קישורים/מאמרים/הודעות/מודעות

NightElf

New member
תגובה לתגובה

לא הבנתי, אז יש ארגון פלסטיני מקביל לבצלם? או שזה ארגון פרו פלסטיני? או פרו יהודי? לא התעמקתי בכל העדויות של בצלם, אבל סתם מקרה שהיה לאחרונה, שהוא לא בהכרח סילוף אבל למי שלא היה שם לא יודע מה באמת קרה. אני מדבר על המקרה של הפלסטיני שניגן בכינור לחייל, אולי הפלסטיני רצה לנגן? אולי החייל ביקש ממנו בצחוק והפלסטיני הסכים? אי אפשר לדעת, לפחות מי שלא היה שם לא ידע, בצלם ידעו להעלות את הסרטון, להשוות אותו לנאצים, אך מה שנראה בעין הוא לא בהכרח מה שהיה בשטח. מתי אמרתי שאני מתייחס בביטול לפלסטיני שמביע עמדה כלפי הצד הישראלי? אדרבה, אבל רק מה, אלה אנשים ממש מועטים שלא יכולים להשמיע את קולם כי זה יעלה להם בחייהם. היחס ברחוב הישראלי למישהו שמביע אמפתיה כלפי הפלסטינים הוא לא הכי אוהד, אבל בניגוד לרחוב הפלסטיני, בארץ לא מוציאים אנשים להורג בלינץ' באמצע הרחוב כי הם הביעו הזדהות עם הצד השני.

אם היית קרוב לפלסטינים פיזית

כמו שאני קרוב , ( מכיר הרבה עובדים באיזור תעשיה ארז ) היית יודע שכאן אצלנו הם מתבטאים אחרת היות וכאן אין חשש והם אכן תמיד היו מקללים את עראפאת שהביא עליהם רק צרות ומייחלים לשלום שרק יבוא .

NightElf

New member
מתי תחדש לי משהו?

אני לא מדבר איתך על האזרח הפלסטיני "הקטן והמסכן", אני מדבר איתך על ארגוני הטרור. למרות שאני די בטוח שגם האזרח הקטן ישמח לראות בהסתלקותנו, הם מודעים לחוסר ריאליות שבדבר, אלה "הלוחמים" שעושים את הבעיה.

דיברת על בצל"מ הפלסטיני .

ואני הסברתי למה הוא סמוי מן העין ומתחת לשטח . אירגוני טרור יש גם אצלנו. ( בן דודה של אבא שלי הוא "עוזי שרבף" חתנו של הרב לוינגר , מאלו שריצו עונש מאסר על כך ). אבל למה הם לא יכולים להרים ראש ותאמין שיש כאלו שרוצים להרים ראש . כי השלטונות שלנו מונעים כל פעילות מסוג זה ככל שהם יכולים . גם הפלסטינים יעשו כך ברגע שתהייה להם מדינה .

sela v

New member
מה שאני לא מבין

נניח שאין להם ארגונים כאלה, האם זה אומר שאנו צריכים להיות כמוהם? מצד אחד הם לא בסדר, מצד שני אנו לא צריכים ארגונים כאלה כי אנו רוצים להיות דומים להם.

לפעמים מלאכתם של צדיקים נעשית בידי

אחרים . אבו מאזאן "האינטיפאדה הנוכחית היתה טעות" יש לעבור לאינטיבאדה עממית לא אלימה . ומשעל לא מסכים כצפוי אך הרוב קובע .

NightElf

New member
זה דווקא לא עניין אותי, ואין לי חצי

שעה להאזין לכל התשדיר. אני מתאר לעצמי שאתה מתכוון שהוא מסית נגד ערבים. אז דבר ראשון, מתי אמרתי שזה טוב לפגוע בערבים? מתי אמרתי שערבי טוב הוא ערבי מת? אני דיברתי על החינוך מגיל 0 שקיים אצל הפלסטינאים, שלהיות שהאיד זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לך, חינוך לשנאה ולרצח חפים מפשע. אפ'פעם לא אמרתי שזה בסדר לרצוח\להתעלל בערבים, אך זכותנו להגן על עצמנו, ומה לעשות שבמצב הנוכחי אי אפשר להשתמש בכפפות של משי כשמטפלים באדמת טרשים...

עצם הכיבוש הוא התעללות .

כל מה שאתה אומר ואתה צודק בדוגמאות שאתה מביא מהפלסטינים יש שם הסתה אין להכחיש . אך יש גם גורם להסתה והוא הכיבוש . הכיבוש משחית אותנו ומשחית גם אותם . ויעברו הרבה מאד שנים עד שההשפעות של ההסתה משני הצדדים יחלפו גם לאחר שיושגו הסדרים כי גם הצד שלנו לא נקי מהסתה , אם כי בזמן האחרון ההסתה יותר מופנית כלפי השלטון שלנו בנסיון לקעקע אותו , חד משמעית , הימין הקיצוני דורש ומסית להפיכה בשלטון בארץ .

NightElf

New member
מתי אמרתי ש"הכיבוש" הוא דבר טוב?

אני לא אומר שצריך להיות "כיבוש", אני אומר שזכותו של עם להגן על עצמו, אל תערבב בין הדברים.

הופה! בזכויות של עמים

אנחנו עוסקים כאן ? הגנה עצמית ? חחהה מי בדיוק מגן על עצמו כאן ? החזק מתגונן מפני החלש .....זה יפה . יש זכות אחת שאתה משום מה לא רואה והיא זכותו של עם להגדרה עצמית. אנחנו נהגנו בשיטות די דומות לפני מלחמת העצמאות . אני מקווה מאד שתקופת הטרור תגמר מהר מאד לאחר חיסולו של עראפאת .

sela v

New member
ואצלנו אין הסתה

לפגוע בערבים, ולא רק בערבים, אני האזנתי לכל התשדיר, והוא אומר ששרון בוגד וצריך להעיף אותו בכל דרך אפשרית.

NightElf

New member
קיצוניים שמטיפים להרג ופגיעה יש

בכל צד. רק שאצלנו הם מיעוט יחסי, ו"אצלם" זה כי כמעט כולם.

למעלה