פינת איך עבר עליי השבוע

../images/Emo15.gif אני! אני! אני!

סרט השבוע: אגדת הלפרקונים הקסומה- כי סוף סוף הצלחתי להליט את זה! שון דיווין תעשה לי לפרקון! כי אתה גבר רב עוצמה בעל גבות רבות עוצמה! שיר השבוע: אני מניחה ש"וורקינג ניין טו פייב" אנימת/מנגת השבוע: קיזונה. אני אוהבת את זה כל כאאאאאך! קיי תעשה לראנמארו לוחמי קנדו! ולפני שאתה עוטשה את זה תעשה לי טובה ותסקול את הפרופסור המנייאק בכפכפים! תמונת השבוע (בקישור או לצרף להודעה~) חוחי. יפה, לא? ספר השבוע: "רצות עם זאבים"- ספר אדיררררררר איך עבר השבוע? ראשון- הברזה. תפרתי כל היום ^^ שני- קראטה. כמה כייף לאמן! שלישי- נתתי סטירה לערסית מהכיתה שאני שונאת. ונהנתי מזה! וגם שברו לילדים שאני שונאת ביצים רכות על הראש בפעולה בצופים! רביעי- חגיגת פורים! מורה לספורט נגד מורה לטכנולוגיה בקרב סומו, מחנך הומו על קיר טיפוס, אני בתחפושת של מכשפה, דיסגקו... בקיצור- כייף! חמישי- סידורי תחפושת נוספים שישי- היום- מסיבה בצופים שארגנו. שישה קילו פיצה, המון אוכל, די ג'יי משום מקום וכ"ו. אנשים נדהמו שזה מה שיצא מניצן הקטנה והלא-מקובלת בעליל. כן! הניצנע יצאה מתוך הניצן והיא מוכנה לבעוט בכמה ישבנים!

AsagiSama

New member
../images/Emo187.gifאני XP

סרט השבוע:אראגון. שולט *_*
שיר השבוע:Blow me away, breaking benjamin
אנימת/מנגת השבוע:באארור שאינויאשה 3>
תמונת השבוע: הוספתי להודעה~
:ספר השבוע:רודף העפיפונים *_* דברים משעשעים: אין ם:

Hinamori

New member
~מעבירה את הזמן עד 10~

סרט השבוע: מישהו לרוץ איתו. ^__^ שיר השבוע: Whatever של אואזיס. 3> אנימת/מנגת השבוע (מי שרוצה יכול את שתייהן. ^_^): נודאמה, וואן פיס. תמונת השבוע (בקישור או לצרף להודעה~) ספר השבוע:(מי שקרא. מומלץ להוסיף המלצה~) עולמה של סופי.

harar8

New member
אני

סרט השבוע: אין שיר השבוע: שיר הפתיחה התשיעית של נארוטו. אנימת/מנגת השבוע (מי שרוצה יכול את שתייהן. ^_^): אנימה- נארוטו, מנגה- אין. תמונת השבוע (בקישור או לצרף להודעה~) אין דברים מיוחדים שעברו עליי השבוע

למעלה