שאלון

../images/Emo187.gif שאלון ../images/Emo187.gif

גנוב מפורום אילת שגנב מיאיר לפיד: מה התכונה הכי דומיננטית שלך? מה מצחיק אותך? מה מפחיד אותך? מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? איזה חלק בך היית משנה? על מה אתה מתחרט? לאיזה מקום היית רוצה לחזור? השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? מה הדבר הכי מטומטם שעשית? מה סקסי בעינייך? באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? מתי בכית בפעם האחרונה? דבר שלא יודעים עלייך: איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: סופר אהוב: ספר אהוב: עם מי היית רוצה לבצע דואט?: עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: אם היית חיה איזו חיה היית?: הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? השיר האהוב עלייך? מה היית לוקח לאי בודד? איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? מה יהיה כתוב על מצבתך? שבת שלום!

InnocenceLost

New member
יאללה ננסה!

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? עקשנות מה מצחיק אותך? אנשים עם הומור ? :) מה מפחיד אותך? *קצת* רעמים מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? הנוף לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? אממ, ללימוד תפירה? עיצוב? לא יודעת איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? שירה, הלוואי איזה חלק בך היית משנה? הרבה על מה אתה מתחרט? כרגע האמת שכלום.. לאיזה מקום היית רוצה לחזור? ברצלונה השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? אריאלה מה הדבר הכי מטומטם שעשית? אוי הרבה, אני בנאדם עם אינסוף פאדיחות מה סקסי בעינייך? זיפים, כשאנשים עייפים ו..... לא עולה לראש באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? אין מתי בכית בפעם האחרונה? שבועיים? בגלל ריב עם הורים דבר שלא יודעים עלייך: אממממממ, אני שופטת בכדורעף XD איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: אמבטית קצף ברור סופר אהוב: אסתר שטרייט וורצל ספר אהוב: שחר / אסתר שטרייט וורצל עם מי היית רוצה לבצע דואט?: אביב גפן חח הלוואי עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? כנל מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: פנים אם היית חיה איזו חיה היית?: צ'ינצ'ילה! הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): להגיב שטויות בפורום הזה :) הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): ריבים איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? לגמרי קציצות של אמא מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? שמעתי הרבה אבל הן באות והולכות אז אני לא זוכרת, מוזמנים לספר לי :] השיר האהוב עלייך? ממ נקשר לאביב גפן , ואני אגידדדד...... זיגוטה מה היית לוקח לאי בודד? מטוס. חח איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? עיניים מה יהיה כתוב על מצבתך? been here done that.. cya later :)

יום שישי מבאס

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? רגישות מה מצחיק אותך?מלא דברים...בעיקר דברים שטותיים נוסח מישהו חטף כאפה בטעות,החליק על קליפת בננה עלק מה מפחיד אותך?אלימות מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את הנגב,את הים,את ים המלח,את עין גדי לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת?יש לי יותר מדיי הפרעות לסדנא אחת איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? הייתי שמחה לו היה לי את הכישרון לשבת וללמוד כמו שצריך איזה חלק בך היית משנה?את רגל שמאל על מה אתה מתחרט? על גבי לאיזה מקום היית רוצה לחזור?לת"א השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? ליאור? מה הדבר הכי מטומטם שעשית? גבי מה סקסי בעינייך?סטלנים...ים בחורף... טובורג...מבט סקסי באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? מתי בכית בפעם האחרונה? מקודם דבר שלא יודעים עלייך: יש לי פירסינג בפיטמה ,טוב יש כמה שיודעים איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: עם סכין יפאנית סופר אהוב: דוד גרוסמן ספר אהוב: "מישהו לרוץ איתו" עם מי היית רוצה לבצע דואט?: עם אביב גפן עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? עם אביב גפן מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?:עיינים,חזה,תחת... וגם שיער אבל זה בונוס אם היית חיה איזו חיה היית?: חתולה לבנה ופרוותית הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים):לפחד ממני הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים):שמשהו שאני רוצה לא רוצה אותי חזרה,שאני לא מקבלת את מה שאני רוצה... איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? ספגטי מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? לא זוכרת השיר האהוב עלייך?"אלימות" מה היית לוקח לאי בודד?גבר שאני אוהבת איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? רגל ימין, מה יהיה כתוב על מצבתך?"כמו צמח בר"

