קישורים/מאמרים/הודעות/מודעות

sela v

New member
הם לא כזה מיעוט

אצלנו, וזה לא כמעט כולם אצלהם. והמספרים לא כל כך משנים, אותם קיצונים בשני הצדדים הם אלה שגורמים למה שקורה.

sela v

New member
אותה מציאות שהפלסטינאים

חושבים עלינו מה שאתה חושב עליהם.

Alexco

New member
האמנם?

כמה סרבנים ישראליים יש, שלא מוכנים לקחת חלק בהרג ובפגיעה?

Alexco

New member
תגובה

מנטליות פלסטינית דיקטטורית? אבו מאזן יו"ר אש"ף קרא להפסיק את האינתיפאדה האלימה, כמו גם סרי נוסייבה, עבד-רבו ופוליטיקאים פלסטינים רבים אחרים. קיימים ארגוני זכויות אדם פלסטינים למכביר, למשל "הקבוצה הפלסטינית לפיקוח על זכויות האדם" (שהוקמה על ידי תחקירן לשעבר של בצלם), אמנסטי ישראל והשטחים, הארגון הפלסטיני להגנה על זכויות האדם והסביבה (LAW), ועוד. השאלה היא האם באמת בדקת וניסית לגלות התעניינות במחנה השלום הפלסטיני, או שפשוט הנחת הנחות מוקדמות אשר מכלילות את כל הפלסטינים כרוצחים מוסלמים קיצוניים, מבלי להטיל בהן ספק.

NightElf

New member
תגובה

קראו להפסיק את האינתיפאדה? זה לא ממש עזר. קריאות "קוסמטיקאיות" שכאלה (ולא משנה אם הם אכן באות ממקום אמיתי או לא) לא שוות במבחן המציאות של עם ששואף לכלותנו ולא רוצה לשמוע על שלום. ארגוני הזכויות שציינת הוקמו מתוך עזרה לפלסטינים? או שהם זועקים כנגד הטרור הערבי? מעולם לא טענתי שכל הפלסטינים רוצחים מוסלמים קיצוניים אז אל תגיד את זה כאילו אני אמרתי את זה. טענתי שישנו טרור פלסטיני רצחני, ובשביל עם "ששואף" ורוצה שלום זה נראה לי די תמוה...

Alexco

New member
תגובה

אני לא טענתי שכל העם הפלסטיני שואף ורוצה שלום (אף על פי שעל פי סקרים יש יותר תומכים בפשרה נוסח ז'נבה בקרב הפלסטינים מאשר בקרב הישראלים), ולא הכחשתי את הקיום של הטרור. אבל אתה כן טוען שהעם הפלסטיני שואף לכלותנו ולא רוצה לשמוע על שלום, וזאת הכללה שפוגעת גם בך כי אתה מפספס את מחנה השלום הפלסטיני, שמכיל ארגוני שלום, ארגוני דו-קיום, ארגוני זכויות אדם וכדומה. ארגוני זכויות האדם שציינתי הוקמו מתוך מטרה לשמור על זכויות אדם, הן של ישראלים והן של פלסטינים, בדיוק כמו בצלם שמבקר גם את הפלסטינים ולא רק את הישראלים. באסם עיד מהקבוצה הפלסטינית לפיקוח על זכויות האדם נחשב לאחד מהדוברים הרהוטים מקרב הפלסטינים כנגד הטרור והאלימות עוד מלפני שנים, והוא מתראיין גם לתקשורת הבינלאומית.

NightElf

New member
תגובה

אתה יכול לפרט מהי הפשרה נוסח ז'נבה? עכשיו זאת באמת "חוכמה" לשאוף להסכם\פשרה, אחרי שנים של מלחמת התשה מצידם שהם רואים שהם לא מנצחים. אבל אולי העם הפלסטיני מעוניין בהסכם שכזה, אבל אני לא חושב שארגוני הטרור ירוצו בידיים פתוחות כלפי ההסכם הזה. לארגוני זכויות הפלסטינים האלה יש אתר או מקור אחר שאפשר ללמוד עליהם?

פפו

New member
תיקון טעות

אין כזה דבר עם פלשתיני. זו המצאה של חצי המאה שעברה

antikibush

New member
המבוקש הפלסטיני הרים את ידיו באוויר

וצעק שהוא אינו אוחז בנשק. את האקדח שהיה ברשותו העבירו השכנים לידי החיילים הישראלים. אבל הלוחמים שלנו, ''שייטת 13'', החליטו לא לחוס על חייו של השבוי חסר-הנשק, וירו בו למוות אל מול עיניהם של שכניו ובני משפחתו. עם רוע כזה, איך אפשר לצפות מאיתנו לשלום אמיתי? |-:

פפו

New member
חבל שלא הרגו גם את השכנים

ממתי מחבל הוא שבוי? הרי ידיו מלאות דם. דם של חפים מפשע. או שאתה מחכה שדם קרוב אליך ישפך? אנשים כמוך הם מחריבי המדינה ואני כבר לא בטוב מה מסוכן לנו יותר,אתם או המחבלים

sela v

New member
לפי דבריך

שרון ארד צנח בלבנון היו צריכים לחסל אותו במקום, הרי הוא אוייב עם דם על הידיים. לא יודע מה מצבו כיום, אבל עובדה שלא הרגו אותו מיד.

למעלה