ציטוטים אהובים

Hieros Gamos

New member
גם נכון../images/Emo9.gif

הוא כזה גאון אגוצנטרי... הכי מעניין זה שהוא לא אוהב את עצמו...כי ווילסון צודק בסך הכל. לא בטוחה שלגבי כל מה שהוא אמר שם אבל לגבי הרוב..

Hieros Gamos

New member
הציטוט החתימתי שלי../images/Emo3.gif הוא ../images/Emo58.gif

Weber: you cannot test this on an abnormal brain House: that's so close-minded. He's not abnormal, he's special

Augustus Hill

New member
../images/Emo58.gifנראה לי

אני מת על הקטעים עם ההוא בתרדמת (זה תמיד אותו חולה לא?) את זוכרת אולי באיזה פרק היה הקטע שהאוס רואה טלויזיה בחדר של ההוא?

Hieros Gamos

New member
זה לאו דווקא ספוילר...

וכן זה אותו חולה. הוא רואה שם טלוויזיה חצי מעונה ראשונה חח אני יכולה לבדוק. הוא גם אוכל לו את הסנדוויץ' באיזשהו שלב

Augustus Hill

New member
תודה ../images/Emo3.gif

וחשבתי שזה בעונה השניה, אז הזיכרון שלי לא כ"כ טוב...

Hieros Gamos

New member
הוא גם נמצא שם בעונה שנייה אבל נדמה

לי שבעיקר בראשונה. בשנייה הוא עסוק בלרדוף אחרי אממ..*צונזר*

pink panther 8

New member
קראתי את כל הדיון שלכם...

מאוד מעניין את מדברים בהרחבה אתם ממש מעמיקים עם הפרקים! אני אישית גם לא שמעתי אותו אומר THEN אולי פיספסתי אבל לא נראה לי... הציטוט גדול!!

Hieros Gamos

New member
לא פיספסת...אני שמעתי את זה יותר

מדי פעמים בווליום חזק מדי בשביל לפספס את זה בכולם

pink panther 8

New member
אויש אני זוכרת!../images/Emo58.gif

שווילסון נכנס פנימה וקלט אותו אוכל סנדוויץ' ענקי עם רגליים למעלה בסבבה יושב ואוכל ואז הוא שאל אותו אם מה הוא עושה אז האוס אמר שהוא שאל אותו ולא אכפת לו... חחחחח מזה צחקתי! זה פרק 4 TB OR NOT TB

pink panther 8

New member
תיקון להודעה הקודמת שלי

זה לא היה בפרק הזה בפרק הזה הוא כן נמצא בחדר של המטופל עם הקומה אבל הוא לא אוכל שם סנדוויץ' זה הקטע שהוא יושב עם ווילסון ורואה את המסיבת עיתנואים של הדוקטור החולה... אני לא זוכרת באיזה פרק זה היה...

Hieros Gamos

New member
היו שם קטעים גם בעונה ראשונה וגם

בשנייה...אני אעבור אחרי זה על הפרקים אולי, אני אראה..

Augustus Hill

New member
אבל בפרק הזה יש קטע טוב ../images/Emo58.gif

כשפורמן לובש את התג של האוס ומעליב את המטופלת ואז האוס צריך להתנצל. ובסוף הפרק האוס מנצל את הבעיה ברגל ודורך עם המקל על הרגל שלה ואז נוצר מצב שהאוס אומר שהוא מצטער וההיא אומרת שזאת אשמתה והכל בסדר וקאדי רואה מהצד וחושבת שהאוס התנצל. גאוני

Hieros Gamos

New member
חה מצאתי עוד אחד !

פרק 19 של עונה ראשונה (באופן מפתיע, בהתחשב בעובדה שעונה 2 עוד לא הגיע ל19) Cuddy: You just don’t want to deal with the epidemic. House: That’s right. I’m subjecting a 12-year-old to a battery of dangerous and evasive tests to avoid being bored. <כולם בוהים בו> Okay, so maybe I would do that, but i'm not

Hieros Gamos

New member
כל פרק 19 פרק מצחיק סיימתי לראות

אותו שוב עכשיו (עשיתי הפסקה באמצע כדי לראות את הניפויים באמריקן איידול
).. יש בו כמה קטעים מצויינים

TauraMan

New member
האהוב עלי ../images/Emo9.gif

Dr. Wilson: You had the perfect person, and you blew it. Dr. Gregory House: You saw the shoes! Dr. Wilson: I'm not talking about her. Dr. Gregory House: You're talking about Cameron. Dr. Wilson: I'm talking about every woman you've ever given a damn about. Dr. Gregory House: Cameron is so not perfect. Dr. Wilson: Well, nobody's perfect. Dr. Gregory House: Mother Theresa? Dr. Wilson: Dead. Dr. Gregory House: Angelina Jolie? Dr. Wilson: No medical degree. Dr. Gregory House: Oh, so now who's being picky

Hieros Gamos

New member
פרק 19. עוד קטע מצויין../images/Emo3.gif

ראיתי עכשיו את הקטע ב20 עם החלום של האוס על מה שהוא אומר לווגלר (שיש לו סרטן LOL) הוא כזה שרוט

למעלה