TairAtias

New member
אני פרפר שמחפש לו שלוליות של אהבה

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? עקשן מה מצחיק אותך? הכל כמעט מה מפחיד אותך? הכל כמעט חחח מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את החוצפה הישראלית ואת הנופים לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? ויפאסנה איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? אני די מרוצה מעצמי למען האמת איזה חלק בך היית משנה? שיניים. וכמה שיותר מהר. על מה אתה מתחרט? הוו, המון דברים לאיזה מקום היית רוצה לחזור? ניו יורק השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? תאיר מה הדבר הכי מטומטם שעשית? המון המון המון... אני חושב שהתקופה שבה שמעתי את שוטי הנבואה היא די מטומטמת מה סקסי בעינייך? בגדי ים של בחורות [על הבחורה אם אפשר] באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? טפו טפו טפו מתי בכית בפעם האחרונה? בטח מתישהו שהלכתי מכות עם אח שלי דבר שלא יודעים עלייך: אני עושה ביד מכיתה ו' איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: אמבטיההההה סופר אהוב: קשה לבחור ספר אהוב: מלך החומוס ומלכת האמבטיה. ספר גאוני עם מי היית רוצה לבצע דואט?: אביב גפן עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? וואלה לא יודע מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?:עיניים/אף/ציצי אם היית חיה איזו חיה היית?: זבוב [קטן ומעצבן] הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): לשאול שאלות מטומטמות הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): אנשים אידיוטים איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? אני לא יעשה דיאטה מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? היא ארוכה אין לי כוח לספר השיר האהוב עלייך? לא יודע, בטח משהו של אביב מה היית לוקח לאי בודד? את כל הדיסקים שלי [ומערכת] איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? =/ מה יהיה כתוב על מצבתך? כאן קבור בכיף תאיר אטיאס

נו טוב..

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? רגישות מה מצחיק אותך? הרבה דברים.. מה מפחיד אותך? לגדול מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? הים, ים המלח, אילת.. לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? אין לי מושג.. איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? ריקוד איזה חלק בך היית משנה? המוןן על מה אתה מתחרט? לא זוכרת.. אבל יש הרבה דברים שאני מתחרטת עליהם.. לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לים ימלח אילת כל מני מקומות בחו"ל השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? ליאור מה הדבר הכי מטומטם שעשית? יש הרבהההההה חחחח אתמול למשל קבעתי להיפגש עם כמה חברות ופתאום נרדמתי והם לא הבינו איפה אני באו אלי והייתי ישנה חזקקקקקק מאוד חח יש המון דברים.. מה סקסי בעינייך? .. באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? .. מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת.. דבר שלא יודעים עלייך: איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: להתקח עם מים רותחים המון זמן לישון בצהריים לשבת על הגג סתם ככה כל מני דברים.. סופר אהוב: יהונתן גפן ספר אהוב: עם מי היית רוצה לבצע דואט?: אביב גפן=) עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? אביב גפן=)) מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: הפנים שלו.. אם היית חיה איזו חיה היית?: ציפור הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? ממתקיםם מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? יש הרבה השיר האהוב עלייך? יש הרבה מאודדדדדד מה היית לוקח לאי בודד? את הכלב שלי ואמ פי 3 איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? מה יהיה כתוב על מצבתך?

