק הרגל שלו..XD יום חמישי: חזרתי מהסמינריון ובערב היה לנו מסיבת פורים מבית ספר שהיה ממש ממש אחלה!!! יום שישי: (היום) עבדתי עם אחותי באיזה בית ספר עשינו הפעלה לילדים אני הייתי בתוך התחפושות הגדולות האלה....מחופשת למשהו שנע בין אריה לדובי...באמת לא הבנתי מה החיה הזו..וגם הבנתי שאני לא סובלת ילדים מסיבה מסויימת וממש טובה למה הייתי יותר שק אגרוף בשבילם מאשר בובה ומישהו הביא סכין קפיצית (פלסיטק) וכזה מנסה לדקור אותי לראות אם כואב (אני תופסת את הילד הקטן הזה הוא מת!!!) וזהו... אם קראתם את כל זה כל הכבוד!

mikokikyo

New member
כל הכבוד ם:

וכזה, השם ניתן לו כי גרוש= ג'וק ועחוס= מעוך/מחוץ?XD

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifנתנו לא את השם הזה

כי בדיוק שמענו בהרצאה על גרוש (שזה היה כסף...) ובהתחלה כשנפגשנו לראשונה אמרנו שיהיה מגניב לקרוא לו ברני ואחרי שמענו את השם "דרוש" נדלקנו גם עליו אבל עדיין אהבנו את ברני אזס החלטנו שנשאיר אותו בתור שם אמצעי ועחוס זה שם שחיברנו מהשמות של כולנו: חן, מעיין, סשי, וויקי לקחנו מכל אחת אות ויצא עחוס! ואממ כן... זהו.. XP

mikokikyo

New member
מאגניבD:

ועם הורים ענתיקה, ברור שאני אדע מה זה גרושXD אפילו יש לי אחד ם:

daditami

New member
לא הבנתי

ממש אבל ממש לא הבנתי מה הקשר ב-"אליסה בארץ הפלאות"?

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifאממ...

לא הבנתי את מה לא הבנת בקשר לאליסה בארץ הפלאות... סרט השבוע:"עליסה בארץ הפלאות" (כי עשינו הצגה של זה...)-עשינו הצגה של עליסה בארץ הפלאת אז חרשנו על הסרט... וביום שלישי עשינו את ההצגה...

טיהי~../images/Emo11.gif../images/Emo188.gif../images/Emo122.gif

סרט השבוע: אמממ השער התשיעי (?) שיר השבוע: Lonely in Gorgeous של Tommy February6 אנימת/מנגת השבוע (מי שרוצה יכול את שתייהן. ^_^): פארדייסקיס ושאקוגן נו שאנה :ם תמונת השבוע (בקישור או לצרף להודעה~) אולי יותר מאוחר P: ספר השבוע:(מי שקרא. מומלץ להוסיף המלצה~) אממממממממ לא ממש קראתי ספר :ם אבל נגיד הארי פוטר הראשון XP (קראתי לפני כמה שבועות
)

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifהאי האי קאגומה דס~

שאלוןשאלון. סרט השבוע: זן זן נאנדמונאי~ שיר השבוע: מיי קימיקל רומאנס דאקארה~~~ אנימת/מנגת השבוע: מנגה- האנא קימי דסו! סוגויייי~~ ואנימה נאנא...סוברשי! תמונת השבוע: זן זן נאנדמונאיוווו...גומן...^^; ספר השבוע: כלום דמו אטאשי מתכוונת לקרוא אנדרז גיים שוב...כי זה סטקייי~~~~ שבוע טוב

Lust chan

New member
לייק, השבוע עבר עליי בדיוק..../images/Emo135.gif

..ככה. לא, אני תכף באמת אענה בצורה נורמלית 3: [טלצ'וק אוהבים אותך!!!
]

ואפשר לדעת מי נכנס לי למשתמש?

היי,אני לאקשורה,כמו שאם רואים המשתמש שלי מופיע למעלה,אממ מישהו נכנס לי למשתמש? ליסה זו את? אל תכנסי לי למשתמש בבקשה-.-,תודה. ואני יודעת שאני ממש אבל ממש לא קשורה. ביי.

למעלה