CryForTheMoon

New member
שישי מבאס תחת שכזה.../images/Emo4.gif

מה התכונה הכי דומיננטית שלך?
רגישות. מה מצחיק אותך?
המון דברים. מה מפחיד אותך?
חושך, בדידות, לילה, גנבים, אווזים. מה לא?! מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ?
שהיא קטנה. לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת?
לחזור לפסיכולוגית שלי. איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך?
אולי לשיר. איזה חלק בך היית משנה?
את הרגישות, לפעמים זה יותר מדיי- וזה מקשה עליי. על מה אתה מתחרט?
על כל מיני דברים שנעשו בשכרות. לאיזה מקום היית רוצה לחזור?
לכרתים [: השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...?
מי שנשלחה לדאוג למסכנים בארץ [: מה הדבר הכי מטומטם שעשית?
גנבתי מדבקות מהכל-בו, והרגשתי לא נעים כשהגעתי הביתה אז חזרתי לשם והחזרתי אותם בסתר. מה סקסי בעינייך?
מבט, כתבפיים של גברים, ידיים של גברים, תחת של נשים, ומאוד עושה לי את זה- לראות גבר שאני מכירה שתמיד משחק אותה ולא לוקח שום דבר ברצינות, פתאום מתחיל לבכות- זה ממש עושה לי את זה!!! באיזה אמונה טפלה אתה מאמין?
לא מאמינה בכלום, חוץ מבעצמי. מתי בכית בפעם האחרונה?
וואו ניראלי לפני איזה חודש, היה לי חלום רע על גורי כלבים שלא יכולתי להציל. דבר שלא יודעים עלייך:
ככל הנראה אני אגש למסלול עתודה אקדמאית ואלמד פסיכולוגיה, ו... אני משקיעה את כל החיים שלי [מעבר לבצפר כרגע] למען בעלי חיים. איך אתה אוהב לפנק את עצמך?:
שינה טובה. סופר אהוב:
- מזמן לא קראתי ספר. ספר אהוב:
כנ"ל. עם מי היית רוצה לבצע דואט?:
איימי לי [: עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב?
מייקל לואיס? מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?:
עיניים. אם היית חיה איזו חיה היית?:
תוכי. הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים):
לזרוק את החיות שלכם לרחוב. הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים):
ישנן בנות משועממות בגיל 20 שמחליטות להביא ילדים לעולם, כשאין להן שום אמצעי לגידול ילד, אפילו לא בית ועבודה. גועל נפש!!! איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ?
שוקולד, שניצל. מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה?
לא זוכרת.. השיר האהוב עלייך?
וואו! שאלה ממש קשה. זה משתנה כל הזמן. מה היית לוקח לאי בודד?
גבר. איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך?
עיניים. מה יהיה כתוב על מצבתך?
אנערף!לא רוצה לחשוב על זה.

פחיחצה

New member
....

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? וואי אין לי מושג מה מצחיק אותך? אחיות שלי, המון שטויות, טיש, רם, סרקסטיות מה מפחיד אותך? המוות, הבדידות, אי הידיעה, הטיפשות+הבורות, הפחד עצמו, החיים בכלליות, התלות, חוסר אונים,בגידה מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את ת"א ואת זה שהיא מכילה את כל האנשים שאני הכי אוהבת לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? ויפסנא איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? שירה איזה חלק בך היית משנה? וואי המון,,אממ,,הייתי מוחקת את כל הכעס על מה אתה מתחרט? על זה שיותר מידי פעמים לא ידעתי להרפות בזמן, על זה שלא ניצלתי את הזמן עם אמא שלי, על הרבה דברים שלא נאמרו לאיזה מקום היית רוצה לחזור? למקום שהרגשתי בו מוגנת השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? אור היא לא ממש ניתנת להגדרה מה הדבר הכי מטומטם שעשית? יש יותר מידי אבל בואו נגיד שחתכתי כמה דברים שלא הייתי צריכה לחתוך מה סקסי בעינייך? באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? לא מאמינה מתי בכית בפעם האחרונה? שלשום אם אני לא טועה דבר שלא יודעים עלייך: אני יכולה להתעטש יום שלם אחרי שהייתי שניה ליד כוסברה והריח לא לי מהאף ואני לאט לאט מתחרפנת מזה איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: בשינה טובה, טיסה לחול, שופינג, ארוחה טובה סופר אהוב: אני לא בטוחה שיש אני אוהבת ספרים מאד מסוימים ואל בהכרח של סופר אחד אבל אם מותר אז ניטשה למרות היותו פילוסוף ספר אהוב: כשניטשה בכה, אחותי ואני, מישהו לרוץ איתו, הנסיך הקטן עם מי היית רוצה לבצע דואט?: קודם הייתי רוצה לדעת לשיר עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? וואי שאלה קשה אני חושבת שעם טלי פחימה מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: עיינים אם היית חיה איזו חיה היית?: חתול הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): שאנשים משקרים איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? קרפצ'יו, איטריות חלבונים וכמהין של יועזר מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? מדינת ישראל היא בהחלט בדיחה לא רעה השיר האהוב עלייך? מה היית לוקח לאי בודד? מטוס כדי לחזור איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? תחת מה יהיה כתוב על מצבתך?

נדודי שינה..

גנוב מפורום אילת שגנב מיאיר לפיד: מה התכונה הכי דומיננטית שלך? עקשנות, רגישות מה מצחיק אותך? שחר חסון
[בדיוק חזרתי מהופעה שלו.. הוא אדיר.] מה מפחיד אותך? פיגועים, נחשים מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את האחדות בזמנים קשים לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? אממ.. לימוד מסג'ים.. אחד הדברים. איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? שירה איזה חלק בך היית משנה? over thinking על מה אתה מתחרט? על זה שעדיין אין לי רישיון, כי הפסקתי לאיזה מקום היית רוצה לחזור? באיזשהוא מקום, הייתי רוצה לחזור לשנת שירות, לחצור השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? טל היא אחת שלא אוהבת שמגדירים אותה מה הדבר הכי מטומטם שעשית?
מה סקסי בעינייך? מבטים מסוימים, רמזים, ריבועים בבטן באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? טפו-טפו-טפו+ נקישה על השולחן שנאמר מתוך הרגל, אבל אני לא מאמינה בכלום מתי בכית בפעם האחרונה? וואלה לא זוכרת
דבר שלא יודעים עלייך: איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: אמבטיה טובה, ספר, שינה ארוכה, בגדים סופר אהוב: ספר אהוב: אישה יקרה של יונתן עם מי היית רוצה לבצע דואט?: עדיף שלא עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? עם עידן רייכל, מדהים בעיניי מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: עיניים, חיוך, גוף
[לוא דווקא לפי הסדר] אם היית חיה איזו חיה היית?: ציפור [כמה בנאלי ככה נכון] הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): לשאול אותי מתי השחרור/ מה אני אעשה אחריו .זה עדיין רחוק טיפה, אז די
הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): שחוץ מלנשום הכל עולה כסף :[ איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה? דיאטה? אני? מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? לכו להופעה של אמ.סי מנצור ותמצאו אלף כאלה, אין לי כוח לחפור השיר האהוב עלייך? יותר מידי מה היית לוקח לאי בודד? פלאפון וכפתור שיחזיר אותי בחזרה איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? אף, עיניים מה יהיה כתוב על מצבתך?

Inbarush91

New member
אין מה לעשות עכשיו גם ככה

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? רגישות מה מצחיק אותך?דברים מפגרים מה מפחיד אותך?מוות ואנסים וכאלה מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ?ת"א לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת?סדנת מסג'ים איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? שירה איזה חלק בך היית משנה?וואו..שאני לא אתחיל על מה אתה מתחרט? שבחרתי בבצפר שלי לאיזה מקום היית רוצה לחזור? יסודי השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? מתוסבכת מה הדבר הכי מטומטם שעשית?אינספור מה סקסי בעינייך?כישרון מוזיקלי, עיניים ירוקות/כחולות באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? כלום מתי בכית בפעם האחרונה? בערב דבר שלא יודעים עלייך: אני לומדת משחק... איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: בשינה ארוכה מאוד סופר אהוב: דויד גרוסמן ספר אהוב: יש ילדים זיגזג עם מי היית רוצה לבצע דואט?: אביב..איזו שאלה עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? אביב מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: עיניים/שיער אם היית חיה איזו חיה היית?: פינגווין..כי הם חכמים כאלה הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים):לעשות פוזות הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים):שקרנים וצבועים איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ?אני קיינד אוף שוקולד מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? הזין של בוב מר לי חח די עלוב השיר האהוב עלייך?יש מליון מה היית לוקח לאי בודד? אייפוד איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך?שיער מה יהיה כתוב על מצבתך?לא ידוע כרגע

אהבתי את השאלון../images/Emo9.gif

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? ביישנות, ותרנות. מה מצחיק אותך? טיפשות ושנינות. מה מפחיד אותך? הלילה, דמויות בלילה, ושאני אראה אנשים מתים בתוך אוטו כשאני הולכת ברחוב בלילה
.
מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את המנהגים, את ההרגשה של הבית. לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? מסאז'
, סתם.. משהו רגוע כזה, שלוו. שייתן לי לגלות על עצמי יותר.
איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? ציור, שירה, נגינה. איזה חלק בך היית משנה? [לא נפתח את זה..] על מה אתה מתחרט? על טעויות , על דברים שיכולנו לעשות בצורה אחרת / טובה יותר. לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לפעם, לחמימות הקטנה שהסתתרה שם פעם. כשעוד היה אכפת. השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? ענבר. (אבל למה בסוגריים?
)
מה הדבר הכי מטומטם שעשית? גם את זה לא נפתח
.
מה סקסי בעינייך? שפתיים, זיפים במידה הנכונה, עיניים. באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? אם לא עולה לי, סימן שאני לא באמת מאמינה בזה עד הסוף
.
מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול בערב. דבר שלא יודעים עלייך: אז שגם לא יידעו:) איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: אוכל טוב. סופר אהוב: אתגר קרת ? ספר אהוב: גם, לא עולה לי. עם מי היית רוצה לבצע דואט?: רן דנקר
. סתם, לא יודעת.
עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? רן דנקר או אושרי כהן
מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: ציצים ? מאיפה לי. אם היית חיה איזו חיה היית?: שפן. הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): להיות עיוורים. הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים):שקרים. איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ?פסטה של ספיר
מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? "איך קוראים למישהו שגנב אותי? גנבי. איך קוראים למישהו שאנס אותי? אנסי (הנשיא)
".
השיר האהוב עלייך? בסוף תבכו, ליפול / היהודים, מלח הדמעות / אביב. מה היית לוקח לאי בודד? סיגריות ומוזיקה. איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך?
מה יהיה כתוב על מצבתך? עוד לא חשבתי על זה
.

Hosh17

New member
...

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? עצבנות, רחמנות מה מצחיק אותך? כל מיני אנשים , ארץ נהדרת מה מפחיד אותך? מוות חיים חרקים מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? כולנו מתוסכלים מהמצב אבל ממשיכים לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? נגד עצבנות וללמוד לאכול לאט וברוגע איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? איזה חלק בך היית משנה? גובה על מה אתה מתחרט? על שום דבר לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לשלב שלפני הבטן של אמא השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? חופית מה הדבר הכי מטומטם שעשית? שלחתי מכתב אהבה למורה מה סקסי בעינייך? תחת, חיוך, עיניים, שיער, ציצים, מוזיקה באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? לא מאמינה מתי בכית בפעם האחרונה? בבוקר דבר שלא יודעים עלייך: איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: אוכל והרבה סופר אהוב: פאולו קואלו ספר אהוב: רודף העפיפונים עם מי היית רוצה לבצע דואט?: ברי סחרוף עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? מישהי אחת מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: מה שקולטות העיניים קודם אם היית חיה איזו חיה היית?: הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): לזלזל בכאב של בנאדם הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): מלחמות דת איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? שוקולד מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? השיר האהוב עלייך? כרגע זה "עוד חוזר הניגון" של ברי סחרוף מה היית לוקח לאי בודד? מוזיקה , אוכל, מים, ואת זו שאני אוהבת איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? כלום מה יהיה כתוב על מצבתך? סוף סוף חחח.. לא יודעת. יהיה כתוב תשם שלי לא?

hagzi

New member
אני לא אוהבת מתמטיקה../images/Emo29.gif

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? עצבנית (נו מה... ג'ינג'ית) מה מצחיק אותך? אנשים מצחיקים מה מפחיד אותך? אנשים רעים... אנשים בכלל נראה לי הכי מפחיד מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? ת"א
לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? אף אחת איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? לדעת לצייר איזה חלק בך היית משנה? נאמ... לא יודעת... נראה לי שדי הרבה על מה אתה מתחרט? על הרבה דברים לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לבטן של אמא השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? הגר מה הדבר הכי מטומטם שעשית? גם מזה יש די הרבה מה סקסי בעינייך? אנשים נחמדים באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? לא מאמינה- אבל מתוך הרגל אני טפו טפו טפו על חתול שחור מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול דבר שלא יודעים עלייך: אני שונאת סמרטוטים איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: לקנות לי דיסק נחמד סופר אהוב: א.ב יהושע, יהלי סובול, אסתר שטרייט וורצל... יש עוד כמה שלא עולים לי עכשיו ספר אהוב: ג'ונתן לווינגסטון השחף\ ריצ'ראד באך עם מי היית רוצה לבצע דואט?: לא יודעת אם דואט, אבל לעבוד עם שלום חנוך, יהלי סובול, משה לוי, אריק איינשטיין... עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? חסוי
מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: לא יודעת אם היית חיה איזו חיה היית?: דולפין\ ציפור הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): לבקר אותי הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): אנשים טישים איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? איזה לא?!
מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? חחחח משהו מסאות'פרק השיר האהוב עלייך? יש הרבה... אבל אחד שאני ממש אוהבת "זה רק הלב" ואני לא גרופית... אני מתחברת אליו מכיוון אחר מה היית לוקח לאי בודד? מוזיקה איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? הצוואר ובית החזה ואולי גם העייניים מה יהיה כתוב על מצבתך? מתה שבת שלום! גם לכם!

הכעס כבר נעול

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? מצבי רוח מתחלפים. [זה תכונה?...] מה מצחיק אותך? אנשים נופלים, ציניות. מה מפחיד אותך? להישאר לבד. מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? סחבקיות. לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? ממ משהו של הכרה והתמודדות עצמית. איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? ציור. איזה חלק בך היית משנה? לא ניכנס לזה.. על מה אתה מתחרט? שפספסתי הזדמנויות. לאיזה מקום היית רוצה לחזור? השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? גילי? מה הדבר הכי מטומטם שעשית? לא הייתי נאמנה לעצמי. מה סקסי בעינייך? אינטיליגנציה. באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? אני לא דורכת על מכסי ביובים. מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת. דבר שלא יודעים עלייך: ממממ... יש לי פוסטר של אסף אמדורסקי. איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: לקנות כל מיני שטויות. סופר אהוב: אין מישהו מסוים. ספר אהוב: אופטימיות נצחית, אבנים מן הנהר. עם מי היית רוצה לבצע דואט?: סטיבן טיילור. עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? יהודה לוי!
מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: מבחינתי? עיינים ושפתיים. אם היית חיה איזו חיה היית?: כבשה. הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): לברוח... הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): טיפשות. איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? חח. מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? את חיין יבין אומר DINNER השיר האהוב עלייך? nothing compers 2 you מה היית לוקח לאי בודד? הרבה מוזיקה, ספרים, סיגריות. איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? את הריסים. מה יהיה כתוב על מצבתך? "שלום לך חדר קטן, יותר אני לא מתחבא פה."

moriboy66

New member
אני הולך לעבור אותו כנראה חיי

בגלל שאני חייל חמוד ולא רגיל.. בעעעעעעעעעעעעעעעעעע אבל לא יזיק לעשות חזרות.. אבל שם בשידור חיי וזה אני לא אגיד מה אני באמת מרגיש.. כי יעיפו אותי משם לקב"ן.. מה התכונה הכי דומיננטית שלך? חברותי אוהב לעזור.. בעעע מה מצחיק אותך? אני חושב שמה שקורה היומ במדינה הנשיא מזיין רוהמ מתעסק בנדלן .. מה מפחיד אותך? לא מפחיד, מרתיע. כלבים. בכל צורה וגודל ובכלל חיות עם רוק ופרווה מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? נחזור לזה לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? סדנה לעצבנים איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? אני רוצה לנגן.. אני בלהקה צבאית ורוצה גמ לג'מג'ם .. אני לא יודע לנגן על כלום... רק על העצבים של עצמי איזה חלק בך היית משנה? הכל או כלום על מה אתה מתחרט? על הרבה דברים.. למנות? על זה שאמרתי למפקדת שלי שאני רוצה להכנס לקומה ונהיה לי סרט מזה.. ולא שאני מתחרט על האמירה.. לאיזה מקום היית רוצה לחזור? אני חושב שטוב לי כאן.. כמה כבר עברתי בחיים.? אני רוצה אולי לחזור לשכונה שהייתה בביצפר שלי השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? אליס קרוגר... אבל גל זה גמ בסדר מה הדבר הכי מטומטם שעשית? אני גוש טימטום מה סקסי בעינייך? אני א-מיני.. חחחחחח.. באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? לא מאמין בבולשיט הזה..אבל יש לי כמה שהמצאתי לעצמי במודה או לא אני בטוח. מתי בכית בפעם האחרונה? בכל סרט שאני רואה אני בוכה...אבל אחד חזק זה היומן ששבר אותי לכמה ימים דבר שלא יודעים עלייך: שאני חסר למישהו איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: מוזיקה סרטים והופעות של אביבג סופר אהוב: אני לא קורא ספרים אז לא מכיר ספר אהוב: אני לא קורא ספרים (לעצרי או לא).. עם מי היית רוצה לבצע דואט?: אני לא יודע לשיר. פעם שרתי במיקורפון ליד זמרת ורציתי להקבר עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? אורי גלר? הארוחה לא תיגמר כי הוא יעקם את כל הסכום.. האמת אין לי דרישות גבוהות.. לא רוצה סלבים ולא פוליטקאים... נראה לי שעם הקבןית בצבא.. ללמד אותה באמת נימוסנים..בתזונה מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: פנים נראה לי ואז הגוף כמכלול אם היית חיה איזו חיה היית?: חיידק הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): לתת ליגאל עמיר כל מני הטבות. ואת התינוק שלהם שישליכו כמו במצריים.. הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): הכל.. אנימאד עצבני.כל דבר מעצבן אותי.. צלצול טלפון..דיבוריות..זה מתחיל מכאלה.. איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ?אני לא בדיאטה.. מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? שמצב העוני ישתפר בשנה הבאה.. השיר האהוב עלייך?יש המון.לא כדאי להכנס לזה מה היית לוקח לאי בודד? כמה אנשים שאני אוהב (יש כאלה) ודיסקים.. איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? אמרתי הכל או כלום.. אני לא אוהב את הגוף שלי בכלל אבל מתרגלים כי אין ברירה..כמה הקרנות לייזר לא יזיקו.. מה יהיה כתוב על מצבתך?Outside the wall מתוך the wall וכלום לא יותר..

בוצ

גנוב מפורום אילת שגנב מיאיר לפיד: מה התכונה הכי דומיננטית שלך? עצלן מה מצחיק אותך? חברה שלי מה מפחיד אותך? שלא נתחיל.. מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? לא יודעע... לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? פסיכולוג אכפתי שיקח אותי פרוייקט חיים איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? ציור איזה חלק בך היית משנה? על מה אתה מתחרט? יש .. לאיזה מקום היית רוצה לחזור? ספארי שתוי למוות השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? אסף? מה הדבר הכי מטומטם שעשית? מה סקסי בעינייך? טוסיק באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? זוגי בווליום.. לעבור מצד אחד של העמוד עם עוד מישהו מתי בכית בפעם האחרונה? שלשום.. מאושר =) דבר שלא יודעים עלייך: דבר שכן יודעים עלי? איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: סופר אהוב: ספר אהוב: עם מי היית רוצה לבצע דואט?: עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: חיוך אם היית חיה איזו חיה היית?: עצלן הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים):להתערב הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? שוקולה השיר האהוב עלייך? עד מתי השאלה הזאת? מה היית לוקח לאי בודד? את צ'וצ'י איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? יש לי קמיצה משהו לפנים מה יהיה כתוב על מצבתך? סוף סוף

Simple Sam

New member
../images/Emo42.gif

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? שתלטנות. מה מצחיק אותך? סהר כהן. מה מפחיד אותך?חושך,ים,בתי קברות,שואה. מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ?הכנרת,הנגב,הים של אילת לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת?ניקיון גוף. איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך?כתיבה,שירה וציור(של אנשים בעיקר) איזה חלק בך היית משנה? על מה אתה מתחרט? לאיזה מקום היית רוצה לחזור?ארה"ב. השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...?טל מה הדבר הכי מטומטם שעשית?
מה סקסי בעינייך? באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? מתי בכית בפעם האחרונה?חח אתמול. דבר שלא יודעים עלייך:אני מחוננת,עד לפני שבוע לא ידעתי את זה בעצמי. איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: קניות,והרבה. סופר אהוב: גרוסמן ספר אהוב:מישהו לרוץ איתו. עם מי היית רוצה לבצע דואט?: אף אחד,אני לא יודעת לשיר עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב?זיו קורן. מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: אם היית חיה איזו חיה היית?: צ'יטה הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים):להתערב לי בחיים הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים):אנשים טיפשים ומפונקים. איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ?במבה מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה?משהו שאבא שלי סיפר לי אתמול.לא זוכרת אותה,אבל זה היה מצחיק. השיר האהוב עלייך? מה היית לוקח לאי בודד?מצלמה איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? מה יהיה כתוב על מצבתך?טל חגי 1990-20...? ת.נ.צ.ב.ה. מה כבר יכול להיות?

Polly47

New member
../images/Emo168.gif

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? עקשנות!
מה מצחיק אותך? יציאות של אנשים
אנשים שצועקים על הטלוויזיה
מה מפחיד אותך? מווווות. מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את הישראליות! (כמו אלה שהולכים לבית מלון ולוקחים כריכים בחדר אוכל, אלה שאומרים להם "תיהיה ישראלי ותדחף בתור!") לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? יוגה או משהו כזה איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? שירה! איזה חלק בך היית משנה? עיניים
על מה אתה מתחרט? על כל מיני פליטות פה לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לבית ספר הישן
השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...?
מה הדבר הכי מטומטם שעשית? הממ.. וואו.. יש הרבה דברים. קיצור אני הטמטום בהתגלומותו
מה סקסי בעינייך? עיניים יפות, זיפיייים.
באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? רק בקטע עם המראה, שאם שוברים אותה יש 7 שנים של מזל רע
מתי בכית בפעם האחרונה? לפני הרבה זמן.. דבר שלא יודעים עלייך: אני אלרגית לעגבניות!
איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: שינה עם מוזיקה מרגיעה.. סופר אהוב: אסתר ש. ורצל. ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו / שחר עם מי היית רוצה לבצע דואט?: אביב גפן / טורי איימוס עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? אין לי מושג
מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: עיניים, ואחר כך נעליים
אם היית חיה איזו חיה היית?: דבורה, עוקצת ובורחת. הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): להתעלל בבעלי חיים הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): התעללות, אדישות איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? שוקולד, דה.
מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? לא זוכרת, אבל שמעתי המון טובות!
השיר האהוב עלייך? וואו.. הממ.. זה משתנה כל הזמן. אבל נכון לעכשיו - Enjoy The Silence בביצוע של טורי איימוס.
מה היית לוקח לאי בודד? אייפוד, מחברת ועטים שלא נגמר בהם הדיו. איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? זה לא כל כך איבר... אבל הדבר היחיד שנורמלי אצלי זה השיער
מה יהיה כתוב על מצבתך? "אמרתי לכם שלא הרגשתי טוב.."

אלכסהה

New member
../images/Emo77.gif

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? עקשנות מה מצחיק אותך? אנשים מה מפחיד אותך? מוות מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את המוזיקה לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? אין לי מושג איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? שירה!! הכי בעולם... איזה חלק בך היית משנה? את הקול, את מבנה הגוף על מה אתה מתחרט? אני לא מתחרטת אבל אני כן מצטערת על זה שלא התחלתי ללמוד גיטרה מוקדם יותר כי אז הייתי הולכת למגמת מוזיקה לאיזה מקום היית רוצה לחזור? ים המלח ביום של פסטיבל התמר השנה השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? אלכס מה הדבר הכי מטומטם שעשית? לא יודעת מה סקסי בעינייך? בנים? באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? אף אחת מתי בכית בפעם האחרונה? האמת שלא בכיתי בימים האחרונים דבר שלא יודעים עלייך: ... איך אתה אוהב לפנק את עצמך? 1. כל הבאים יחדיו: חושך, מערכת סטריאו, שוקו, מיטה 2. להיות עם הידידים האלה שלי סופר אהוב: אין מישהו ספציפי ספר אהוב: המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה עם מי היית רוצה לבצע דואט?: אביב עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? דניאל, ידיד שלי מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: גובה אם היית חיה איזו חיה היית?: מתה הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): לשנוא אותי הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): דעות קדומות איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? שניצל מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? מאיפה לי השיר האהוב עלייך? אין כזה דבר וגם לא יהיה בחיים מה היית לוקח לאי בודד? או אייפוד או ספר איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? רגליים מה יהיה כתוב על מצבתך? אני מתגעגעת (תדע שזאת אני ושהפסקתי לבכות)

עונה

גנוב מפורום אילת שגנב מיאיר לפיד: מה התכונה הכי דומיננטית שלך? אממ שאלתי את חברה שלי פה והיא אומרת חברותית מה מצחיק אותך?ליאור.. :) מה מפחיד אותך?חתול מנגן בפסנתר בלילה......
מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? אממממ לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת?סדנת צחוק איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? ציור איזה חלק בך היית משנה?ממ יש כמה.. על מה אתה מתחרט?על הרבה דברים שנעשו ואי אפשר לשנות אותם כבר... לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לבטן של אמא :( השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? מה הדבר הכי מטומטם שעשית? עבדתי על מישהי שאני מכירה בצ'אט בצורה מטומטמת מה סקסי בעינייך?ליאור
באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? מממ שום אמונה טפלה.. מתי בכית בפעם האחרונה? ביום חמישי דבר שלא יודעים עלייך:כשמדגדגים אותי אני יכולה להשתגע!אני קופצת וצוחקת כמו מטורפת..ולא ידעתי את זה על עצמי אבל ביום חמישי גיליתי את זה... איך אתה אוהב לפנק את עצמך?:לקנות בגדים :) סופר אהוב: אין מישהו מסויים ספר אהוב: מזמן לא קראתי. עם מי היית רוצה לבצע דואט?: עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: שיניים,לא יודעת למה..וכפות ידיים... אם היית חיה איזו חיה היית?:חתולה הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים):לשאול אותי דברים שקשורים בלימודים הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים):שקרים.. איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ?כל מאכל אפשרי... מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה:היא קצת שחורה אז עדיף שאני לא אספר השיר האהוב עלייך?מצטערים מה היית לוקח לאי בודד? את ליאור ואת הפלאפון שלי :) איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? בטן מה יהיה כתוב על מצבתך?מה שיכתבו עליה,מאיפה אני יודעת..שאני אמות לא ישאלו אותי מה לכתוב. שבת שלום!

למעלה